• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • plastic articles

Резултати за

Plastic articles

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. FRESHTUCH E.K.

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието FRESHTUCH E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Картонени и пластмасови кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. WEISSER + GRIESSHABER GMBH

    Германия

    Предприятието WEISSER + GRIESSHABER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на technical articles in plastic. Седалището му е в/ъв Mönchweiler, Германия.

  3. F.U.N.K.E. PLASTICS

    Германия

    Предприятието F.U.N.K.E. PLASTICS, e Производител, и работи в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на technical articles in plastic. Седалището му е в/ъв Teningen, Германия.

  4. BIOARSE HYGIENE

    Германия

    Предприятието BIOARSE HYGIENE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Картонени и пластмасови кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба. Освен това развива дейност и в сферата на sanitisers, towels, и nitrile gloves. Седалището му е в/ъв Hockenheim, Германия.

  5. PLASTIKBECHER.DE GMBH

    Германия

    Предприятието PLASTIKBECHER.DE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картонени и пластмасови кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, и Картонени и пластмасови кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба. Седалището му е в/ъв Giengen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. C & S DISPLAY + VERPACKUNG GMBH

    Германия

    Предприятието C & S DISPLAY + VERPACKUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Картонени и пластмасови кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, и Картон - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  2. BEUTTNER GMBH

    Германия

    Предприятието BEUTTNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Картонени и пластмасови кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, и Хартия - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба. Седалището му е в/ъв Cleebronn, Германия.