• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • industrial properties

Резултати за

Industrial properties

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. IMMOWERTREAL SACHVERSTÄNDIGENBÜRO FÜR IMMOBILIENWERTERMITTLUNG

    Германия

    Предприятието IMMOWERTREAL SACHVERSTÄNDIGENBÜRO FÜR IMMOBILIENWERTERMITTLUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Експерти по търговия с недвижими имоти - търговия и промишленост. Седалището му е в/ъв Epfenbach, Германия.

  2. KFZ SACHVERSTÄNDIGENBÜRO HAGEN WEISS

    Германия

    Предприятието KFZ SACHVERSTÄNDIGENBÜRO HAGEN WEISS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Експерти по търговия с недвижими имоти - търговия и промишленост, Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Експерти по търговия с недвижими имоти - търговия и промишленост, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Neuhausen, Германия.

  3. JR-AUTOMOTIVE INH. JASMIN NEUNER

    Германия

    Предприятието JR-AUTOMOTIVE INH. JASMIN NEUNER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Експерти по търговия с недвижими имоти - търговия и промишленост, Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Експерти по търговия с недвижими имоти - търговия и промишленост, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

  4. ED. ZUEBLIN AG

    Германия

    Предприятието ED. ZUEBLIN AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, Агенти по сделки с недвижими имоти за търговията и промишлеността, Обществено строителство - предприемачи, и Агенти по сделки с недвижими имоти за търговията и промишлеността. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. OSG GESELLSCHAFT FÜR IMMOBILIEN UND WIRTSCHAFTSBERATUNG MBH

    Германия

    Предприятието OSG GESELLSCHAFT FÜR IMMOBILIEN UND WIRTSCHAFTSBERATUNG MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции. Освен това развива дейност и в сферата на Експерти по търговия с недвижими имоти - търговия и промишленост, и Експерти по търговия с недвижими имоти - търговия и промишленост. Седалището му е в/ъв Singen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BIETIGHEIMER WOHNUNGSPRIVATISIERUNGSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието BIETIGHEIMER WOHNUNGSPRIVATISIERUNGSGESELLSCHAFT MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции. Освен това развива дейност и в сферата на Агенти по сделки с недвижими имоти за търговията и промишлеността, и Агенти по сделки с недвижими имоти за търговията и промишлеността. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  2. SIWOG SINDELFINGER WOHNBAUGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието SIWOG SINDELFINGER WOHNBAUGESELLSCHAFT MBH, e Производител, и работи в сферата на Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции. Освен това развива дейност и в сферата на Агенти по сделки с недвижими имоти за търговията и промишлеността, и Агенти по сделки с недвижими имоти за търговията и промишлеността. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

  3. EEW GMBH GESELLSCHAFT FÜR GRUNDBESITZ UND PROJEKTENTWICKLUNG

    Германия

    Предприятието EEW GMBH GESELLSCHAFT FÜR GRUNDBESITZ UND PROJEKTENTWICKLUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции. Освен това развива дейност и в сферата на Агенти по сделки с недвижими имоти за търговията и промишлеността, и Агенти по сделки с недвижими имоти за търговията и промишлеността. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

  4. BAUHERRENCENTER BADEN GMBH

    Германия

    Предприятието BAUHERRENCENTER BADEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Архитектура - проектантски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Агенти по сделки с недвижими имоти за търговията и промишлеността, и Агенти по сделки с недвижими имоти за търговията и промишлеността. Седалището му е в/ъв Vörstetten, Германия.

  5. BARESEL GMBH

    Германия

    Предприятието BARESEL GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции. Освен това развива дейност и в сферата на Агенти по сделки с недвижими имоти за търговията и промишлеността, и Агенти по сделки с недвижими имоти за търговията и промишлеността. Седалището му е в/ъв Leinfelden-Echterdingen, Германия.

  1. GAUL GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GAUL GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции. Освен това развива дейност и в сферата на Експерти по търговия с недвижими имоти - търговия и промишленост, и Експерти по търговия с недвижими имоти - търговия и промишленост. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. DÜRR LIEGENSCHAFTEN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието DÜRR LIEGENSCHAFTEN GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции. Освен това развива дейност и в сферата на Експерти по търговия с недвижими имоти - търговия и промишленост, и Експерти по търговия с недвижими имоти - търговия и промишленост. Седалището му е в/ъв Weinstadt, Германия.

  1. WIEGAND HAUSBAU GMBH

    Германия

    Предприятието WIEGAND HAUSBAU GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции. Освен това развива дейност и в сферата на Агенти по сделки с недвижими имоти за търговията и промишлеността, и Агенти по сделки с недвижими имоти за търговията и промишлеността. Седалището му е в/ъв Oftersheim, Германия.

  2. DOMICILE RELOCATION & TRAINING E.K.

    Германия

    Предприятието DOMICILE RELOCATION & TRAINING E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции. Освен това развива дейност и в сферата на Експерти по търговия с недвижими имоти - търговия и промишленост, и Експерти по търговия с недвижими имоти - търговия и промишленост. Седалището му е в/ъв Baltmannsweiler, Германия.

  3. WOHNBAU OBERRIEXINGEN AKTIENGESELLSCHAFT

    Германия

    Предприятието WOHNBAU OBERRIEXINGEN AKTIENGESELLSCHAFT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции. Освен това развива дейност и в сферата на Агенти по сделки с недвижими имоти за търговията и промишлеността, и Агенти по сделки с недвижими имоти за търговията и промишлеността. Седалището му е в/ъв Oberriexingen, Германия.

  4. ADIMO IMMOBILIENVERTRIEBS- U. VERWALTUNGSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

  5. KECK GENERALÜBERNEHMER UND EINRICHTER GMBH

    Германия

  6. OVE PLASMATEC GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    OVE specialises in the activation of plastic parts and the coating and treatment of surfaces of elastomers, moulded parts and O-rings used in industry. Our specialist knowledge of how to reduce friction and wear on elastic components aims to achieve functional, economic and environmentally friendly optimisation of seals which are subjected to dynamic stress in accordance with our customers' individual specifications. Modern plasma technology allows us to adjust the tribological properties of a wide range of elastomers in terms of all customer-specific variables using sophisticated, custom-controlled computer technology.