• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • precious metal coating

Резултати за

Precious metal coating

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. PROBAS.PLATING GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    An innovative spirit and precision are our strengths. As a young company, we produce high-quality electroplating products for the international market. We are experts in precious metal coating of micro parts up to large-scale geometrically challenging parts in decorative and technical applications. With our team and managing director Daniel Proba, who has a background working at a long-established electroplating company in Southern Germany, we meet your individual requirements using state-of-the-art processes and systems engineering. Our company site, comprising 5800 square metres, is located in Böbingen an der Rems, a location in Southern Germany providing optimal infrastructure and thriving nature. Our production area comprises 1400 square metres and is equipped with one of the largest fully automatic electroplating plants in Europe for precious metal coatings at the rack, enabling us to produce various gold and bronze coatings with maximum workpiece sizes of up to 16 metres – tailor-made for your projects.

  2. C. JENTNER GMBH

    Германия

    Предприятието C. JENTNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  3. MVB METALLVEREDELUNG BRETTEN GMBH

    Германия

    Предприятието MVB METALLVEREDELUNG BRETTEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Bretten, Германия.

  4. MICHAEL ROTHFUSS

    Германия

    Предприятието MICHAEL ROTHFUSS, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Mühlacker, Германия.

  5. ROLF ROTTLER

    Германия

    Предприятието ROLF ROTTLER, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Königsfeld, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SCHLOSSEREI NORBERT BRAUNBART

    Германия

    Предприятието SCHLOSSEREI NORBERT BRAUNBART, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. METALLVEREDELUNG DANIEL PROBA

    Германия

    Предприятието METALLVEREDELUNG DANIEL PROBA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванизация на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Heuchlingen, Германия.

  3. WENZEL SCHNEIDTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието WENZEL SCHNEIDTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Loßburg, Германия.

  4. HANS MÜLLEN

    Германия

    Предприятието HANS MÜLLEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Bad Waldsee, Германия.

  5. LENZ METALLBAU GMBH

    Германия

    Предприятието LENZ METALLBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  1. SELBITSCHKA & SCHÄDLER STANZ- U. LASERTECHNIK

    Германия

    Предприятието SELBITSCHKA & SCHÄDLER STANZ- U. LASERTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Leutkirch, Германия.

  2. DHR FORST OBERFLÄCHENVEREDELUNG GMBH

    Германия

    Предприятието DHR FORST OBERFLÄCHENVEREDELUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Forst, Германия.

  1. JOSEF BOHRER GMBH

    Германия

    Предприятието JOSEF BOHRER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Linkenheim-Hochstetten, Германия.

  2. GALVANOTECHNIK TENNENBRONN GUNTER MÜLLER

    Германия

    Предприятието GALVANOTECHNIK TENNENBRONN GUNTER MÜLLER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Schramberg, Германия.

  3. KEMMER EDELSTAHLSCHLOSSEREI GMBH

    Германия

    Предприятието KEMMER EDELSTAHLSCHLOSSEREI GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Radolfzell, Германия.

  4. MOT MECHLER GMBH

    Германия

    Предприятието MOT MECHLER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Ketsch, Германия.

  5. HOHL GMBH ALUMINIUM-VEREDELUNG

    Германия

    Предприятието HOHL GMBH ALUMINIUM-VEREDELUNG, e Производител, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Благородни и ценни метали, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Благородни и ценни метали, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Birkenfeld, Германия.

  6. ALUMINIUMVEREDELUNG OSSWALD E.K.

    Германия

    Предприятието ALUMINIUMVEREDELUNG OSSWALD E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Благородни и ценни метали, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Благородни и ценни метали, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  7. HENTSCHEL HARTELOXAL GMBH + CO. KG

    Германия

    Предприятието HENTSCHEL HARTELOXAL GMBH + CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Благородни и ценни метали, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Благородни и ценни метали, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванизация на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  8. DURO METALL GMBH

    Германия

    Предприятието DURO METALL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, Благородни и ценни метали, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Алуминий и сплави, Благородни и ценни метали, Стомани и метали - машинно обработване, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Kornwestheim, Германия.

  1. GOTTSCHALK PROFILSCHIENEN

    Германия

    Предприятието GOTTSCHALK PROFILSCHIENEN, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, Благородни и ценни метали, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Алуминий и сплави, Благородни и ценни метали, Стомани и метали - машинно обработване, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  2. KAUPP-BLECHBEARBEITUNG

    Германия

    Предприятието KAUPP-BLECHBEARBEITUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Alpirsbach, Германия.

  3. E. SCHÄFER GMBH

    Германия

    Предприятието E. SCHÄFER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  4. PHS GALVANOTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието PHS GALVANOTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Singen, Германия.

  5. MANFRED RAPP FEINBLECHVERARBEITUNG GMBH

    Германия

    Предприятието MANFRED RAPP FEINBLECHVERARBEITUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Karlsbad, Германия.

  6. 3D RAPID PROTOTYPING BERNARD VANOSMAEL

    Германия

    Предприятието 3D RAPID PROTOTYPING BERNARD VANOSMAEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Waldbrunn, Германия.

  7. HAUSY METALLVEREDELUNG GMBH

    Германия

    Предприятието HAUSY METALLVEREDELUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  8. STRÄHLE-GALVANIK GMBH

    Германия

    Предприятието STRÄHLE-GALVANIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Zaisenhausen, Германия.

  9. MUS-TEC METALLVEREDELUNG GMBH

    Германия

    Предприятието MUS-TEC METALLVEREDELUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Aldingen, Германия.

  10. BLEIER METALLRESTAURIERUNG

    Германия

    Предприятието BLEIER METALLRESTAURIERUNG, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Благородни и ценни метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Благородни и ценни метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Precious metal coating

Брой резултати

60 Фирми