• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • говеда

Резултати за

Говеда - Внос износ

 1. KURT NISGAARD

  Дания

  Verified by europages badge

  Предприятието KURT NISGAARD, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Млечни крави, Говеда, Свински породи, Breeding livestock, Danish Dairy Cattle, Heifers and heifer calves, Red Danish Dairy Cattle, Млечни крави, и minks. Седалището му е в/ъв Skjern, Дания.

 2. JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL, e Производител, и работи в сферата на Говеда. Седалището му е в/ъв Recklinghausen, Германия.

 3. EUROPEAN GULF COMPANY

  Холандия

  Предприятието EUROPEAN GULF COMPANY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Овнешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Животни и животновъдство, Говеда, Животни и животновъдство, halal delicatessen meats, wholesale meats, и Говеда. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

 4. OBIONE

  Франция

  Предприятието OBIONE, e Производител, и работи в сферата на Говеда. Седалището му е в/ъв Mâcon, Франция.

 5. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Германия

  Предприятието ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Домашни животни, Свински породи, Овчи и кози породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Домашни животни, Свински породи, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Lohfelden, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. EURL LE LIEVRE LUC

  Франция

  Предприятието EURL LE LIEVRE LUC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Месодайни телета и говеда, Млечни крави, cattle for slaughter, breeding cattle, Месодайни телета и говеда, и Млечни крави. Седалището му е в/ъв Le Roc Saint Andre, Франция.

 2. MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS

  Франция

  Предприятието MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS, e Производител, и работи в сферата на Говеда. Седалището му е в/ъв Montrond, Франция.

 3. ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH

  Германия

  Предприятието ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторантьорско оборудване, bulls, bulls for reproduction, и Ресторантьорско оборудване. Седалището му е в/ъв Ottobrunn, Германия.

 4. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Германия

  Предприятието ZOOFACHMARKT - MARCHE, e Разпространител, и работи в сферата на Овчи и кози породи. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Свински породи, Говеда, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Heinsberg, Германия.

 5. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Португалия

  Предприятието SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., e Разпространител, и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, Селско стопанство - услуги, reproduction swines, Говеда, и Селско стопанство - услуги. Седалището му е в/ъв Sintra, Португалия.

 1. CASTELLANA DE CARNES SA

  Испания

  Предприятието CASTELLANA DE CARNES SA, e Производител, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, Прясно месо и пресни домашни птици, beef, veal, и fresh butchered products. Седалището му е в/ъв Valladolid, Испания.

 2. BOONEN

  Белгия

  Предприятието BOONEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на milk cows, Heifers, bulls, и horses for slaughter. Седалището му е в/ъв Hotton, Белгия.

 1. WANGA FARM

  Германия

  Предприятието WANGA FARM, e Производител, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Heifers, и bulls. Седалището му е в/ъв Ottobrunn, Германия.

 2. PURKHAUSER GMBH

  Австрия

  Предприятието PURKHAUSER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Wolkersdorf Im Weinviertel, Австрия.

 3. HÖRTENHUBER AGRARHANDEL GMBH

  Австрия

  Предприятието HÖRTENHUBER AGRARHANDEL GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Земеделие - внос-износ, Брашно и грис, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Земеделие - внос-износ, и Брашно и грис. Седалището му е в/ъв Piberbach, Австрия.

 4. DELFINER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Австрия

  Предприятието DELFINER GESELLSCHAFT M.B.H., e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Говеда, Земеделие - внос-износ, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Говеда, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 5. AGRARGENOSSENSCHAFT TREBBIN EG.

  Германия

  Предприятието AGRARGENOSSENSCHAFT TREBBIN EG., e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Яйца, Млечни продукти, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Яйца, и Млечни продукти. Седалището му е в/ъв Klein Schulzendorf, Германия.

 6. VIEH + FLEISCH AG

  Швейцария

  Предприятието VIEH + FLEISCH AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Говеда, Прясно месо и пресни домашни птици, Свинско - пресни меса, Риби, Говеда, Прясно месо и пресни домашни птици, и Свинско - пресни меса. Седалището му е в/ъв Lupfig, Швейцария.

 7. LANDWIRTSCHAFTSBETRIEB MARGRIT HENKEL

  Германия

  Предприятието LANDWIRTSCHAFTSBETRIEB MARGRIT HENKEL, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Говеда, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, и Говеда. Седалището му е в/ъв Reichenbach, Германия.

 8. INGENIEURBÜRO JÜRGEN SIMON - OPTIMIERUNG VON EINKAUFSPREISEN, KOSTEN UND BESTÄNDEN

  Германия

  Предприятието INGENIEURBÜRO JÜRGEN SIMON - OPTIMIERUNG VON EINKAUFSPREISEN, KOSTEN UND BESTÄNDEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, Свински породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Gaildorf, Германия.

 1. VIEHHANDLUNG WIGGER-PIEPER GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието VIEHHANDLUNG WIGGER-PIEPER GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, Овчи и кози породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Telgte, Германия.

 2. ENKA GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието ENKA GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, Свински породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Obernburg A. Main, Германия.

 3. MEYERBERATUNG GBR

  Германия

  Предприятието MEYERBERATUNG GBR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Свински породи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Консултантски услуги в областта на управлението, Свински породи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Консултантски услуги в областта на управлението. Седалището му е в/ъв München, Германия.

 4. AGRAR GMBH

  Германия

  Предприятието AGRAR GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Говеда, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, и Говеда. Седалището му е в/ъв Flöha, Германия.

 5. KYFFHAEUSER LANDGUT GMBH & CO KG

  Германия

  Предприятието KYFFHAEUSER LANDGUT GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Прясно месо и пресни домашни птици, и Дреболии. Седалището му е в/ъв Bendeleben, Германия.

 6. MÖRSDORFER AGRAR GMBH

  Германия

  Предприятието MÖRSDORFER AGRAR GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Говеда, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, и Говеда. Седалището му е в/ъв Mörsdorf, Германия.

 7. FUTTOURA SERVICE GMBH

  Германия

  Предприятието FUTTOURA SERVICE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Диетичнa и биологичнa хранa, Брашно и грис, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Диетичнa и биологичнa хранa, и Брашно и грис. Седалището му е в/ъв Heldrungen, Германия.

 8. VOLKER WEGNER GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието VOLKER WEGNER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Bad Essen, Германия.

 9. ADELMANN NUTZ-UND SCHLACHTVIEHHANDLUNG GMBH

  Германия

  Предприятието ADELMANN NUTZ-UND SCHLACHTVIEHHANDLUNG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Свински породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Свински породи, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Schöntal, Германия.

 10. AQUARIUM SCHATZBERGER GMBH & CO KG

  Австрия

  Предприятието AQUARIUM SCHATZBERGER GMBH & CO KG, и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на Овчи и кози породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Овчи и кози породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Говеда. Седалището му е в/ъв Schärding, Австрия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Говеда - Внос износ

Брой резултати

4204 Фирми