• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • biotechnologies

Резултати за

Biotechnologies

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. BIOPRO BADEN-WÜRTTEMBERG GMBH

    Германия

    Предприятието BIOPRO BADEN-WÜRTTEMBERG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на public and private company consulting. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. GERUCHSKONTROLLE.DE

    Германия

    Предприятието GERUCHSKONTROLLE.DE, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Биотехнологии, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Биотехнологии. Седалището му е в/ъв Oberstenfeld, Германия.

  3. PHADIA GMBH

    Германия

    Предприятието PHADIA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Химия - лабораторни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Диагностични реактиви, Биотехнологии, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Диагностични реактиви, Биотехнологии, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  4. MEDTRO GMBH

    Германия

    Предприятието MEDTRO GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Химия - лабораторни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Диагностични реактиви, Биотехнологии, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Диагностични реактиви, Биотехнологии, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Leimen, Германия.

  5. OCTAPHARMA BIOPHARMACEUTICALS GMBH

    Германия

    Предприятието OCTAPHARMA BIOPHARMACEUTICALS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Научни уреди и инструменти, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Научни уреди и инструменти, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CHEMISCHES LABOR PIORR

    Германия

    Предприятието CHEMISCHES LABOR PIORR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Двигателен контрол и регулировка - електронно оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Биотехнологии, Фармацевтични изделия, Изпитателни съоръжения, Стратегия за изследване и развитие, Биотехнологии, Фармацевтични изделия, Изпитателни съоръжения, и Стратегия за изследване и развитие. Седалището му е в/ъв Neulußheim, Германия.

  2. ANALYTISCHES INSTITUT BOSTEL GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието ANALYTISCHES INSTITUT BOSTEL GMBH & CO KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Изпитателни съоръжения, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Стратегия за изследване и развитие, Фармацевтични изделия, Изпитателни съоръжения, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Стратегия за изследване и развитие. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. FKFS FORSCHUNGSINSTITUT FÜR KRAFTFAHRWESEN UND FAHRZEUGMOTOREN STUTTGART GGMBH

    Германия

    Предприятието FKFS FORSCHUNGSINSTITUT FÜR KRAFTFAHRWESEN UND FAHRZEUGMOTOREN STUTTGART GGMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Консултантски услуги в областта на управлението. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. SCIOMICS GMBH

    Германия

    Предприятието SCIOMICS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Научни уреди и инструменти, Лаборатории - уреди и инструменти, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Научни уреди и инструменти, и Лаборатории - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  5. PROTRANS MEDIZINISCHE DIAGNOSTISCHE PRODUKTE GMBH

    Германия

    Предприятието PROTRANS MEDIZINISCHE DIAGNOSTISCHE PRODUKTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Hockenheim, Германия.

  1. FRAUNHOFER -INSTITUT FÜR OPTRONIK

    Германия

    Предприятието FRAUNHOFER -INSTITUT FÜR OPTRONIK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Консултантски услуги в областта на управлението. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  2. TRENZYME GMBH

    Германия

    Предприятието TRENZYME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Биотехнологии, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Химия - внос-износ, Биотехнологии, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  1. DR. LAUK & DR. BREITLING GMBH

    Германия

    Предприятието DR. LAUK & DR. BREITLING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Wildberg, Германия.

  2. BML ANALYSE-LABORATORIEN

    Германия

    Предприятието BML ANALYSE-LABORATORIEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Двигателен контрол и регулировка - електронно оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Биотехнологии, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Изпитателни съоръжения, Биотехнологии, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Изпитателни съоръжения. Седалището му е в/ъв Singen, Германия.

  3. CUREVAC AG

    Германия

    Предприятието CUREVAC AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Химия - внос-износ, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Химия - внос-износ, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  4. MOLECULAR DEVICES (GERMANY) GMBH

    Германия

    Предприятието MOLECULAR DEVICES (GERMANY) GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Научни уреди и инструменти, Сигнализация - системи и инсталации, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Научни уреди и инструменти, и Сигнализация - системи и инсталации. Седалището му е в/ъв Biberach An Der Riß, Германия.

  5. NOVUM ANALYTIK GMBH

    Германия

    Предприятието NOVUM ANALYTIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Neckarsulm, Германия.

  6. FRANK GUTJAHR CHROMATOGRAPHIE

    Германия

    Предприятието FRANK GUTJAHR CHROMATOGRAPHIE, e Производител, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Химия - внос-износ, Научни уреди и инструменти, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Химия - внос-износ, и Научни уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  7. MEDIZINISCH-DIAGNOSTISCHES LABOR DR. BRUNNER

    Германия

    Предприятието MEDIZINISCH-DIAGNOSTISCHES LABOR DR. BRUNNER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Двигателен контрол и регулировка - електронно оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - лабораторни изделия, Биотехнологии, Фармацевтични изделия, Стратегия за изследване и развитие, Химия - лабораторни изделия, Биотехнологии, Фармацевтични изделия, и Стратегия за изследване и развитие. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  8. MICHAEL BAUER INTERNATIONAL GMBH

    Германия

    Предприятието MICHAEL BAUER INTERNATIONAL GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Консултантски услуги в областта на управлението, Стратегия за изследване и развитие, Маркетинг - проучвания, Фармацевтични изделия, Консултантски услуги в областта на управлението, Стратегия за изследване и развитие, и Маркетинг - проучвания. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  1. FISW STEUERUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието FISW STEUERUNGSTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Научни уреди и инструменти, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Научни уреди и инструменти, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. DR. MED. MICHAEL BECKER FACHARZT F. LABORATORIUMSMED.

    Германия

    Предприятието DR. MED. MICHAEL BECKER FACHARZT F. LABORATORIUMSMED., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. AAGE GMBH

    Германия

    Предприятието AAGE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Стратегия за изследване и развитие, Фармацевтични изделия, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, и Стратегия за изследване и развитие. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  4. KARLSRUHER INSTITUT FÜR TECHNOLOGIE

    Германия

    Предприятието KARLSRUHER INSTITUT FÜR TECHNOLOGIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Стратегия за изследване и развитие, Фармацевтични изделия, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, и Стратегия за изследване и развитие. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. FORSCHUNGSGEMEINSCHAFT TECHNIK UND GLAS E.V.

    Германия

    Предприятието FORSCHUNGSGEMEINSCHAFT TECHNIK UND GLAS E.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

  6. ZWISLER LABORATORIUM GMBH

    Германия

    Предприятието ZWISLER LABORATORIUM GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Зъболечение - артикули и принадлежности, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, и Зъболечение - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  7. INSTITUT FÜR ANGEWANDTE FORSCHUNG HTWG KONSTANZ

    Германия

    Предприятието INSTITUT FÜR ANGEWANDTE FORSCHUNG HTWG KONSTANZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Биотехнологии, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Биотехнологии, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  8. CT ARZNEIMITTEL GMBH

    Германия

    Предприятието CT ARZNEIMITTEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Биотехнологии, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Основни и помощни материали за лекарства, Фармацевтични изделия, Биотехнологии, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Основни и помощни материали за лекарства, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  9. MENAL GMBH

    Германия

    Предприятието MENAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Двигателен контрол и регулировка - електронно оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Биотехнологии, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Биотехнологии, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Emmendingen, Германия.

  10. NANOTOOLS ANTIKÖRPERTECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието NANOTOOLS ANTIKÖRPERTECHNIK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - лабораторни изделия, Биотехнологии, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Химия - лабораторни изделия, Биотехнологии, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Teningen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Biotechnologies

Брой резултати

62 Фирми