• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • rubber extrusion

Резултати за

Rubber extrusion

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. FLUORTEK INC.

    Германия

    Предприятието FLUORTEK INC., e Производител, и работи в сферата на Вътрешни гуми. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - медицински артикули, Екструзия на каучук и пластмаса, healthcare articles, Каучук - медицински артикули, Екструзия на каучук и пластмаса, и thermoplastic pipes. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. GRAEWE GMBH MASCHINENBAU

    Германия

    Предприятието GRAEWE GMBH MASCHINENBAU, e Производител, и работи в сферата на Екструзия на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Екструзия на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, Extruded pipes, и machines for working bars, sections and pipes. Седалището му е в/ъв Neuenburg, Германия.

  3. COPERION GMBH

    Германия

    Предприятието COPERION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Екструзия на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на injection compound, masterbatch for plastics, и Plastic components. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. 5-P KG

    Германия

    Предприятието 5-P KG, e Производител, и работи в сферата на Екструзия на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Sulz, Германия.

  5. GRAF-PLASTIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието GRAF-PLASTIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Производител, и работи в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за електронната промишленост, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Екструзия на каучук и пластмаса, Пластмаси - изделия за електронната промишленост, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Екструзия на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Leinfelden-Echterdingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DACHS BAUAUSRÜSTER GMBH

    Германия

    Предприятието DACHS BAUAUSRÜSTER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Екструзия на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Bad Waldsee, Германия.

  2. RICHARD FRITZ GMBH + CO. KG

    Германия

    Предприятието RICHARD FRITZ GMBH + CO. KG, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Екструзия на каучук и пластмаса, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Екструзия на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Besigheim, Германия.