• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • scrap recycling

Резултати за

Scrap recycling

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. CRONIMET FERROLEG. GMBH

    Германия

    Предприятието CRONIMET FERROLEG. GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Метали - събиране и рециклиране. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steel, и scrap recycling. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. METALL-UND ROHSTOFFVERWERTUNG LÖRRACH GMBH

    Германия

    Предприятието METALL-UND ROHSTOFFVERWERTUNG LÖRRACH GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Околна среда - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти, Метали - събиране и рециклиране, Пластмаси - събиране и рециклиране, Старо желязо - събиране и рециклиране, Събиране и рециклиране на различни продукти, Метали - събиране и рециклиране, Пластмаси - събиране и рециклиране, и Старо желязо - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  3. ALBA R-PLUS GMBH

    Германия

    Предприятието ALBA R-PLUS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Старо желязо - събиране и рециклиране, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Старо желязо - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Eppingen, Германия.

  4. CARL KNOBLAUCH GMBH

    Германия

    Предприятието CARL KNOBLAUCH GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Старо желязо - събиране и рециклиране. Освен това развива дейност и в сферата на Метали - събиране и рециклиране, Стомани, Метали - събиране и рециклиране, и Стомани. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  5. BAUSCH GMBH

    Германия

    Предприятието BAUSCH GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Старо желязо - събиране и рециклиране, и Старо желязо - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. INTERSEROH BW ROHSTOFF UND RECYCLING GMBH

    Германия

    Предприятието INTERSEROH BW ROHSTOFF UND RECYCLING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Железни и цветни руди, Старо желязо - събиране и рециклиране, Железни и цветни руди, и Старо желязо - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. BERND WITZ GMBH

    Германия

    Предприятието BERND WITZ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Старо желязо - събиране и рециклиране. Освен това развива дейност и в сферата на Метали - събиране и рециклиране, и Метали - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  3. HKR KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието HKR KUNSTSTOFFE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Старо желязо - събиране и рециклиране, и Старо желязо - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Langenbrettach, Германия.

  4. AUGUST BAUMGÄRTNER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието AUGUST BAUMGÄRTNER GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Старо желязо - събиране и рециклиране, и Старо желязо - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Weingarten, Германия.

  5. WEICK RECYCLING GMBH

    Германия

    Предприятието WEICK RECYCLING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Старо желязо - събиране и рециклиране, и Старо желязо - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  1. ALBERT GOGEL GMBH

    Германия