• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • marquees

Резултати за

Marquees

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. LOSBERGER GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието LOSBERGER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Метални халета. Освен това развива дейност и в сферата на Room solutions, Room systems, Tents, tent, Halls, hangar, event marquees, event tent, и marquees for events. Седалището му е в/ъв Bad Rappenau, Германия.

  2. BRILUXDOME FISCHERS ZELTE GMBH

    Германия

    Предприятието BRILUXDOME FISCHERS ZELTE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Шатри, палатки и шапита. Освен това развива дейност и в сферата на igloo curtains, Shelters and tents for galas, construction of building complexes for trade fairs, exhibitions and shows, и shed. Седалището му е в/ъв Gaggenau, Германия.

  3. PLANTEX TEXTILE SYSTEME UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието PLANTEX TEXTILE SYSTEME UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. ANDREAS MILBICH

    Германия

    Предприятието ANDREAS MILBICH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Вина - Франция, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Алкохолни и спиртни напитки, Вина - Франция, Гумирани тъкани, и Шатри, палатки и шапита. Седалището му е в/ъв Öhringen, Германия.

  5. EVENT SOLUTIONS ULM

    Германия

    Предприятието EVENT SOLUTIONS ULM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Вина - Франция, Шатри, палатки и шапита, Хотел, Алкохолни и спиртни напитки, Вина - Франция, Шатри, палатки и шапита, и Хотел. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FETSCHER-ZELTE SALEM

    Германия

    Предприятието FETSCHER-ZELTE SALEM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Метални халета, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Домашно бельо, Метални халета, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Salem, Германия.

  2. TENT EVENT GMBH

    Германия

    Предприятието TENT EVENT GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  3. EUROGWELT IMPORT-EXPORT & GROSSHANDEL INH. J. ROGULSKI

    Германия

    Предприятието EUROGWELT IMPORT-EXPORT & GROSSHANDEL INH. J. ROGULSKI, e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Алкохолни и спиртни напитки, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Гумирани тъкани, и Шатри, палатки и шапита. Седалището му е в/ъв Tamm, Германия.

  4. ECOTRADE DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието ECOTRADE DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Метални халета, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Метални халета, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Гумирани тъкани, и Шатри, палатки и шапита. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  5. GEORG WEISSBRODT PLANENFABRIKATION

    Германия

    Предприятието GEORG WEISSBRODT PLANENFABRIKATION, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Гумирани тъкани, и Шатри, палатки и шапита. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  1. LB-HÜPFBURGEN - SHOW4YOU - A.BORRMANN

    Германия

    Предприятието LB-HÜPFBURGEN - SHOW4YOU - A.BORRMANN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Улично осветление - промишлено и търговско. Освен това развива дейност и в сферата на Сценично осветление - техника, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Домашно бельо, Сценично осветление - техника, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  2. BOPP`S SPECIAL THINGS

    Германия

    Предприятието BOPP`S SPECIAL THINGS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Шатри, палатки и шапита, Хотел, Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Шатри, палатки и шапита, и Хотел. Седалището му е в/ъв Ilsfeld, Германия.

  1. GETRÄNKE FÜTTERER GBR

    Германия

    Предприятието GETRÄNKE FÜTTERER GBR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Бира, Вина - Франция, Шатри, палатки и шапита, Алкохолни и спиртни напитки, Бира, Вина - Франция, и Шатри, палатки и шапита. Седалището му е в/ъв Au, Германия.

  2. SPORT-TECH / RUI-YI-LIN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SPORT-TECH / RUI-YI-LIN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Контейнери, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Контейнери, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Гумирани тъкани, и Шатри, палатки и шапита. Седалището му е в/ъв Hirschberg, Германия.

  3. KIMMIG GMBH

    Германия

    Предприятието KIMMIG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Домашно бельо, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  4. MTH ZELTBAU GBR

    Германия

    Предприятието MTH ZELTBAU GBR, e Производител, и работи в сферата на Къмпинг и каравани - превозни средства, части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Автокаравани, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Автокаравани, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Гумирани тъкани, и Шатри, палатки и шапита. Седалището му е в/ъв Schechingen, Германия.

  5. SPENGLER-FESTZELT GMBH

    Германия

    Предприятието SPENGLER-FESTZELT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Шатри, палатки и шапита. Седалището му е в/ъв Geislingen, Германия.

  6. MVL-VERTRIEB FACHHÄNDLER FÜR FALTPAVILLONS UND MOBILEN VERKAUF

    Германия

    Предприятието MVL-VERTRIEB FACHHÄNDLER FÜR FALTPAVILLONS UND MOBILEN VERKAUF, и работи в сферата на Шатри, палатки и шапита. Освен това развива дейност и в сферата на curtains, и marquees for fairs. Седалището му е в/ъв Geisingen, Германия.

  7. TEAM GF

    Германия

    Предприятието TEAM GF, e Разпространител, и работи в сферата на Шатри, палатки и шапита. Освен това развива дейност и в сферата на Къмпинг - екипировка, и Къмпинг - екипировка. Седалището му е в/ъв Binau, Германия.