• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • braze-welding

Резултати за

Braze-welding

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. HOS INDUSTRIESERVICE GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието HOS INDUSTRIESERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пълнене - предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Service provider, Packing, Assembly, Delivery, Sewing, Sorting, Brazing and welding, Testing according to quality specifications, и Project processing. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  2. H.P. WIRTH GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    For us, certification in accordance with the DIN EN ISO 9001: 2008 quality management system is not enough. To provide you with consistently high quality, we begin by ensuring the quality of the semi-finished product and its manufacturing process, and finish with modern measuring equipment in order to make working with our products easier for you. It is not just the alloy components that are essential for a high level of process reliability in the soldering process, but specifically the surface purity of the products. We rely on qualified employees, successful quality assurance methods and the latest test systems to meet our customers' expectations and guarantee consistently high quality. We are aware of our ecological responsibility in terms of sustainability, which is why we go beyond the legal regulations for ensuring environmental protection.

  3. BESUCH SCHWEISSTECHNIK HANDELS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието BESUCH SCHWEISSTECHNIK HANDELS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - заваряване и спояване. Седалището му е в/ъв Gerlingen, Германия.

  4. CARL STAHL KROMER - GERMAN MADE SPRING BALANCERS

    Германия

    Предприятието CARL STAHL KROMER - GERMAN MADE SPRING BALANCERS, e Производител, и работи в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Wire ropes, overhead equipment, fitting accessories, и balancers. Седалището му е в/ъв Gottenheim, Германия.

  5. REHM GMBH U. CO KG SCHWEISSTECHNIK

    Германия

    Предприятието REHM GMBH U. CO KG SCHWEISSTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - заваряване и спояване. Седалището му е в/ъв Uhingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MSR WALA

    Германия

    Предприятието MSR WALA, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - заваряване и спояване. Седалището му е в/ъв Oftersheim, Германия.

  2. STRECKFUSS SYSTEMS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието STRECKFUSS SYSTEMS GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Спояване - машини и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Лазер - уреди и инструменти, Заваряване и спояване - машини и пособия, soldering machines for printed circuits, brazing, и Лазер - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Eggenstein-Leopoldshafen, Германия.

  3. SONIKKS® ULTRASONICS TECHNOLOGY GMBH

    Германия

    Предприятието SONIKKS® ULTRASONICS TECHNOLOGY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - заваряване и спояване. Освен това развива дейност и в сферата на Ultrasonic generators, sonotrodes, и spot welding. Седалището му е в/ъв Dobel, Германия.

  4. HARRIS DEUTSCHLAND EINE BETRIEBSSTÄTTE DER LINCOLN ELECTRIC GMBH

    Германия

    Предприятието HARRIS DEUTSCHLAND EINE BETRIEBSSTÄTTE DER LINCOLN ELECTRIC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - заваряване и спояване. Седалището му е в/ъв Berkheim, Германия.

  5. BTM EUROPE BLECHVERBINDUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието BTM EUROPE BLECHVERBINDUNGSTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Промишлена кинкалерия, Обработващи машини за формоване, Заваряване и спояване - машини и пособия, Преносими механични инструменти, Промишлена кинкалерия, Обработващи машини за формоване, и Заваряване и спояване - машини и пособия. Седалището му е в/ъв Ottersweier, Германия.

  1. MAIER SYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието MAIER SYSTEME GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Калай - сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Санитарна тръбна арматура, Заваряване и спояване - машини и пособия, Спояване - машини и пособия, Преносими механични инструменти, Санитарна тръбна арматура, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Спояване - машини и пособия. Седалището му е в/ъв Rottweil, Германия.

  2. GRANDPAIR NIEDERLASSUNG DER SAUERSTOFFWERKE GUTTROFF GMBH

    Германия

    Предприятието GRANDPAIR NIEDERLASSUNG DER SAUERSTOFFWERKE GUTTROFF GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Преносими механични инструменти, Промишлена кинкалерия, Заваряване и спояване - машини и пособия, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Преносими механични инструменти, Промишлена кинкалерия, и Заваряване и спояване - машини и пособия. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  1. BAUMEISTER SCHWEISSTECHNIK GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието BAUMEISTER SCHWEISSTECHNIK GMBH & CO.KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Нефтени горива и добавки, Заваряване и спояване - машини и пособия, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Нефтени горива и добавки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. EUTECT GMBH

    Германия

    Предприятието EUTECT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Заваряване и спояване - машини и пособия, Проектантски бюра - ПГС, Електричество - компоненти и части, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Заваряване и спояване - машини и пособия, Проектантски бюра - ПГС, и Електричество - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Dußlingen, Германия.

  3. SÜG SCHIENENTECHNIK ÜBERWACHUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието SÜG SCHIENENTECHNIK ÜBERWACHUNGS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Промишлена кинкалерия, Заваряване и спояване - машини и пособия, Аларми и наблюдение - техника и системи, Лека метална конструкция, Промишлена кинкалерия, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Аларми и наблюдение - техника и системи. Седалището му е в/ъв Meißenheim, Германия.

  4. EUNAPRO GMBH

    Германия

    Предприятието EUNAPRO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Промишлена кинкалерия, Обработващи машини за формоване, Заваряване и спояване - машини и пособия, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Промишлена кинкалерия, Обработващи машини за формоване, и Заваряване и спояване - машини и пособия. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. JOHANN BENNING GMBH SCHWEISSTECHNIK

    Германия

    Предприятието JOHANN BENNING GMBH SCHWEISSTECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Заваряване и спояване - машини и пособия, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, и Заваряване и спояване - машини и пособия. Седалището му е в/ъв Eislingen, Германия.

  6. PITEC GMBH

    Германия

    Предприятието PITEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Заваряване и спояване - машини и пособия, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dürmentingen, Германия.

  7. GERHARD TATZKE GAS- UND SCHWEISS-VERTRIEB INH. HERMANN BÄR

    Германия

    Предприятието GERHARD TATZKE GAS- UND SCHWEISS-VERTRIEB INH. HERMANN BÄR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Промишлена кинкалерия, Заваряване и спояване - машини и пособия, Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Промишлена кинкалерия, и Заваряване и спояване - машини и пособия. Седалището му е в/ъв March, Германия.

  8. MERKLE SCHWEISSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието MERKLE SCHWEISSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Промишлена кинкалерия, Обработващи машини за формоване, Заваряване и спояване - машини и пособия, Преносими механични инструменти, Промишлена кинкалерия, Обработващи машини за формоване, и Заваряване и спояване - машини и пособия. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. BOKESCH SYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието BOKESCH SYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Спояване - машини и пособия, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Електродомакински уреди - големи уреди, Заваряване и спояване - машини и пособия, Спояване - машини и пособия, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  2. BERND HOGG EK

    Германия

    Предприятието BERND HOGG EK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Заваряване и спояване - машини и пособия, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, и Заваряване и спояване - машини и пособия. Седалището му е в/ъв Ottersweier, Германия.

  3. THOMAS KLEIN EUROTUBES

    Германия

    Предприятието THOMAS KLEIN EUROTUBES, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на болтове, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Заваряване и спояване - машини и пособия, Производство на болтове, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Заваряване и спояване - машини и пособия. Седалището му е в/ъв Wernau, Германия.

  4. H & H EISEN-MÜLLER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието H & H EISEN-MÜLLER GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Кислородно рязане - машини, Стомани, Кислородно рязане - машини, и Стомани. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  5. HABA HÄHNLE GMBH

    Германия

    Предприятието HABA HÄHNLE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - заваряване и спояване. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, Електрозаваряване - машини и пособия, Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, и Електрозаваряване - машини и пособия. Седалището му е в/ъв Neckarsulm, Германия.

  6. VARIO-BANK® G. U. H. HOFFMANN METALL-WERK-TECHNIK

    Германия

    Предприятието VARIO-BANK® G. U. H. HOFFMANN METALL-WERK-TECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Заваряване и спояване - машини и пособия, Поставяне на знаци и етикети - машини, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  7. S & K SCHWARZWALD SCHWEISSTECHNIK GBR

    Германия

    Предприятието S & K SCHWARZWALD SCHWEISSTECHNIK GBR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - заваряване и спояване. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Преносими механични инструменти, Промишлена кинкалерия, Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Преносими механични инструменти, и Промишлена кинкалерия. Седалището му е в/ъв St. Georgen, Германия.

  8. ERBACH KUNSTSTOFF-UND SCHWEISSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието ERBACH KUNSTSTOFF-UND SCHWEISSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Лазер - машини за заваряване и разрязване, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Лазер - машини за заваряване и разрязване. Седалището му е в/ъв Waiblingen, Германия.

  9. G L T GESELLSCHAFT FÜR LÖTTECHNIK MBH

    Германия

    Предприятието G L T GESELLSCHAFT FÜR LÖTTECHNIK MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване - машини и пособия, и Спояване - машини и пособия. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  10. WAGNER GMBH BETRIEBSMITTEL FÜR DIE ELEKTRONIKFERTIGUNG LÖTRAHMENSYSTEME

    Германия

    Предприятието WAGNER GMBH BETRIEBSMITTEL FÜR DIE ELEKTRONIKFERTIGUNG LÖTRAHMENSYSTEME, e Производител, и работи в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Електрозаваряване - машини и пособия, и Електрозаваряване - машини и пособия. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Braze-welding

Брой резултати

54 Фирми