• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • extraction- water- gas- oil - equipment

Резултати за

Extraction- water- gas- oil - equipment

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. M&B ABWASSER- UND SANIERUNGSTECHNIK OHG

    Германия

    Предприятието M&B ABWASSER- UND SANIERUNGSTECHNIK OHG, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Remchingen, Германия.

  2. LUBRON WASSERAUFBEREITUNG GMBH

    Германия

    Предприятието LUBRON WASSERAUFBEREITUNG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Freiberg, Германия.

  3. BETRAM TER HORST

    Германия

    Предприятието BETRAM TER HORST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Вода - добив и снабдяване, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, и Оттичане на водите - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Obrigheim, Германия.

  4. EUWA H.H. EUMANN GMBH

    Германия

    Предприятието EUWA H.H. EUMANN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Gärtringen, Германия.

  5. PROMINENT DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието PROMINENT DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Вода - добив и снабдяване, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, и Превозни средства - високотехнологични навигационни системи. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BEWETEC GMBH

    Германия

    Предприятието BEWETEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Steinenbronn, Германия.

  2. WTA GMBH

    Германия

    Предприятието WTA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Kronau, Германия.

  3. RIB RÖSER GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието RIB RÖSER GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Kirchardt, Германия.

  4. WELLAN GMBH

    Германия

    Предприятието WELLAN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Asperg, Германия.