• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • гипс и гипсови изделия - машини и техника

Резултати за

Гипс и гипсови изделия - машини и техника - Внос износ

 1. PLATROTEC

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието PLATROTEC, e Производител, и работи в сферата на Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Thieux, Франция.

 2. ALPHAPLATRE

  Франция

  Предприятието ALPHAPLATRE, e Производител, и работи в сферата на Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Гипс и гипсови изделия, Товарно-разтоварна техника и оборудване, Gypsum, Гипс и гипсови изделия, baking oven, и Товарно-разтоварна техника и оборудване. Седалището му е в/ъв Verrieres En Anjou, Франция.

 3. TORYAP GRUP

  Турция

  Предприятието TORYAP GRUP, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 4. DMT DISTRIBUTION

  Алжир

  Предприятието DMT DISTRIBUTION, e Разпространител, и работи в сферата на Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на concrete-mixing units, shotcreting for concrete and mortars, и lime granite. Седалището му е в/ъв Oran, Алжир.

 5. ERISIM A.S.

  Турция

  Предприятието ERISIM A.S., e Производител, и работи в сферата на Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. EIWA LEHM

  Германия

  Предприятието EIWA LEHM, e Производител, и работи в сферата на Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bisterschied, Германия.

 2. PORTUGAL-NATURA

  Португалия

  Предприятието PORTUGAL-NATURA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Selho. S. Jorge Pevidém, Португалия.

 3. BIG INSAN KAYNAKLARI

  Турция

  Предприятието BIG INSAN KAYNAKLARI, e Разпространител, и работи в сферата на Производство на електрическа енергия. Освен това развива дейност и в сферата на Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Електрически генератори, artificial breathing apparatus, wholesale of heating materials, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, и Електрически генератори. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 4. SIGMA

  Италия

  Предприятието SIGMA, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bellaria Igea Marina, Италия.

 5. PUGLIA LEGNAMI S.R.L.

  Италия

  Предприятието PUGLIA LEGNAMI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Apricena, Италия.

 1. NUOVA EDILPERRONE S.A.S. DI PERRONE ALFREDO & C.

  Италия

  Предприятието NUOVA EDILPERRONE S.A.S. DI PERRONE ALFREDO & C., и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lecce, Италия.

 2. STORRI S.R.L.

  Италия

  Предприятието STORRI S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

 1. FERREDIL CERU' S.P.A.

  Италия

  Предприятието FERREDIL CERU' S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Perugia, Италия.

 2. DYWIT

  Италия

  Предприятието DYWIT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cusago, Италия.

 3. EXCELLENT (HONG KONG) LIMITED

  Китай

  Предприятието EXCELLENT (HONG KONG) LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Guang Dong, Китай.

 4. TIESSE SERVIZI S.R.L.

  Италия

  Предприятието TIESSE SERVIZI S.R.L., и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

 5. POZZATO S.R.L.

  Италия

  Предприятието POZZATO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sandrigo, Италия.

 6. DOKA ITALIA S.P.A.

  Италия

  Предприятието DOKA ITALIA S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Colturano, Италия.

 7. LA FOR.M.I.CA.

  Италия

  Предприятието LA FOR.M.I.CA., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Eboli, Италия.

 8. BUTTI S.R.L.

  Италия

  Предприятието BUTTI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cisano Bergamasco, Италия.

 1. S.I.R.I. S.R.L.

  Италия

  Предприятието S.I.R.I. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

 2. PAC CNC MAKINA

  Турция

  Предприятието PAC CNC MAKINA, e Производител, и работи в сферата на Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на cnc tools. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 3. BATTIFERRO DI MANIAGO

  Италия

  Предприятието BATTIFERRO DI MANIAGO, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Maniago, Италия.

 4. BEDA EDIL S.R.L.

  Италия

  Предприятието BEDA EDIL S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Pesaro, Италия.

 5. LOMAR S.R.L.

  Италия

  Предприятието LOMAR S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 6. BEIJING WANJINLONG COLOR-COATED STEEL PRODUCTS CO.,LTD

  Китай

  Предприятието BEIJING WANJINLONG COLOR-COATED STEEL PRODUCTS CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Beijing, Китай.

 7. TECNOEDILIZIA S.R.L.

  Италия

  Предприятието TECNOEDILIZIA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Solbiate Arno, Италия.

 8. SOLETRA

  Италия

  Предприятието SOLETRA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Solferino, Италия.

 9. LUCANA UTENSILI S.R.L.

  Италия

  Предприятието LUCANA UTENSILI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Matera, Италия.

 10. MONTATO OLIVIA

  Италия

  Предприятието MONTATO OLIVIA, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Циментови заводи - машини и техника, Гипс и гипсови изделия - машини и техника, Циментови заводи - машини и техника, и Гипс и гипсови изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Este, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Гипс и гипсови изделия - машини и техника - Внос износ

Брой резултати

277 Фирми