• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • pastries

Резултати за

Pastries

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. BÄCKEREI-KONDITOREI GUSTAV EISINGER GMBH

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI-KONDITOREI GUSTAV EISINGER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Риби, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  2. BÄCKEREI MOLL OHG

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI MOLL OHG, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  3. BÄCKEREI RECK

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI RECK, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Захар, Какао и шоколад, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Захар, и Какао и шоколад. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  4. CHRISTIAN PFLANZL KONDITOREI UND BÄCKEREI

    Германия

    Предприятието CHRISTIAN PFLANZL KONDITOREI UND BÄCKEREI, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Stühlingen, Германия.

  5. KLETT SCHOKOLADE GMBH U. CO. KG

    Германия

    Предприятието KLETT SCHOKOLADE GMBH U. CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Захар, Какао и шоколад, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Захар, и Какао и шоколад. Седалището му е в/ъв Nehren, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DER MAHLZAHN VOLLKORNBÄCKEREI GMBH

    Германия

    Предприятието DER MAHLZAHN VOLLKORNBÄCKEREI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  2. WILLY HOLZWARTH

    Германия

    Предприятието WILLY HOLZWARTH, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Erdmannhausen, Германия.

  3. HELMUT EHRMANN GMBH

    Германия

    Предприятието HELMUT EHRMANN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Bad Mergentheim, Германия.

  4. ROLAND FÖRCH GMBH

    Германия

    Предприятието ROLAND FÖRCH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Сладкиши - полуготови, Риби, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Сладкиши - полуготови. Седалището му е в/ъв Erlenbach, Германия.

  5. STEFAN KNÖPFLE

    Германия

    Предприятието STEFAN KNÖPFLE, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Диетичнa и биологичнa хранa, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Blumberg, Германия.

  1. BÄCKEREI LANG

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI LANG, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  2. BÄCKEREI ZWICKER GMBH

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI ZWICKER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  1. HERMANN SCHWARZ

    Германия

    Предприятието HERMANN SCHWARZ, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Leinfelden-Echterdingen, Германия.

  2. VAIHINGER BACKHAUS SCHREMPF GMBH

    Германия

    Предприятието VAIHINGER BACKHAUS SCHREMPF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. REGINBERT KELLER

    Германия

    Предприятието REGINBERT KELLER, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  4. GERHARD KOLESCH

    Германия

    Предприятието GERHARD KOLESCH, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкарски изделия, Какао и шоколад, Шоколадови изделия, Захарни изделия без шоколад, Сладкарски изделия, Какао и шоколад, Шоколадови изделия, и Захарни изделия без шоколад. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  5. BÄCKEREI HEIDINGER

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI HEIDINGER, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Риби, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Mühlacker, Германия.

  6. THOMAS KIENZLE

    Германия

    Предприятието THOMAS KIENZLE, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Allmendingen, Германия.

  7. BACK- UND KONDITOREIBETRIEB ZORN GMBH

    Германия

    Предприятието BACK- UND KONDITOREIBETRIEB ZORN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Риби, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  8. GOLDEN BREZEL INTERNATIONAL GMBH

    Германия

    Предприятието GOLDEN BREZEL INTERNATIONAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  1. BÄCKEREI-KONDITOREI SEEMANN MÜLLER

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI-KONDITOREI SEEMANN MÜLLER, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Захарни изделия без шоколад, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Захарни изделия без шоколад. Седалището му е в/ъв Erbach, Германия.

  2. HERMANN FRECH GMBH & CO.

    Германия

    Предприятието HERMANN FRECH GMBH & CO., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Böblingen, Германия.

  3. BACKHAUS MAHL GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BACKHAUS MAHL GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Stetten, Германия.

  4. LANDHOTEL GÜNZBURG - KARL ESCHENWECK GMBH

    Германия

    Предприятието LANDHOTEL GÜNZBURG - KARL ESCHENWECK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Kupferzell, Германия.

  5. BÄCKEREI SCHWAB

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI SCHWAB, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Виенски специалитети, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Виенски специалитети. Седалището му е в/ъв Mainhardt, Германия.

  6. WALDDORFER ZUCKERBÄCKER

    Германия

    Предприятието WALDDORFER ZUCKERBÄCKER, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Walddorfhäslach, Германия.

  7. BÄCKEREI DRESCHFLEGEL

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI DRESCHFLEGEL, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  8. RECHKEMMER GMBH

    Германия

    Предприятието RECHKEMMER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Виенски специалитети, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, и Виенски специалитети. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  9. BÄCKEREI & KONDITOREI JOCHEN BAIER

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI & KONDITOREI JOCHEN BAIER, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични сладкарски изделия, Риби, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Herrenberg, Германия.

  10. BADISCHE BACKSTUB' FRIEDRICH + ERIKA WEBER GMBH

    Германия

    Предприятието BADISCHE BACKSTUB' FRIEDRICH + ERIKA WEBER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Сладкиши - полуготови, Риби, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Сладкиши - полуготови. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Pastries

Брой резултати

259 Фирми