• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • design- packaging

Резултати за

Design- packaging

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. KÖSTLIN PREPRESS SERVICES GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KÖSTLIN PREPRESS SERVICES GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Концептуални разработки за опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на flexographic printing. Седалището му е в/ъв Ditzingen, Германия.

  2. DE-PACK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието DE-PACK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Опаковане. Освен това развива дейност и в сферата на Концептуални разработки за опаковането, Пластмаси - опаковки, Концептуални разработки за опаковането, polypropylene, plastic carrying containers, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  3. TVV TRANSPORT- UND VERSAND- VERPACKUNGEN

    Германия

    Предприятието TVV TRANSPORT- UND VERSAND- VERPACKUNGEN, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Концептуални разработки за опаковането, Търговско опаковане по поръчка, Опаковки от хартия и картон, Концептуални разработки за опаковането, Търговско опаковане по поръчка, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Königsbronn, Германия.

  4. KONSTANDIN ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието KONSTANDIN ENGINEERING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери. Освен това развива дейност и в сферата на Концептуални разработки за опаковането, и Концептуални разработки за опаковането. Седалището му е в/ъв Karlsbad, Германия.

  5. LESER GMBH

    Германия

    Предприятието LESER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Опаковане. Освен това развива дейност и в сферата на Packaging for jewellery and cosmetics, Luxury packaging design, luxury packaging manufacturer, и cardboard and pasteboard working. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.