• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • textile fibres

Резултати за

Textile fibres

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. ASSMUS NATURTEXTILIEN OHG

    Германия

    Предприятието ASSMUS NATURTEXTILIEN OHG, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на natural cosmetics, organic tea, textile products, и beds. Седалището му е в/ъв Ingersheim, Германия.

  2. GARNPROFI

    Германия

    Предприятието GARNPROFI, e Разпространител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и manufacturer of embroidery pieces. Седалището му е в/ъв Ihringen, Германия.

  3. ZWIRNEREI A. D. WUTACH GMBH

    Германия

    Предприятието ZWIRNEREI A. D. WUTACH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстилни нишки и прежди. Освен това развива дейност и в сферата на Естествени текстилни влакна, Естествени текстилни влакна, и hydroelectric plants. Седалището му е в/ъв Stühlingen, Германия.

  4. HERMANN TEXTILHANDELS GMBH

    Германия

    Предприятието HERMANN TEXTILHANDELS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, и artificial and synthetic spun yarns and threads. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  5. STOFF PALETTE BERND SCHNEKENBURGER E.K.

    Германия

    Предприятието STOFF PALETTE BERND SCHNEKENBURGER E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Тъкани за конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Тъкани, Тъкани за конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Donaueschingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ITN INDUSTRIEBEDARF UND TECHNISCHE NÄHEREI E.K.

    Германия

    Предприятието ITN INDUSTRIEBEDARF UND TECHNISCHE NÄHEREI E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Технически текстил, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Текстилни нишки и прежди, Технически текстил, Тъкани, и Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Isny, Германия.

  2. TOKO-KURZWAREN INH. CERCIS TOKO

    Германия

    Предприятието TOKO-KURZWAREN INH. CERCIS TOKO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  3. MARGIT VALJAK

    Германия

    Предприятието MARGIT VALJAK, e Производител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Коприна -тъкани, Тъкани за конфекция, Мъжки дрехи, Тъкани, Коприна -тъкани, Тъкани за конфекция, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Wildberg-Gültlingen, Германия.

  4. WALTER SCHNEIDER KG

    Германия

    Предприятието WALTER SCHNEIDER KG, e Производител, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Ластици, Естествени текстилни влакна, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Ластици, Естествени текстилни влакна, Текстилни нишки и прежди, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  5. NOGA EFFEKTGARN GMBH

    Германия

    Предприятието NOGA EFFEKTGARN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Памук - нишки и прежди, Технически текстилни нишки, Тъкани, Текстилни нишки и прежди, Памук - нишки и прежди, Технически текстилни нишки, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Wurmlingen, Германия.

  1. ARTECS GMBH

    Германия

    Предприятието ARTECS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, Технически текстил, Тъкани, Текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, Технически текстил, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  2. REINHOLD BLICKLE E.K.

    Германия

    Предприятието REINHOLD BLICKLE E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, Технически текстил, Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, и Технически текстил. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  1. ANDREAS HOFFMANN

    Германия

    Предприятието ANDREAS HOFFMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, Тъкани, Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Engstingen, Германия.

  2. SUEDOECONOMIC RICHARD GOOS GMBH

    Германия

    Предприятието SUEDOECONOMIC RICHARD GOOS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Тъкани за конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Тъкани, Тъкани за конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Gerlingen, Германия.

  3. FINKBEINER GMBH

    Германия

    Предприятието FINKBEINER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Тъкани за конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Тъкани за конфекция, и Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. MELCHIOR TEXTIL GMBH

    Германия

    Предприятието MELCHIOR TEXTIL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Тъкани за конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Тъкани за конфекция, и Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Wangen, Германия.

  5. SENCI´S MANNHEIMER NÄHCENTER

    Германия

    Предприятието SENCI´S MANNHEIMER NÄHCENTER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, Крайна обработка на текстилни тъкани, Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, и Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  6. ESRO-JERSEY STOFFVERTRIEB E.K.

    Германия

    Предприятието ESRO-JERSEY STOFFVERTRIEB E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Коприна -тъкани, Тъкани за конфекция, Мъжки дрехи, Тъкани, Коприна -тъкани, Тъкани за конфекция, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Mössingen, Германия.

  7. HANS-FERDINAND GRUPP

    Германия

    Предприятието HANS-FERDINAND GRUPP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Памук - влакна, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Мъжки дрехи, Памук - влакна, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Donzdorf, Германия.

  8. AHR GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието AHR GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на Естествени текстилни влакна, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Еластични нишки и тъкани, Естествени текстилни влакна, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, и Еластични нишки и тъкани. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

  1. WEBEREI SCHWAIBOLD

    Германия

    Предприятието WEBEREI SCHWAIBOLD, e Производител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Frittlingen, Германия.

  2. TVS TEXTILVERTRETUNG STEINHAUS GMBH

    Германия

    Предприятието TVS TEXTILVERTRETUNG STEINHAUS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Тъкани за конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Тъкани, Тъкани за конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Schallbach, Германия.

  3. JURENKA ENTERPRISE GMBH

    Германия

    Предприятието JURENKA ENTERPRISE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, Технически текстил, Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, и Технически текстил. Седалището му е в/ъв Radolfzell, Германия.

  4. SYNFIL INH. HANS ODENWÄLDER

    Германия

    Предприятието SYNFIL INH. HANS ODENWÄLDER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Изкуствени и синтетични влакна, Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Тъкани, Изкуствени и синтетични влакна, Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  5. GEBR. OTTO BAUMWOLLFEINZWIRNEREI GMBH + CO. KG

    Германия

    Предприятието GEBR. OTTO BAUMWOLLFEINZWIRNEREI GMBH + CO. KG, и работи в сферата на Текстилни нишки и прежди. Освен това развива дейност и в сферата на Естествени текстилни влакна, и Естествени текстилни влакна. Седалището му е в/ъв Dietenheim, Германия.

  6. OTTO TEXTIL GMBH

    Германия

    Предприятието OTTO TEXTIL GMBH, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, и Текстилни нишки и прежди. Седалището му е в/ъв Wendlingen, Германия.

  7. FASER-MIX TEXTILE WANDBELÄGE GMBH

    Германия

    Предприятието FASER-MIX TEXTILE WANDBELÄGE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Памук - влакна, и Памук - влакна. Седалището му е в/ъв Kirchentellinsfurt, Германия.

  8. COSILANA NATURWÄSCHE GMBH

    Германия

    Предприятието COSILANA NATURWÄSCHE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Седалището му е в/ъв Geislingen, Германия.

  9. FLOMAX NATURMODE GMBH

    Германия

    Предприятието FLOMAX NATURMODE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Седалището му е в/ъв St. Johann, Германия.

  10. AMANN HANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието AMANN HANDEL GMBH, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Изкуствени и синтетични влакна, и Изкуствени и синтетични влакна. Седалището му е в/ъв Dietenheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно