• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • glasses for laboratories

Резултати за

Glasses for laboratories

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. LABORBEDARF KLOBASA INH. DAVID KLOBASA

    Германия

    Предприятието LABORBEDARF KLOBASA INH. DAVID KLOBASA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кухо стъкло за лаборатории и за техническо ползване. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  2. GÜNTER DIEHM PROCESS SYSTEMS

    Германия

    Предприятието GÜNTER DIEHM PROCESS SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Репрография - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на обработващи машини, Кухо стъкло, Стъкло зо промишлеността, Кухо стъкло за лаборатории и за техническо ползване, Внос-износ на обработващи машини, Кухо стъкло, Стъкло зо промишлеността, и Кухо стъкло за лаборатории и за техническо ползване. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

  3. R. LANGENBRINCK

    Германия

    Предприятието R. LANGENBRINCK, e Производител, и работи в сферата на Химия - лабораторни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Стъкло зо промишлеността, Кухо стъкло за лаборатории и за техническо ползване, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Стъкло зо промишлеността, и Кухо стъкло за лаборатории и за техническо ползване. Седалището му е в/ъв Emmendingen, Германия.

  4. KUHNLE, VERBRAUCHSMATERIAL FÜR MEDIZIN, LABOR UND FORSCHUNG

    Германия

    Предприятието KUHNLE, VERBRAUCHSMATERIAL FÜR MEDIZIN, LABOR UND FORSCHUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Стъкло зо промишлеността, Кухо стъкло за лаборатории и за техническо ползване, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Фармацевтични изделия, Стъкло зо промишлеността, Кухо стъкло за лаборатории и за техническо ползване, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. GLASBAR

    Германия

    Предприятието GLASBAR, e Производител, и работи в сферата на Кухо стъкло. Освен това развива дейност и в сферата на Стъкло зо промишлеността, Кухо стъкло за лаборатории и за техническо ползване, Научни уреди и инструменти, Лаборатории - уреди и инструменти, Стъкло зо промишлеността, Кухо стъкло за лаборатории и за техническо ползване, Научни уреди и инструменти, и Лаборатории - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Kraichtal, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HEINZELMANN LABORGERÄTE AUS GLAS

    Германия

    Предприятието HEINZELMANN LABORGERÄTE AUS GLAS, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Кухо стъкло, Стъкло зо промишлеността, Кухо стъкло за лаборатории и за техническо ползване, Фармацевтични изделия, Кухо стъкло, Стъкло зо промишлеността, и Кухо стъкло за лаборатории и за техническо ползване. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

  2. ISOLAB LABORGERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието ISOLAB LABORGERÄTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стъкло зо промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Кухо стъкло за лаборатории и за техническо ползване, и Кухо стъкло за лаборатории и за техническо ползване. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

  3. HITADO DIREKT GMBH

    Германия

    Предприятието HITADO DIREKT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стъкло зо промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Кухо стъкло за лаборатории и за техническо ползване, и Кухо стъкло за лаборатории и за техническо ползване. Седалището му е в/ъв Endingen, Германия.

  4. LUTZ GMBH & CO. KG.

    Германия

  5. SOLIDIAN GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    As a leading specialist, solidian develops and products non-metallic reinforcements made from carbon glass or basalt fibres. The reinforcements are available in bar or mesh form. The fields of application for our reinforcement solutions range from facade panels through bridge construction and maritime construction to restorations. If necessary, solidian supports you at every stage of your projects, from application consulting through the calculation of reinforcements to assistance on the building site. In our in-house test laboratory, we also determine the necessary parameters for you individual building projects. With a team of 270 employees spread across two sites, we develop practical solutions for our customers for the buildings and structures of tomorrow.