• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • drying equipment

Резултати за

Drying equipment

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. SÜDSTRAHL GMBH & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Our PowerJet series of dry ice blasters deliver even more power with an ice throughput of 40 to 150 kg/hr. Thanks to the effective single-tube system, a very hard jet can be produced, with which even the most stubborn dirt can be removed. With the new series, you can select the device that is suitable for you in a range of 1 m³ to 20 m³ air volume and an air pressure of 3 to max. 20 bar. Most recently, we have also begun manufacturing dry ice pelletizers. Our performance characteristics: German production, development and creation, over 15 years of experience with a large number of intellectual property rights, high quality standards with our own quality assurance in production and for incoming and outgoing goods, products and designs with property rights, exhibition and demonstration areas in-house, dry ice blasting systems for testing and blasting your own items in-house (by appointment).

  2. PAUL AUER GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието PAUL AUER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Механична обработка на повърхности. Освен това развива дейност и в сферата на Blasting systems, Sand blasting, Abrasives, Dust extractors, Blasting cabinets, Surface treatment, Blasting technology, Turbine blasting technology, и Dry ice blasting equipment. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. CIK SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието CIK SOLUTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Лиофилизация - машини и материал. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. GOTTLOB STAHL WÄSCHEREIMASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието GOTTLOB STAHL WÄSCHEREIMASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

  5. GREIF LABORLÖSUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието GREIF LABORLÖSUNGEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лиофилизация - машини и материал. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WÜRTTEMBERGISCHE TEPPICHREINIGUNG

    Германия

    Предприятието WÜRTTEMBERGISCHE TEPPICHREINIGUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Охрана и безопасност - услуги, Наблюдение - услуги, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Охрана и безопасност - услуги, и Наблюдение - услуги. Седалището му е в/ъв Neckarsulm, Германия.

  2. SOHLER-NEUENHAUSER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SOHLER-NEUENHAUSER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Изсмукване на газ и пушеци - техника, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Изсмукване на газ и пушеци - техника, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Wangen, Германия.

  3. DOMINIC ERNST

    Германия

    Предприятието DOMINIC ERNST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, Перални и химическо чистене - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Erbach, Германия.

  4. ERICH LANG

    Германия

    Предприятието ERICH LANG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, Домашно бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Детски и бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. EBERHARD WAGNER

    Германия

    Предприятието EBERHARD WAGNER, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  1. HEBETEC WÄSCHEREITECHNIK UND SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието HEBETEC WÄSCHEREITECHNIK UND SERVICE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Gerstetten, Германия.

  2. REBSTOCK CONSULTING GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието REBSTOCK CONSULTING GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  1. ELEKTRO - SERVICE TASKALE GMBH

    Германия

    Предприятието ELEKTRO - SERVICE TASKALE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Кухни - мебелно обзавеждане, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Möglingen, Германия.

  2. GEIGER TEXTIL GMBH

    Германия

    Предприятието GEIGER TEXTIL GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, Работно и предпазно облекло, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Bad Säckingen, Германия.

  3. DIETER PFEIFER TEPPICHBODENREINIGUNG

    Германия

    Предприятието DIETER PFEIFER TEPPICHBODENREINIGUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Почистване и поддръжка - принадлежности, и Охрана и безопасност - услуги. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  4. EVT EDELSTAHL-VERARBEITUNGS-TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието EVT EDELSTAHL-VERARBEITUNGS-TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Перални и химическо чистене - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Murrhardt, Германия.

  5. SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Unterensingen, Германия.

  6. MSD GMBH

    Германия

    Предприятието MSD GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Котелно производство, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлено отопление - инсталации и техника, Лека метална конструкция, Котелно производство, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Durbach, Германия.

  7. CONTRADE GMBH

    Германия

    Предприятието CONTRADE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Довършителни работи, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Bad Schönborn, Германия.

  8. WMA - WÄSCHEMIETSERVICE

    Германия

    Предприятието WMA - WÄSCHEMIETSERVICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, Работно и предпазно облекло, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.

  1. SCHUMANN - DER MILBENJÄGER

    Германия

    Предприятието SCHUMANN - DER MILBENJÄGER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Наблюдение - услуги, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, и Наблюдение - услуги. Седалището му е в/ъв Steinenbronn, Германия.

  2. UNION-SPECIAL GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието UNION-SPECIAL GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. LEIFHEIT AG

    Германия

    Предприятието LEIFHEIT AG, e Производител, и работи в сферата на Скелета и стълби. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Електродомакински уреди - големи уреди, Промишлена кинкалерия, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Zuzenhausen, Германия.

  4. CUTTEC GMBH

    Германия

    Предприятието CUTTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Дървообработване - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Дървообработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nellingen, Германия.

  5. TEXTILREINIGUNG SCHULDER

    Германия

    Предприятието TEXTILREINIGUNG SCHULDER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Öhringen, Германия.

  6. HASTRA

    Германия

    Предприятието HASTRA, e Производител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени сушилни машини и центрофуги, Печат и набор - машини и техника, Промишлена кинкалерия, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени сушилни машини и центрофуги, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Weinstadt, Германия.

  7. ROYAL TEPPICHPFLEGE & ATELIER UG

    Германия

    Предприятието ROYAL TEPPICHPFLEGE & ATELIER UG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Почистване и поддръжка - принадлежности, и Охрана и безопасност - услуги. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. FONG'S EUROPE GMBH

    Германия

    Предприятието FONG'S EUROPE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Michelbach An Der Bilz, Германия.

  9. MICHAEL KREISS

    Германия

    Предприятието MICHAEL KREISS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Детски и бебешки дрехи, Работно и предпазно облекло, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Детски и бебешки дрехи, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  10. TEXTILREINIGUNG UND WÄSCHEREI ERICH PAAR E.K.

    Германия

    Предприятието TEXTILREINIGUNG UND WÄSCHEREI ERICH PAAR E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Walldürn, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Drying equipment

Брой резултати

107 Фирми