• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • welding equipment for plastics

Резултати за

Welding equipment for plastics

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. EUROSONIC ULTRASCHALL GMBH & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието EUROSONIC ULTRASCHALL GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на ултразвукови режещи машини, Development of ultrasonic technology, Ultrasonic generators, Ultrasonic components, ултразвукови режещи машини, Consulting for ultrasonic technology, Ultrasonic devices for processing plastics, Hand-operated ultrasonic welding equipment, и Ultrasonic sonotrodes for plastic technology. Седалището му е в/ъв Keltern, Германия.

  2. ORBITALUM TOOLS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието ORBITALUM TOOLS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработващи машини за разрязване, Обработващи машини за формоване, Дискови ножове, Обработващи машини за рязане с трион, Пластмасови съединители за тръби и маркучи, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Singen, Германия.

  3. HAWO GERÄTEBAU GMBH

    Германия

    Предприятието HAWO GERÄTEBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Запечатване на опаковки - машини, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Запечатване на опаковки - машини, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  4. RAYPACK KG

    Германия

    Предприятието RAYPACK KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Опаковки от хартия и картон, Наем на промишлени съоръжения, Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Опаковки от хартия и картон, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. TAO TECHNOLOGIES GMBH

    Германия

    Предприятието TAO TECHNOLOGIES GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Обща механика - работа с материали на клиента, Внос-износ на обработващи машини, Спояване на пластмаси - машини, Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Обща механика - работа с материали на клиента, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RINCO ULTRASONICS GMBH

    Германия

    Предприятието RINCO ULTRASONICS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Обща механика - работа с материали на клиента, Внос-износ на обработващи машини, Спояване на пластмаси - машини, Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Обща механика - работа с материали на клиента, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Straubenhardt, Германия.

Филтри

Резултати за

Welding equipment for plastics

Брой резултати

6 Фирми

Категория