• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • compost

Резултати за

Compost

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. AKG ACHAUER KOMPOSTIERUNGS GMBH &CO.KG

    Германия

    Предприятието AKG ACHAUER KOMPOSTIERUNGS GMBH &CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на compost, Wood shingle for fuel, и Soils and substrates. Седалището му е в/ъв Pfaffenhofen, Германия.

  2. NEOFOL GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието NEOFOL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Гъвкави опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни опаковки, Амбалаж - предприятия, Flat pouches, Flat pouches with bottoms, BOXpack, Rigid base pouches, stand-up bags, Doypack, и Side gusseted bags. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  3. FRANZ EISELE & SÖHNE GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието FRANZ EISELE & SÖHNE GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Селско стопанство - техника и машини. Освен това развива дейност и в сферата на mixers for waste composting plants, Wastewater submerged pumps, sewage pumps, и pumps for solids. Седалището му е в/ъв Sigmaringen, Германия.

  4. PROPLANT GMBH

    Германия

    Предприятието PROPLANT GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Торове и препарати за обогатяване на почвите, Торф и хумус, Пръст, Разсадници и лесовъдство, Торове и препарати за обогатяване на почвите, Торф и хумус, и Пръст. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  5. BERNAUER GMBH

    Германия

    Предприятието BERNAUER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Торове и препарати за обогатяване на почвите, Торф и хумус, Текстилни растения, Разсадници и лесовъдство, Торове и препарати за обогатяване на почвите, Торф и хумус, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Laufenburg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ÖKOHUM GMBH

    Германия

    Предприятието ÖKOHUM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Торове и препарати за обогатяване на почвите. Освен това развива дейност и в сферата на Торф и хумус, и Торф и хумус. Седалището му е в/ъв Herbertingen, Германия.

  2. ASB GRÜNLAND HELMUT AURENZ GMBH

    Германия

    Предприятието ASB GRÜNLAND HELMUT AURENZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Торове и препарати за обогатяване на почвите. Освен това развива дейност и в сферата на Торф и хумус, и Торф и хумус. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.