• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • scientific research centres and laboratories

Резултати за

Scientific research centres and laboratories

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. BUDDEBERG GMBH

    Германия

    Предприятието BUDDEBERG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Лаборатории - уреди и инструменти, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, Химия - лабораторни изделия, Лабораторно обзавеждане, Лаборатории - уреди и инструменти, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, Химия - лабораторни изделия, и Лабораторно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. DOCUMED GMBH

    Германия

    Предприятието DOCUMED GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени научноизследователски бюра, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, Промишлени научноизследователски бюра, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, и Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  3. MADORA GMBH

    Германия

    Предприятието MADORA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на Биохимия, околна среда - проучвания и изследвания, и Биохимия, околна среда - проучвания и изследвания. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  4. IMO INSTITUT FÜR MARTKÖKOLOGIE GMBH

    Германия

    Предприятието IMO INSTITUT FÜR MARTKÖKOLOGIE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на Биохимия, околна среда - проучвания и изследвания, Околна среда - услуги, Биохимия, околна среда - проучвания и изследвания, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  5. ART MODERNE LABORTECHNIK KUMANOVA E.K.

    Германия

    Предприятието ART MODERNE LABORTECHNIK KUMANOVA E.K., e Производител, и работи в сферата на Научни уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Лаборатории - уреди и инструменти, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, Лаборатории - уреди и инструменти, и Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Müllheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ERGOSANA GMBH

    Германия

    Предприятието ERGOSANA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на Медицина, ергономия, общество - проучвания и изследвания, и Медицина, ергономия, общество - проучвания и изследвания. Седалището му е в/ъв Bitz, Германия.

  2. FGH ENGINEERING & TEST GMBH

    Германия

    Предприятието FGH ENGINEERING & TEST GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Качествен контрол и сертификати. Освен това развива дейност и в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории, Изпитване на изделия и материали - институти, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, и Изпитване на изделия и материали - институти. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. LUT LABOR-U.UMWELTTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието LUT LABOR-U.UMWELTTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Качествен контрол и сертификати. Освен това развива дейност и в сферата на Лаборатории за контрол по околната среда, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, Лаборатории за контрол по околната среда, и Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Denzlingen, Германия.

  4. JOHANNES LIEDER GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието JOHANNES LIEDER GMBH & CO KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  5. IAVF ANTRIEBSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието IAVF ANTRIEBSTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  1. IPSEN PHARMA GMBH

    Германия

    Предприятието IPSEN PHARMA GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  2. FRAUNHOFER-INSTITUT FÜR SOLARE ENERGIESYSTEME ISE

    Германия

    Предприятието FRAUNHOFER-INSTITUT FÜR SOLARE ENERGIESYSTEME ISE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  1. GEOMER GMBH

    Германия

    Предприятието GEOMER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  2. BIOCAT GMBH

    Германия

    Предприятието BIOCAT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  3. PRO HERALDICA DEUTSCHE FORSCHUNGSGESELLSCHAFT FÜR HERALDIK UND GENEALOGIE MBH

    Германия

    Предприятието PRO HERALDICA DEUTSCHE FORSCHUNGSGESELLSCHAFT FÜR HERALDIK UND GENEALOGIE MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. MICROTEC GMBH TESTLAB FOR OPTO + MICROELECTRONICS

    Германия

    Предприятието MICROTEC GMBH TESTLAB FOR OPTO + MICROELECTRONICS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - проучвания и изследвания, и Електроника - проучвания и изследвания. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. CELL GENIX TECHNOLOGIE TRANSFER GMBH

    Германия

    Предприятието CELL GENIX TECHNOLOGIE TRANSFER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  6. IST STUDIEN THERAPEUTICA GMBH

    Германия

    Предприятието IST STUDIEN THERAPEUTICA GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на Медицина, ергономия, общество - проучвания и изследвания, и Медицина, ергономия, общество - проучвания и изследвания. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  7. GAB ANALYTIK GMBH

    Германия

    Предприятието GAB ANALYTIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на Биохимия, околна среда - проучвания и изследвания, и Биохимия, околна среда - проучвания и изследвания. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  8. M-PHASYS GMBH

    Германия

    Предприятието M-PHASYS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  1. ALFRED SCHWINHERR KG

    Германия

    Предприятието ALFRED SCHWINHERR KG, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  2. DENTALTECHNIK WENZEL GMBH

    Германия

    Предприятието DENTALTECHNIK WENZEL GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Bad Wimpfen, Германия.

  3. PPD GERMANY GMBH

    Германия

  4. EVOLOGIC GESELLSCHAFT FÜR BIOLOGISCHE TECHNOLOGIEN MBH

    Германия

  5. HILTRON GMBH

    Германия

  6. BMB GESELLSCHAFT FÜR MATERIALPRÜFUNG MBH

    Германия

  7. INST.F.BAU U.UMWELTTEST

    Германия

  8. SYGNIS BIOSCIENCE GMBH & CO. KG

    Германия

Филтри

Резултати за

Scientific research centres and laboratories

Брой резултати

28 Фирми