• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • градински поливни инсталации

Резултати за

Градински поливни инсталации - Внос износ

 1. RAESA

  Испания

  Verified by europages badge

  Spraying-based irrigation. Aluminium profiles. Irrigations: installations and equipment. Irrigation. Extruded aluminium. Aluminium pipes and ducts.

 2. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  България

  Ние от „Аквапарк Груп” ЕООД предлагаме проектиране и изграждане на висококачествени автоматизирани поливни системи, охладителни системи с водна мъгла за битови и индустриални цели, проектиране и изграждане на капкови напоителни системи, озеленяване на паркове и градини, поддръжка на зелени площи. Фирмата ни произвежда градински и професионални оранжерии от дебелостенни поцинковани тръби и покритие от поликарбонат със сертифицирани материали.Оранжерийте се произвеждат по най съвременна технология и виско качество. Оранжериите издържат на натоварване от сняг повече от 100кг/м2 и гаранция за експлоатация повече от 10г Произвеждаме още мобилни системи за охлаждане с водна мъгла с марка AQUA FOOG

 3. JARDINERIA LAS PALMAS DECOGARDEN CANARIAS

  Испания

  Предприятието JARDINERIA LAS PALMAS DECOGARDEN CANARIAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градински поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на regular garden maintenance, swimming-pool maintenance, gardening, и creation of parks, gardens and terraces. Седалището му е в/ъв Las Palmas, Испания.

 4. PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL

  Италия

  Предприятието PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL, e Производител, и работи в сферата на Градински поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Напоителни системи, Напоителни системи, и fertiliser-water irrigation. Седалището му е в/ъв Vittoria, Италия.

 5. SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS

  Турция

  Предприятието SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Напоителни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Градински поливни инсталации, drip irrigation tubes, Градински поливни инсталации, и spray irrigation. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. PANPLAST SULAMA TARIM SAN. VE TIC. A.Ş

  Турция

  Предприятието PANPLAST SULAMA TARIM SAN. VE TIC. A.Ş, e Производител, и работи в сферата на Градински поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на drip irrigation tubes, и Plastic pumps. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 2. MISA GLOBAL DIS TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието MISA GLOBAL DIS TIC. LTD. STI., e Разпространител, и работи в сферата на Градински поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали, Градински инструменти, gripping tools, garden tools, Строителни материали, и Градински инструменти. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. BRAEKEN EDDY

  Белгия

  Предприятието BRAEKEN EDDY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и лесовъдство, Градински поливни инсталации, Градинска архитектура - проектантски бюра, Градинска украса, Градинарство и лесовъдство, Градински поливни инсталации, Градинска архитектура - проектантски бюра, и Градинска украса. Седалището му е в/ъв Overpelt, Белгия.

 4. ALTIVAS

  Франция

  Предприятието ALTIVAS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Градински поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на pumping units, и garden watering. Седалището му е в/ъв Mées, Франция.

 5. ALASU TARIM SULAMA

  Турция

  Предприятието ALASU TARIM SULAMA, e Производител, и работи в сферата на Градински поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на drip irrigation, water networks, и Drip Irrigation Pipe and Fittings. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 1. POLSTAR WATER TANKS

  Турция

  Предприятието POLSTAR WATER TANKS, e Производител, и работи в сферата на Градински поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на drinking water tanks. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 2. RIEGOS Y POZOS

  Испания

  Предприятието RIEGOS Y POZOS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градински поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на pumps for deep wells, и solar-powered pumping. Седалището му е в/ъв Guadarrama, Испания.

 1. IMSCHOOT

  Белгия

  Предприятието IMSCHOOT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градински поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Градинска архитектура - проектантски бюра, Градинарство - машини и уреди, Градинска архитектура - проектантски бюра, и regular garden maintenance. Седалището му е в/ъв Lochristi, Белгия.

 2. GREENEA

  Германия

  Предприятието GREENEA, e Разпространител, и работи в сферата на Градински поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на automatic watering. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 3. KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE

  Полша

  Предприятието KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE, e Multi-Category, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Освен това развива дейност и в сферата на Градини и паркове - консултантски бюра, Градински поливни инсталации, Широколистни - дървета и храсти, Градини и паркове - консултантски бюра, Градински поливни инсталации, lawns, и Широколистни - дървета и храсти. Седалището му е в/ъв Bełchatów, Полша.

 4. ECOJARDINES Y ECOSERVICIOS

  Испания

  Предприятието ECOJARDINES Y ECOSERVICIOS, и работи в сферата на Градини и паркове - консултантски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Басейни - инсталации и съоръжения, Градински поливни инсталации, Басейни - инсталации и съоръжения, Градински поливни инсталации, и studies for swimming pool design. Седалището му е в/ъв Garrucha - Almería, Испания.

 5. BABIL OTOMATIK SULAMA MARKET LTD.STI.

  Турция

  Предприятието BABIL OTOMATIK SULAMA MARKET LTD.STI., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Градински поливни инсталации. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 6. RIEGOS AGO S.L.

  Испания

  Предприятието RIEGOS AGO S.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градински поливни инсталации. Седалището му е в/ъв Jumilla, Испания.

 7. REGENMEISTER GMBH

  Германия

  Предприятието REGENMEISTER GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Градински поливни инсталации. Седалището му е в/ъв Mühltal, Германия.

 8. KANSU SULAMA

  Турция

  Предприятието KANSU SULAMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градински поливни инсталации. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 1. OGRODY - ZDUNEK BARTŁOMIEJ

  Полша

  Предприятието OGRODY - ZDUNEK BARTŁOMIEJ, e Multi-Category, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Освен това развива дейност и в сферата на Градински поливни инсталации, Градински поливни инсталации, green plants, и topiary. Седалището му е в/ъв Serock, Полша.

 2. SULAMAMARKET TESKON TESISAT

  Турция

  Предприятието SULAMAMARKET TESKON TESISAT, e Производител, и работи в сферата на Градински поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на garden watering, systems and equipment for watering gardens, и swimming pool flooring. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. HIVERNACLE HORTA

  Испания

  Предприятието HIVERNACLE HORTA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градински поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на design of hanging gardens, и regular garden maintenance. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 4. E-POMPES.COM

  Франция

  Предприятието E-POMPES.COM, e Разпространител, и работи в сферата на Помпи. Освен това развива дейност и в сферата на Градински поливни инсталации, pumps for pools, watering installations, Градински поливни инсталации, и irrigation. Седалището му е в/ъв La Seyne-Sur-Mer, Франция.

 5. JETPLAST SULAMA SISTEMLERI

  Турция

  Предприятието JETPLAST SULAMA SISTEMLERI, e Производител, и работи в сферата на Градински поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на garden watering. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 6. RÖDER GMBH

  Австрия

  Предприятието RÖDER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Басейни - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - препарати, Градински поливни инсталации, Помпи, Градински инструменти, Преработка на водите - препарати, Градински поливни инсталации, Помпи, и Градински инструменти. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 7. BARVAUX

  Белгия

  Предприятието BARVAUX, e Разпространител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поливни инсталации, Градински поливни инсталации, Поливни инсталации, и Градински поливни инсталации. Седалището му е в/ъв Buzet, Белгия.

 8. BABIL SULAMA

  Турция

  Предприятието BABIL SULAMA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градински поливни инсталации. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 9. GARDENA ÖSTERREICH GESELLSCHAFT M.B.H.

  Австрия

  Предприятието GARDENA ÖSTERREICH GESELLSCHAFT M.B.H., и работи в сферата на Градински поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на болтове, Промишлена кинкалерия, Строителна кинкалерия, Санитарна тръбна арматура, Производство на болтове, Промишлена кинкалерия, Строителна кинкалерия, и Санитарна тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Korneuburg, Австрия.

 10. ROTHE DIENSTLEISTUNGSGRUPPE

  Германия

  Предприятието ROTHE DIENSTLEISTUNGSGRUPPE, и работи в сферата на Градинарство, цветарство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, Градински поливни инсталации, Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, и Градински поливни инсталации. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Градински поливни инсталации - Внос износ

Брой резултати

408 Фирми