• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • pig iron

Резултати за

Pig iron

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. RICHTER FORMTEILE GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Having production sites around the world enables us to make use of individual skills and local traditions, which guarantees maximum quality and cost efficiency. Thanks to our experience with and expertise in various different casting methods, we can always offer you the optimal solution: Precision casting, sintering, MIM, sand casting, gravity die casting, closed die forging, plastic injection moulding and assemblies – including processing and surface treatment. Our staff will be happy to offer you professional advice for developing components; we will also gladly prefinance your goods and keep them in storage. You don't have to worry about legal matters with international suppliers either: As your German legal partner, we will take care of everything. Place your trust in 30 years of experience and technical expertise – for precision at its most efficient.

  2. TOBIAS GLOSS MODELLBAU

    Германия

    Предприятието TOBIAS GLOSS MODELLBAU, e Производител, и работи в сферата на Моделизъм. Освен това развива дейност и в сферата на technical polystyrene parts, pig iron, и cast-steel. Седалището му е в/ъв Wurmberg, Германия.

  3. FRANZ HEYDT GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието FRANZ HEYDT GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови чугуни, и Сурови чугуни. Седалището му е в/ъв Rastatt, Германия.

  4. EK-VERTRIEBSGESELLSCHAFT E. KILINC

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието EK-VERTRIEBSGESELLSCHAFT E. KILINC, e Производител, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  5. QUINÄRTECH GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието QUINÄRTECH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Седалището му е в/ъв Holzgerlingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Седалището му е в/ъв Tauberbischofsheim, Германия.

  2. GEORG FUNK EISENGIESSEREI GMBH & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието GEORG FUNK EISENGIESSEREI GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  3. ACTRA HORST BIERHAUS

    Германия

    Предприятието ACTRA HORST BIERHAUS, e Производител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови и специални чугуни, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Сурови и специални чугуни, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Immenstaad, Германия.

  4. MEGU METALLGUSS OBERMEIER GMBH

    Германия

    Предприятието MEGU METALLGUSS OBERMEIER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, Стомани, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, и Леене на алуминий. Седалището му е в/ъв Schopfheim, Германия.

  5. BENJAMIN KING - MODELLAUTO ANKAUF

    Германия

    Предприятието BENJAMIN KING - MODELLAUTO ANKAUF, e Разпространител, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Форми и модели, Ръчни инструменти, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Форми и модели, Ръчни инструменти, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Bad Waldsee, Германия.

  1. ALUMINIUM UND METALLGIESSEREI HETTEL GMBH

    Германия

    Предприятието ALUMINIUM UND METALLGIESSEREI HETTEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, Стомани, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, и Леене на алуминий. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  2. METAL ROLLING

    Германия

    Предприятието METAL ROLLING, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Сурови и специални чугуни, Специални стомани, Алуминий и сплави, Стомани, Сурови и специални чугуни, Специални стомани, и Алуминий и сплави. Седалището му е в/ъв Marbach, Германия.

  1. GEBRÜDER JAKOVIDIS U. ANASTASIOS CHARALAMBOS

    Германия

    Предприятието GEBRÜDER JAKOVIDIS U. ANASTASIOS CHARALAMBOS, e Производител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, Благородни и ценни метали, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, и Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Rottenacker, Германия.

  2. ERICH KELLER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ERICH KELLER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови и специални чугуни, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Сурови и специални чугуни, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Часовникарство, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  3. AXXASPALT GMBH

    Германия

    Предприятието AXXASPALT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Сурови и специални чугуни, Специални стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани, Сурови и специални чугуни, Специални стомани, и Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. JOSIP HEGER & SIMON HEGER GBR

    Германия

    Предприятието JOSIP HEGER & SIMON HEGER GBR, e Производител, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Ръчни инструменти, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, Стомани и метали - машинно обработване, Ръчни инструменти, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  5. LIEBL GMBH

    Германия

    Предприятието LIEBL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Сурови и специални чугуни, Мед и сплави, Злато, Стомани, Сурови и специални чугуни, Мед и сплави, и Злато. Седалището му е в/ъв Tiefenbronn, Германия.

  6. HELMUT AST METALLGIESSEREI GMBH

    Германия

    Предприятието HELMUT AST METALLGIESSEREI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, Благородни и ценни метали, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, и Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Meßstetten, Германия.

  7. MODELLBAU HARTUNG

    Германия

    Предприятието MODELLBAU HARTUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Форми и модели, Ръчни инструменти, Обработващи машини за формоване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Форми и модели, Ръчни инструменти, Обработващи машини за формоване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Epfendorf, Германия.

  8. STAHL- METALL - SERVICEGESELLSCHAFT FUER BANDVERARBEITUNG MBH

    Германия

    Предприятието STAHL- METALL - SERVICEGESELLSCHAFT FUER BANDVERARBEITUNG MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Сурови и специални чугуни, Специални стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани, Сурови и специални чугуни, Специални стомани, и Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Asselfingen, Германия.

  1. HOFFMANN GMBH ALEXPERT

    Германия

    Предприятието HOFFMANN GMBH ALEXPERT, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, Стомани, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, и Леене на алуминий. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

  2. KF BRODBECK GMBH TECHNOLOGIEBERATUNG + VERTRIEB (CDH

    Германия

    Предприятието KF BRODBECK GMBH TECHNOLOGIEBERATUNG + VERTRIEB (CDH, e Производител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, Стомани и метали - машинно обработване, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Hechingen, Германия.

  3. BACH & KURZ GMBH

    Германия

    Предприятието BACH & KURZ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови и специални чугуни, Отливки от специални и качествени стомани, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, Сурови и специални чугуни, Отливки от специални и качествени стомани, Алуминий и сплави, и Леене на алуминий. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  4. KLAUS HETZEL MODELLBAU FORMENBAU KUNSTSTOFFTECHNIK

    Германия

    Предприятието KLAUS HETZEL MODELLBAU FORMENBAU KUNSTSTOFFTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Форми и модели, Ръчни инструменти, Обработващи машини за формоване, Пластмаси - подови настилки, Форми и модели, Ръчни инструменти, Обработващи машини за формоване, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Leingarten, Германия.

  5. C. KESSEL GMBH

    Германия

    Предприятието C. KESSEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, Стомани, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, и Леене на алуминий. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  6. SBV STAHLTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SBV STAHLTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Стоманолеярство, Сурови и специални чугуни, Отливки от специални и качествени стомани, Стомани, Стоманолеярство, Сурови и специални чугуни, и Отливки от специални и качествени стомани. Седалището му е в/ъв Oedheim, Германия.

  7. OTTO THEIS

    Германия

    Предприятието OTTO THEIS, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, Стомани, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, и Леене на алуминий. Седалището му е в/ъв Wurmberg, Германия.

  8. RIFOCA

    Германия

    Предприятието RIFOCA, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Сурови и специални чугуни, Специални стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани, Сурови и специални чугуни, Специални стомани, и Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  9. ALBERT HANDTMANN METALLGUSSWERK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ALBERT HANDTMANN METALLGUSSWERK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, Стомани и метали - машинно обработване, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  10. MODELL UND FORM C.HELLENSCHMIDT GMBH

    Германия

    Предприятието MODELL UND FORM C.HELLENSCHMIDT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови и специални чугуни, Форми и модели, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Сурови и специални чугуни, Форми и модели, Обработващи машини за формоване, и Обработващи машини за разрязване. Седалището му е в/ъв Waldenbuch, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Pig iron

Брой резултати

103 Фирми