• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • metal treatment advice

Резултати за

Metal treatment advice

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. KOMPETENZNETZWERK FÜR INDUSTRIELLE BAUTEIL- UND OBERFLÄCHENREINIGUNG LEONBERG E.V.

    Германия

    Предприятието KOMPETENZNETZWERK FÜR INDUSTRIELLE BAUTEIL- UND OBERFLÄCHENREINIGUNG LEONBERG E.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Комуникация, Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, и Комуникация. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  2. ILIJAZ PROTOTYPEN

    Германия

    Предприятието ILIJAZ PROTOTYPEN, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители, Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, и Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.

  3. SOFTEC AG SOFTWARE UND SYSTEMBERATUNG

    Германия

    Предприятието SOFTEC AG SOFTWARE UND SYSTEMBERATUNG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информационни системи, консултантски услуги, Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.