• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • medical articles

Резултати за

Medical articles

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. ACQ SCIENCE GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието ACQ SCIENCE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Химия - лабораторни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Лекарства, Diagnostic products, freeze drying, Toxicology, In-vitro diagnostic products (IVD), Reagents for biotechnologies, Reference materials for analytics, Contract filling of pharmaceutical products, и Analytic control material for toxicology. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  2. HALI TEX GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието HALI TEX GMBH, e Производител, и работи в сферата на Изделия за еднократна употреба за медицинската хирургия. Седалището му е в/ъв Stockach, Германия.

  3. MP MED GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието MP MED GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Изделия за еднократна употреба за медицинската хирургия. Седалището му е в/ъв Alfdorf, Германия.

  4. SOYOUCHECK GROSSVERTRIEB & WERBEARTIKEL SERVICE

    Германия

    Предприятието SOYOUCHECK GROSSVERTRIEB & WERBEARTIKEL SERVICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изделия за еднократна употреба за медицинската хирургия. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. FLUORTEK INC.

    Германия

    Предприятието FLUORTEK INC., e Производител, и работи в сферата на Вътрешни гуми. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - медицински артикули, Екструзия на каучук и пластмаса, healthcare articles, Каучук - медицински артикули, Екструзия на каучук и пластмаса, и thermoplastic pipes. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MUNDSCHUTZGERMANY - EINE MARKE DER ISCO DÖNERTAS&COSKUN GBR

    Германия

    Предприятието MUNDSCHUTZGERMANY - EINE MARKE DER ISCO DÖNERTAS&COSKUN GBR, e Разпространител, и работи в сферата на Изделия за еднократна употреба за медицинската хирургия. Седалището му е в/ъв Walldürn, Германия.

  2. JÜRGEN BACHER

    Германия

    Предприятието JÜRGEN BACHER, e Производител, и работи в сферата на Каучук - медицински артикули. Седалището му е в/ъв Rietheim-Weilheim, Германия.

  3. THORSTEN STIEFEL SCHUTZAUSRÜSTUNG BRUNNER & STIEFEL

    Германия

    Предприятието THORSTEN STIEFEL SCHUTZAUSRÜSTUNG BRUNNER & STIEFEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изделия за еднократна употреба за медицинската хирургия. Седалището му е в/ъв Aichtal, Германия.

  4. VOGT MEDICAL VERTRIEB GMBH

    Германия

    Предприятието VOGT MEDICAL VERTRIEB GMBH, e Производител, и работи в сферата на Изделия за еднократна употреба за медицинската хирургия. Освен това развива дейност и в сферата на Инжекции, disposable gloves, Инжекции, infusion and transfusion sets, и operating theatre caps. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. HEALTHANDMEDISHOP24 GMBH

    Германия

    Предприятието HEALTHANDMEDISHOP24 GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Изделия за еднократна употреба за медицинската хирургия. Освен това развива дейност и в сферата на Защитни маски, disposable medical gloves, и Защитни маски. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  1. SEEMANN TECHNOLOGIES GMBH

    Германия

    Предприятието SEEMANN TECHNOLOGIES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Болнично мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска рентгенология - уреди и инструменти, Медицинска хирургия - интрументи, Изделия за еднократна употреба за медицинската хирургия, Медицинска рентгенология - уреди и инструменти, Медицинска хирургия - интрументи, и Изделия за еднократна употреба за медицинската хирургия. Седалището му е в/ъв Böttingen, Германия.

  2. STERICON GMBH

    Германия

    Предприятието STERICON GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия за еднократна употреба за медицинската хирургия, и Изделия за еднократна употреба за медицинската хирургия. Седалището му е в/ъв Wurmlingen, Германия.

  1. EM EURO MEDICAL VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR MEDIZINISCHE PRODUKTE MBH

    Германия

    Предприятието EM EURO MEDICAL VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR MEDIZINISCHE PRODUKTE MBH, e Производител, и работи в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия за еднократна употреба за медицинската хирургия, и Изделия за еднократна употреба за медицинската хирургия. Седалището му е в/ъв Bodman-Ludwigshafen, Германия.

  2. WILHELM SPRING GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието WILHELM SPRING GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изделия за еднократна употреба за медицинската хирургия. Освен това развива дейност и в сферата на Санитария - артикули за инвалиди, и Санитария - артикули за инвалиди. Седалището му е в/ъв Waldenbuch, Германия.

  3. LEDERTECH DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието LEDERTECH DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожухарство, Кожи и кожухарство, и Office articles in recycled leather. Седалището му е в/ъв Bopfingen, Германия.