• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • jack outlets

Резултати за

Jack outlets

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. GEBR. UNGLAUB & CO GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието GEBR. UNGLAUB & CO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Екструзия на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Струговане на стомани и метали, Фрезоване на стомани и метали, CNC turned parts, Aluminium turned parts, cold extruded parts, Aluminium housings, extruded parts, Stamped parts for the electronics industry, и Housings for the electronics industry. Седалището му е в/ъв Ubstadt-weiher, Германия.

  2. AIGO-TEC GMBH

    Германия

    Предприятието AIGO-TEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Струговане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на rubber-metal connections, non-return valves, safety valve, и jack outlets. Седалището му е в/ъв Giengen, Германия.

  3. ERA - CONTACT GMBH

    Германия

    Предприятието ERA - CONTACT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на Електродвигатели и части, Шнурове с изолационно покритие, Електродвигатели и части, electrical contacts, Шнурове с изолационно покритие, и jack outlets. Седалището му е в/ъв Bretten, Германия.