• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • dry cleaning

Резултати за

Dry cleaning

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. ECKARDT SYSTEMS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    The foundation stone for our medium-sized family company was laid down by our two founding company directors Manfred and Thomas Eckardt. In 2002, we celebrated our company's anniversary; 25 years of standing for reliability, good service, continuity and growth. In mid 2001, our Company Director Manfred Eckardt died. Shortly afterwards his son Thomas Eckardt unexpectedly also died, upon which our management changed in mid 2002. Mrs. Beate Eckardt was the new Managing Director of the company from then on (March 2002 until May 2005). Since 1st June 2005, Mr. Axel Eckardt has been the Managing Director of the company. Eckardt & Sohn GmbH and will continue to run the company as before. Eckardt & Sohn operates locally as well as globally. The broad range of our services and our many years of experience mean we can satisfy any customer's specific requests.

  2. GOTTLOB STAHL WÄSCHEREIMASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието GOTTLOB STAHL WÄSCHEREIMASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

  3. VAPUSTEAM UG

    Германия

    Предприятието VAPUSTEAM UG, e Производител, и работи в сферата на Химическо чистене - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Немедицински дезинфектиращи средства, steaming machines, и Немедицински дезинфектиращи средства. Седалището му е в/ъв Emmendingen, Германия.

  4. OSWALD SPEZIALREINIGUNG

    Германия

    Предприятието OSWALD SPEZIALREINIGUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Охрана и безопасност - услуги, Наблюдение - услуги, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Охрана и безопасност - услуги, и Наблюдение - услуги. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. MATTHIAS HARANT

    Германия

    Предприятието MATTHIAS HARANT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Почистване и поддръжка - принадлежности, и Охрана и безопасност - услуги. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HASTRA

    Германия

    Предприятието HASTRA, e Производител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени сушилни машини и центрофуги, Печат и набор - машини и техника, Промишлена кинкалерия, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени сушилни машини и центрофуги, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Weinstadt, Германия.

  2. CONTRADE GMBH

    Германия

    Предприятието CONTRADE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Довършителни работи, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Bad Schönborn, Германия.

  3. MSD GMBH

    Германия

    Предприятието MSD GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Котелно производство, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлено отопление - инсталации и техника, Лека метална конструкция, Котелно производство, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Durbach, Германия.

  4. REBSTOCK CONSULTING GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието REBSTOCK CONSULTING GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  5. GALL WÄSCHESERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието GALL WÄSCHESERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  1. FONG'S EUROPE GMBH

    Германия

    Предприятието FONG'S EUROPE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Michelbach An Der Bilz, Германия.

  2. ROYAL TEPPICHPFLEGE & ATELIER UG

    Германия

    Предприятието ROYAL TEPPICHPFLEGE & ATELIER UG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Почистване и поддръжка - принадлежности, и Охрана и безопасност - услуги. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. CUTTEC GMBH

    Германия

    Предприятието CUTTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Дървообработване - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Дървообработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nellingen, Германия.

  2. NÄHMASCHINEN-SERVICE KRAUS & PARTNER GMBH

    Германия

    Предприятието NÄHMASCHINEN-SERVICE KRAUS & PARTNER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. JUNG UND DÜRR GMBH

    Германия

    Предприятието JUNG UND DÜRR GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Почистване и поддръжка - принадлежности, и Охрана и безопасност - услуги. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  4. SCHWAB'S GMBH

    Германия

    Предприятието SCHWAB'S GMBH, e Производител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за текстилната промишленост, Магазини - подреждане, Манекени, Внос-износ - мебелно обзавеждане, Пластмаси - изделия за текстилната промишленост, Магазини - подреждане, Манекени, и Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  5. GEOS TEXTILMASCHINEN-COMPUTER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GEOS TEXTILMASCHINEN-COMPUTER GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dotternhausen, Германия.

  6. ALPIRSBACHER WÄSCHE-SERVICE F. EBERHARD GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ALPIRSBACHER WÄSCHE-SERVICE F. EBERHARD GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Alpirsbach, Германия.

  7. KEINATH NÄHMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието KEINATH NÄHMASCHINEN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  8. ERICH LANG

    Германия

    Предприятието ERICH LANG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, Домашно бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Детски и бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. KONRAD BUSCHE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KONRAD BUSCHE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  2. HEBETEC WÄSCHEREITECHNIK UND SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието HEBETEC WÄSCHEREITECHNIK UND SERVICE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Gerstetten, Германия.

  3. WÜRTTEMBERGISCHE TEPPICHREINIGUNG

    Германия

    Предприятието WÜRTTEMBERGISCHE TEPPICHREINIGUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Охрана и безопасност - услуги, Наблюдение - услуги, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Охрана и безопасност - услуги, и Наблюдение - услуги. Седалището му е в/ъв Neckarsulm, Германия.

  4. BETEX TEXTILMASCHINEN UND ZUBEHÖR VERTRIEB BEHROUZ KHOSROWZADEH

    Германия

    Предприятието BETEX TEXTILMASCHINEN UND ZUBEHÖR VERTRIEB BEHROUZ KHOSROWZADEH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  5. NAEHMASCHINEN- UND HANDARBEITS-CENTRUM ZIMMERER GMBH

    Германия

    Предприятието NAEHMASCHINEN- UND HANDARBEITS-CENTRUM ZIMMERER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  6. SCHUMANN - DER MILBENJÄGER

    Германия

    Предприятието SCHUMANN - DER MILBENJÄGER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Наблюдение - услуги, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, и Наблюдение - услуги. Седалището му е в/ъв Steinenbronn, Германия.

  7. SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Unterensingen, Германия.

  8. MARTINA SAUTER

    Германия

    Предприятието MARTINA SAUTER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени перални машини и центрофуги, Крайна обработка на текстилни тъкани, Почистване - услуги, Наем на промишлени съоръжения, Промишлени перални машини и центрофуги, Крайна обработка на текстилни тъкани, Почистване - услуги, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  9. DOMINIC ERNST

    Германия

    Предприятието DOMINIC ERNST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, Перални и химическо чистене - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Erbach, Германия.

  10. TEXTILREINIGUNG SCHULDER

    Германия

    Предприятието TEXTILREINIGUNG SCHULDER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Öhringen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Dry cleaning

Брой резултати

105 Фирми