• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • espresso coffee machines

Резултати за

Espresso coffee machines

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. SANCTA COFFEA

    Германия

    Предприятието SANCTA COFFEA, e Производител, и работи в сферата на Кафеварки. Освен това развива дейност и в сферата на espresso coffee machines for the home. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. ODTV.DE INH. OLIVER STRACK

    Германия

    Предприятието ODTV.DE INH. OLIVER STRACK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Професионални кафе-машини. Освен това развива дейност и в сферата на Capuccino, Espresso coffees, Coffee pods, и powdered milk. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  3. PUNTO ESPRESSO

    Германия

    Предприятието PUNTO ESPRESSO, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Електричество - строителни работи, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Електричество - строителни работи, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  4. ESPRESSO + MORE GMBH

    Германия

    Предприятието ESPRESSO + MORE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.