• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • sworn technical translations

Резултати за

Sworn technical translations

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. DR. HUBER SPRACHENDIENSTE

    Германия

    Предприятието DR. HUBER SPRACHENDIENSTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Официални преводачи. Освен това развива дейност и в сферата на Translation services, proofreading, sworn technical translations, и legal translations. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  2. MEDICAL LANGUAGE SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието MEDICAL LANGUAGE SERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Технически превод. Освен това развива дейност и в сферата на translation of medical texts, Medical translation, и sworn translations. Седалището му е в/ъв Teningen, Германия.

  3. K&J TRANSLATIONS

    Германия

    Предприятието K&J TRANSLATIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Превод. Освен това развива дейност и в сферата на sworn translations, и translation agencies. Седалището му е в/ъв Weil Am Rhein, Германия.

  4. SPRACHENDIENST 24

    Германия

    Предприятието SPRACHENDIENST 24, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Превод. Освен това развива дейност и в сферата на Устен превод, sworn translations, interpreting, simultaneous interpreters, и Устен превод. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  5. WÖHLER

    Германия

    Предприятието WÖHLER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PERFEKT KORREKT LEKTORAT KORREKTORAT

    Германия

    Предприятието PERFEKT KORREKT LEKTORAT KORREKTORAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Превод. Освен това развива дейност и в сферата на Технически превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Blaustein, Германия.

  2. MANFRED U. KARINE MÜLLER

    Германия

    Предприятието MANFRED U. KARINE MÜLLER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Превод, Технически превод, Търговски превод, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. ARABIA INSTITUT

    Германия

    Предприятието ARABIA INSTITUT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Набиране на персонал в международен план, Превод, Технически превод, Търговски превод, Набиране на персонал в международен план, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  4. DR. SUSANNE SCHWARZBÜRGER

    Германия

    Предприятието DR. SUSANNE SCHWARZBÜRGER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Превод, Технически превод, Юридически превод, Официални преводачи, Превод, Технически превод, Юридически превод, и Официални преводачи. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  5. ZEYNEP GUENAYDIN

    Германия

    Предприятието ZEYNEP GUENAYDIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Uhldingen-Mühlhofen, Германия.

  1. JOANNA CHWAT

    Германия

    Предприятието JOANNA CHWAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  2. MEDICAL LANGUAGE SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието MEDICAL LANGUAGE SERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Технически превод. Освен това развива дейност и в сферата на translation of medical texts, Medical translation, translation agency, и translation agencies. Седалището му е в/ъв Gundelfingen, Германия.

  1. CLAUDIA FORDERER

    Германия

    Предприятието CLAUDIA FORDERER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, Търговски превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Bad Wurzach, Германия.

  2. SIT - DOTT. ING. GIACOMO PICICCI

    Германия

    Предприятието SIT - DOTT. ING. GIACOMO PICICCI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Ditzingen, Германия.

  3. DSG SPRACHENSERVICE GRIESER

    Германия

    Предприятието DSG SPRACHENSERVICE GRIESER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, Търговски превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

  4. LUDOVIC ALLAIN, ÜBERSETZER & DOLMETSCHER

    Германия

    Предприятието LUDOVIC ALLAIN, ÜBERSETZER & DOLMETSCHER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. MUSA TARACA

    Германия

    Предприятието MUSA TARACA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Pfullendorf, Германия.

  6. SPRACHEN UND MEHR ÜBERSETZUNGSBÜRO HELENA SCHNEIDER

    Германия

    Предприятието SPRACHEN UND MEHR ÜBERSETZUNGSBÜRO HELENA SCHNEIDER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  7. LARISA STRIZHAK-BAUR ÜBERSETZUNGSDIENSTLEISTUNGEN RUSSISCH & DEUTSCH

    Германия

    Предприятието LARISA STRIZHAK-BAUR ÜBERSETZUNGSDIENSTLEISTUNGEN RUSSISCH & DEUTSCH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Wildberg, Германия.

  8. BRIGITTE CLOOT FACHÜBERSETZUNGEN WIRTSCHAFT UND RECHT

    Германия

    Предприятието BRIGITTE CLOOT FACHÜBERSETZUNGEN WIRTSCHAFT UND RECHT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Volkertshausen, Германия.

  1. UEBERSETZUNGSDIENST-SPANISCH ALEXANDRA WUNDER

    Германия

    Предприятието UEBERSETZUNGSDIENST-SPANISCH ALEXANDRA WUNDER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. BADEN FOR YOU IRINA SCHMIDT

    Германия

    Предприятието BADEN FOR YOU IRINA SCHMIDT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, Търговски превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  3. NEUE SPRACHENWELT GMBH

    Германия

    Предприятието NEUE SPRACHENWELT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Чужди езици - институти, Превод, Технически превод, Търговски превод, Чужди езици - институти, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Heidenheim, Германия.

  4. MEDIZINISCHE FACHÜBERSETZUNGEN KARIN RUESS

    Германия

    Предприятието MEDIZINISCHE FACHÜBERSETZUNGEN KARIN RUESS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Weidenstetten, Германия.

  5. GRÜNER FAME FACHÜBERSETZUNGEN MEDIZIN

    Германия

    Предприятието GRÜNER FAME FACHÜBERSETZUNGEN MEDIZIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Превод, Технически превод, Търговски превод, Юридически превод, Превод, Технически превод, Търговски превод, и Юридически превод. Седалището му е в/ъв Bad Säckingen, Германия.

  6. ÜBERSETZUNGSBÜRO TESCHKE

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZUNGSBÜRO TESCHKE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  7. DIPL.ÜBERS. ANGELIKA ERDNER

    Германия

    Предприятието DIPL.ÜBERS. ANGELIKA ERDNER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни банки, Превод, Технически превод, Търговски превод, Информационни банки, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  8. REIFEGERST ÜBERSETZUNGEN

    Германия

    Предприятието REIFEGERST ÜBERSETZUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Превод, Технически превод, Търговски превод, Юридически превод, Превод, Технически превод, Търговски превод, и Юридически превод. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  9. BLAZEVIC

    Германия

    Предприятието BLAZEVIC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  10. DIAZ FLORES - FACHÜBERSETZUNGEN

    Германия

    Предприятието DIAZ FLORES - FACHÜBERSETZUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Sworn technical translations

Брой резултати

198 Фирми