• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • gravel

Резултати за

Gravel

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. INPROTEC GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието INPROTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлени сушилни. Освен това развива дейност и в сферата на Contracted drying, desiccation, Granulation, gravelling, Particle formation, Residual moisture, Spray drying, Agglomeration, и Agglomeration. Седалището му е в/ъв Heitersheim, Германия.

  2. DIEBOLD ERDAUFBEREITUNG INH. DANIEL DIEBOLD

    Германия

    Предприятието DIEBOLD ERDAUFBEREITUNG INH. DANIEL DIEBOLD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  3. HEIDELBERGER BETON GMBH

    Германия

    Предприятието HEIDELBERGER BETON GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  4. AERODURIT PUTZ- UND BETONTECHNOLOGIE GMBH

    Германия

    Предприятието AERODURIT PUTZ- UND BETONTECHNOLOGIE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на colours - wall coverings, reflective thermal insulation, building gravel, и floor joints. Седалището му е в/ъв Ostrach, Германия.

  5. TRANSPORTBETON-WERKE IM HOCHSCHWARZWALD GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието TRANSPORTBETON-WERKE IM HOCHSCHWARZWALD GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Titisee-Neustadt, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FRIEDRICH GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието FRIEDRICH GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Кварц и кварцов пясък, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Мини и кариери - машини и техника, Кварц и кварцов пясък, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. TRANSPORTBETONWERKE AITRACH-MEMMINGEN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието TRANSPORTBETONWERKE AITRACH-MEMMINGEN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Пясъци и чакъли, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Aitrach, Германия.

  3. SINGLER TRANSPORTE

    Германия

    Предприятието SINGLER TRANSPORTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Пясъци и чакъли, Груб строеж, Довършителни работи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Kippenheim, Германия.

  4. MSW MINERALSTOFFWERKE SÜDWEST GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MSW MINERALSTOFFWERKE SÜDWEST GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. GODEL-BETON GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GODEL-BETON GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Пясъци и чакъли, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Denkendorf, Германия.

  1. KORUTEC -SILICIUMCARBID, EDEL- UND NORMALKORUND

    Германия

    Предприятието KORUTEC -SILICIUMCARBID, EDEL- UND NORMALKORUND, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Пясъкоструйна обработка - стомани и метали, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Пясъкоструйна обработка - стомани и метали, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Sachsenheim, Германия.

  2. BKG TRANSPORTBETON GMBH + CO. KG KG

    Германия

    Предприятието BKG TRANSPORTBETON GMBH + CO. KG KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Пясъци и чакъли, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Iffezheim, Германия.

  1. ROMBOLD & GFRÖHRER GMBH & CO

    Германия

    Предприятието ROMBOLD & GFRÖHRER GMBH & CO, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Ditzingen, Германия.

  2. ARTUR UHL KIES- UND SCHOTTERWERK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ARTUR UHL KIES- UND SCHOTTERWERK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Breisach, Германия.

  3. TRANSPORTBETON GEISLINGEN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието TRANSPORTBETON GEISLINGEN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Geislingen, Германия.

  4. WEIMAR GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието WEIMAR GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Ostrach, Германия.

  5. HEIDELBERGCEMENT AG

    Германия

    Предприятието HEIDELBERGCEMENT AG, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Храна за животновъдството, Суровини за строителството, Пясъци и чакъли, Строителен варовик, Храна за животновъдството, Суровини за строителството, Пясъци и чакъли, и Строителен варовик. Седалището му е в/ъв Efringen-Kirchen, Германия.

  6. ROLF MAURER GMBH

    Германия

    Предприятието ROLF MAURER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Пясъци и чакъли, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Weil Im Schönbuch, Германия.

  7. MICHAEL BETZ

    Германия

    Предприятието MICHAEL BETZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Пясъци и чакъли, Груб строеж, Довършителни работи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Abstatt, Германия.

  8. HOLCIM KIES UND BETON GMBH

    Германия

    Предприятието HOLCIM KIES UND BETON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Пясъци и чакъли, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  1. TROJA GMBH

    Германия

    Предприятието TROJA GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Груб строеж, Довършителни работи, Пътен транспорт, Пясъци и чакъли, Груб строеж, Довършителни работи, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Langenargen, Германия.

  2. ELZTÄLER MINERAL GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието ELZTÄLER MINERAL GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Мини и кариери - машини и техника, Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Biederbach, Германия.

  3. ENTSORGUNGSFACHBETRIEB GERHARD SCHWARZ GMBH

    Германия

    Предприятието ENTSORGUNGSFACHBETRIEB GERHARD SCHWARZ GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Груб строеж, Довършителни работи, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Rutesheim, Германия.

  4. HK ASPHALT HANDELSKONTOR GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието HK ASPHALT HANDELSKONTOR GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Груб строеж, Суровини за строителството, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Winnenden, Германия.

  5. KIESWERK SCHÄFER GMBH VORM. FRITZ NEUBRAND

    Германия

    Предприятието KIESWERK SCHÄFER GMBH VORM. FRITZ NEUBRAND, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Schemmerhofen, Германия.

  6. GEHRINGER LOGISTIK GMBH

    Германия

    Предприятието GEHRINGER LOGISTIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Пясъци и чакъли, Груб строеж, Довършителни работи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Küssaberg, Германия.

  7. MÄRKER TRANSPORTBETON GMBH

    Германия

    Предприятието MÄRKER TRANSPORTBETON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Пясъци и чакъли, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  8. HOLCIM (SÜDDEUTSCHLAND) GMBH

    Германия

    Предприятието HOLCIM (SÜDDEUTSCHLAND) GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Dotternhausen, Германия.

  9. HERBERT BREIDENBACH & SOHN GMBH

    Германия

    Предприятието HERBERT BREIDENBACH & SOHN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Пясъци и чакъли, Груб строеж, Довършителни работи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Bad Mergentheim, Германия.

  10. BADISCHE TERRAZZO HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието BADISCHE TERRAZZO HANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суровини за строителството, Пясъци и чакъли, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суровини за строителството, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Graben-Neudorf, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Gravel

Брой резултати

174 Фирми