• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • глина и каолин

Резултати за

Глина и каолин - Внос износ

 1. GRAVINA TUFI SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието GRAVINA TUFI SRL, e Производител, и работи в сферата на Варовиков бигор. Освен това развива дейност и в сферата на Глина и каолин, Градско обзавеждане и съоръжения, Фасадна облицовка, Водонепропускливи - материали, Глина и каолин, Градско обзавеждане и съоръжения, Фасадна облицовка, и Водонепропускливи - материали. Седалището му е в/ъв Gravina In Puglia, Италия.

 2. ADOLF GOTTFRIED TONWERKE GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието ADOLF GOTTFRIED TONWERKE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Глина и каолин. Седалището му е в/ъв Großheirath, Германия.

 3. BASSERMANN MINERALS GMBH & CO. KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието BASSERMANN MINERALS GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Глина и каолин. Освен това развива дейност и в сферата на Titanium dioxide (anatase, rutile), Carbon black, alumina, kaolin, Slate flour, Calcium carbonate, aluminium hydroxide, Quartz flour, и Inorganic and organic pigments. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

 4. PRIVATE JOINT STOCK COMPANY WEIGHTING AGENTS PLANT

  Украйна

  Предприятието PRIVATE JOINT STOCK COMPANY WEIGHTING AGENTS PLANT, e Производител, и работи в сферата на Глина и каолин. Освен това развива дейност и в сферата на bentonite. Седалището му е в/ъв Konstantinovka, Украйна.

 5. MUSA YAPI DIS TICARET

  Турция

  Предприятието MUSA YAPI DIS TICARET, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Глина и каолин. Освен това развива дейност и в сферата на Cement articles, Limestones, basalt, и dolomite. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Минерали. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Мрамори и естествени камъни, Суровини за керамичната промишленост, Глина и каолин, Суровини за строителството, Мрамори и естествени камъни, Суровини за керамичната промишленост, и Глина и каолин. Седалището му е в/ъв Burbach, Германия.

 2. LES ARGILES DU SOLEIL

  Франция

  Предприятието LES ARGILES DU SOLEIL, e Производител, и работи в сферата на Глина и каолин. Освен това развива дейност и в сферата на Шампоани, Natural cosmetic products, Шампоани, Raw Materials for Natural soaps, и Raw Material for Cosmetics. Седалището му е в/ъв Mons, Франция.

 3. CEYLAN MINERAL MINING

  Турция

  Предприятието CEYLAN MINERAL MINING, e Производител, и работи в сферата на Глина и каолин. Освен това развива дейност и в сферата на litter box sand, и bentonite. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 4. JUAN DIEGO BUITRAGO MAYOR

  Испания

  Предприятието JUAN DIEGO BUITRAGO MAYOR, e Производител, и работи в сферата на Глина и каолин. Седалището му е в/ъв Fortuna, Испания.

 5. LEHM EIDER

  Германия

  Предприятието LEHM EIDER, e Производител, и работи в сферата на Глина и каолин. Седалището му е в/ъв Bisterschied, Германия.

 1. DOMINIK GEORG LUH TECHNOGRAFIT GMBH

  Германия

  Предприятието DOMINIK GEORG LUH TECHNOGRAFIT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Глина и каолин, graphite, kaolin, Глина и каолин, и refractory graphite. Седалището му е в/ъв Eltville, Германия.

 2. SILMIN IBERICA S.L.

  Испания

  Предприятието SILMIN IBERICA S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Глина и каолин. Седалището му е в/ъв Rubi, Испания.

 1. DAL CIN SPA

  Италия

  Предприятието DAL CIN SPA, e Производител, и работи в сферата на Глина и каолин. Седалището му е в/ъв Concorezzo, Италия.

 2. COMMERCE-INVEST

  Украйна

  Предприятието COMMERCE-INVEST, e Търговец на едро, и работи в сферата на Глина и каолин. Седалището му е в/ъв Odesa, Украйна.

 3. STORIVIA

  Франция

  Предприятието STORIVIA, e Multi-Category, и работи в сферата на Глина и каолин. Освен това развива дейност и в сферата на Barium sulfate, и bentonite. Седалището му е в/ъв Metz, Франция.

 4. ADELINO DUARTE DA MOTA, S.A.

  Португалия

  Предприятието ADELINO DUARTE DA MOTA, S.A., e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Глина и каолин, Глина и каолин, Feldspar, и quartz. Седалището му е в/ъв Meirinhas, Португалия.

 5. CLAYS OF UKRAINE

  Украйна

  Предприятието CLAYS OF UKRAINE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Глина и каолин. Освен това развива дейност и в сферата на Porcelain clay. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

 6. TURBOV KAOLIN COMPANY

  Украйна

  Предприятието TURBOV KAOLIN COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Глина и каолин. Освен това развива дейност и в сферата на Silica sand. Седалището му е в/ъв Turbov, Украйна.

 7. EGAP SRL

  Италия

  Предприятието EGAP SRL, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Глина и каолин, muds for the body, Natural cosmetic products, Глина и каолин, и Raw Material for Cosmetics. Седалището му е в/ъв Rosà, Италия.

 8. SIBELCO DEUTSCHLAND GMBH

  Германия

  Предприятието SIBELCO DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Глина и каолин, Мини и кариери - машини и техника, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Глина и каолин, Мини и кариери - машини и техника, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Органична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Ransbach-Baumbach, Германия.

 1. CLAYSERVER GMBH

  Германия

  Предприятието CLAYSERVER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Глина и каолин, Пясъци и чакъли, Мини и кариери - машини и техника, Неорганична химия - изходни материали и производни, Глина и каолин, Пясъци и чакъли, Мини и кариери - машини и техника, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Ostercappeln, Германия.

 2. E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE)

  Италия

  Предприятието E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE), e Производител, и работи в сферата на Глина и каолин. Освен това развива дейност и в сферата на Рудодобив, Рудодобив, bentonite, и granular absorbents. Седалището му е в/ъв Villanova Tulo, Италия.

 3. S&B INDUSTRIAL MINERALS GMBH

  Германия

  Предприятието S&B INDUSTRIAL MINERALS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Глина и каолин, и Глина и каолин. Седалището му е в/ъв Oberhausen, Германия.

 4. AJOS SL

  Испания

  Предприятието AJOS SL, e Производител, и работи в сферата на Глина и каолин. Седалището му е в/ъв Albacete, Испания.

 5. SM&K LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието SM&K LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Глина и каолин. Седалището му е в/ъв St Newlyn East, Обединеното кралство.

 6. ARGILETZ SA

  Франция

  Предприятието ARGILETZ SA, e Производител, и работи в сферата на Глина и каолин. Седалището му е в/ъв Lizy-Sur-Ourcq, Франция.

 7. EUROMINERAL LLC

  Украйна

  Предприятието EUROMINERAL LLC, e Производител, и работи в сферата на Глина и каолин. Освен това развива дейност и в сферата на clay, и raw materials for refractory ceramics. Седалището му е в/ъв Donetsk, Украйна.

 8. DECOMAN

  Испания

  Предприятието DECOMAN, и работи в сферата на Глина и каолин. Освен това развива дейност и в сферата на civil decorations. Седалището му е в/ъв BENIPARRELL - VALENCIA, Испания.

 9. PULSO KAOLIN

  Турция

  Предприятието PULSO KAOLIN, e Разпространител, и работи в сферата на Глина и каолин. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 10. ALOYS JOSEF MÜLLER GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието ALOYS JOSEF MÜLLER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Глина и каолин, и Глина и каолин. Седалището му е в/ъв Siershahn, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Глина и каолин - Внос износ

Брой резултати

139 Фирми