• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • jars

Резултати за

Jars

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. CARECOS KOSMETIK GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието CARECOS KOSMETIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Козметични средства. Освен това развива дейност и в сферата на Contract manufacturing for cosmetic products, cosmetics contract manufacturing, Own-brand cosmetic products, own-brand cosmetic tubes, Private label cosmetic products, private label cosmetics, Contract filling of cosmetic products, facial cosmetics, Cosmetics recipes, recipes for cosmetics, pump dispensers, vegan, Face cleaning gels and fluids, Face cleaning creams, Face cleaning lotion, facial care lotions, emulsions, и Facemasks, face masks, face water. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  2. ALUMIER

    Германия

    Предприятието ALUMIER, e Производител, и работи в сферата на Стъклен амбалаж. Освен това развива дейност и в сферата на Стъклени бутилки и буркани, и Стъклени бутилки и буркани. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. FRANZ MÜLLNER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието FRANZ MÜLLNER GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стъклени бутилки и буркани. Седалището му е в/ъв Eppingen, Германия.

  4. BÄKO-ZENTRALE SÜD-DEUTSCHLAND EG

    Германия

    Предприятието BÄKO-ZENTRALE SÜD-DEUTSCHLAND EG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на gift items for sweet jars, walnuts, almonds, и toppings. Седалището му е в/ъв Ladenburg, Германия.

  5. LAGUNA GMBH

    Германия

    Предприятието LAGUNA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Шишета и буркани от пластмасова материя, Стъклен амбалаж, Пластмаси - опаковки, Шишета и буркани от пластмасова материя, и Стъклен амбалаж. Седалището му е в/ъв Ingersheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FRANZ MÜLLNER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието FRANZ MÜLLNER GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Шишета и буркани от пластмасова материя, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, и Шишета и буркани от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Eppingen, Германия.

  2. SAINT-GOBAIN OBERLAND AG

    Германия

    Предприятието SAINT-GOBAIN OBERLAND AG, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмаси - опаковки, Шишета и буркани от пластмасова материя, Изолационни опаковки, термоизолационни материали, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмаси - опаковки, Шишета и буркани от пластмасова материя, и Изолационни опаковки, термоизолационни материали. Седалището му е в/ъв Bad Wurzach, Германия.

  3. VÖHRINGER ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието VÖHRINGER ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Шишета и буркани от пластмасова материя, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Шишета и буркани от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Lichtenstein, Германия.

  4. GLOSS MATRIX GMBH

    Германия

    Предприятието GLOSS MATRIX GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Шишета и буркани от пластмасова материя, Форми и модели, Шишета и буркани от пластмасова материя, и Форми и модели. Седалището му е в/ъв Wurmberg, Германия.

  5. EHGESMBH

    Германия

    Предприятието EHGESMBH, e Производител, и работи в сферата на Шишета и буркани от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Eschbach, Германия.

  1. FISCHER GASE GMBH

    Германия

    Предприятието FISCHER GASE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Стъклени бутилки и буркани, Органична химия - изходни материали и производни, Стъклени бутилки и буркани, и Органична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Eschelbronn, Германия.

  2. ORANGE-X-PRESS HANDELS- UND VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието ORANGE-X-PRESS HANDELS- UND VERTRIEBS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Шишета и буркани от пластмасова материя, Стъклен амбалаж, Пластмаси - опаковки, Шишета и буркани от пластмасова материя, и Стъклен амбалаж. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  1. EDWIN MRAZ, KUNSTSTOFFERZEUGNISSE G.M.B.H.

    Германия

    Предприятието EDWIN MRAZ, KUNSTSTOFFERZEUGNISSE G.M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Шишета и буркани от пластмасова материя, и Шишета и буркани от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

  2. HELMUT GEIßLER GLASINSTRUMENTE GMBH

    Германия

    Предприятието HELMUT GEIßLER GLASINSTRUMENTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кухо стъкло. Освен това развива дейност и в сферата на Стъклени бутилки и буркани, и Стъклени бутилки и буркани. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

  3. SWL GMBH

    Германия