• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • гранулирани продукти и мраморен прах

Резултати за

Гранулирани продукти и мраморен прах - Внос износ

 1. GRAN SAGRO SRL

  Италия

  Предприятието GRAN SAGRO SRL, e Производител, и работи в сферата на Гранулирани продукти и мраморен прах. Освен това развива дейност и в сферата на interior design, и carrara marble. Седалището му е в/ъв Massa, Италия.

 2. ARTIERI DELL'ALABASTRO SOC. COOP. A RL

  Италия

  Предприятието ARTIERI DELL'ALABASTRO SOC. COOP. A RL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Гранулирани продукти и мраморен прах. Освен това развива дейност и в сферата на furnishing lamps, statues, personalised proposals, и indoor furnishings. Седалището му е в/ъв Volterra, Италия.

 3. SKZ MINING

  Япония

  Предприятието SKZ MINING, e Производител, и работи в сферата на Гранулирани продукти и мраморен прах. Освен това развива дейност и в сферата на natural talc. Седалището му е в/ъв Hiroshima, Япония.

 4. SHIJIAZHUANG HUIHUANGYUAN TRADE C., LTD

  Китай

  Предприятието SHIJIAZHUANG HUIHUANGYUAN TRADE C., LTD, e Производител, и работи в сферата на Гранулирани продукти и мраморен прах. Освен това развива дейност и в сферата на Calcium carbonate. Седалището му е в/ъв Shijiazhuang, Китай.

 5. DANABAS MOZAIK

  Турция

  Предприятието DANABAS MOZAIK, e Производител, и работи в сферата на Гранулирани продукти и мраморен прах. Освен това развива дейност и в сферата на calcite. Седалището му е в/ъв Manisa, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. YUKSELEN MARBLE IMP. EXP. IND. LTD. CO

  Турция

  Предприятието YUKSELEN MARBLE IMP. EXP. IND. LTD. CO, e Производител, и работи в сферата на Гранулирани продукти и мраморен прах. Седалището му е в/ъв Mugla, Турция.

 2. TUNA MINING CO.LTD

  Турция

  Предприятието TUNA MINING CO.LTD, e Производител, и работи в сферата на Гранулирани продукти и мраморен прах. Освен това развива дейност и в сферата на marble blocks. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. BNB MADENCİLİK

  Турция

  Предприятието BNB MADENCİLİK, и работи в сферата на Гранулирани продукти и мраморен прах. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги, свързани с минното разработване, calcium carbonate, calcite, fodder, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Manisa Akhisar, Турция.

 4. MABRIK

  Испания

  Предприятието MABRIK, e Производител, и работи в сферата на Гранулирани продукти и мраморен прах. Освен това развива дейност и в сферата на machinery and equipment for fur skins, machines and equipment for furriers, furs, и small metal parts for leather goods. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 5. OKUTAN MADENCILIK SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Турция

  Предприятието OKUTAN MADENCILIK SAN.TIC.LTD.ŞTI., e Производител, и работи в сферата на Гранулирани продукти и мраморен прах. Освен това развива дейност и в сферата на marble dust. Седалището му е в/ъв Aksaray, Турция.

 1. AGROMASHPROM IMPORT-EXPORT

  Германия

  Предприятието AGROMASHPROM IMPORT-EXPORT, e Разпространител, и работи в сферата на Гранулирани продукти и мраморен прах. Седалището му е в/ъв Nagold, Германия.

 2. CANTERAS EL CERRO

  Испания

  Предприятието CANTERAS EL CERRO, e Производител, и работи в сферата на Гранулирани продукти и мраморен прах. Седалището му е в/ъв IGEA, Испания.

 1. MIEN TRUNG MINERAL JSC

  Виетнам

  Предприятието MIEN TRUNG MINERAL JSC, e Производител, и работи в сферата на Гранулирани продукти и мраморен прах. Седалището му е в/ъв Vinh, Виетнам.

 2. TURMET MADENCILIK LTD

  Турция

  Предприятието TURMET MADENCILIK LTD, e Производител, и работи в сферата на Гранулирани продукти и мраморен прах. Освен това развива дейност и в сферата на micronised products, и marble agglomerates. Седалището му е в/ъв Eskisehir, Турция.

 3. ROTA CAV. PIERINO DI ROTA ALDO & C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието ROTA CAV. PIERINO DI ROTA ALDO & C. S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Гранулирани продукти и мраморен прах. Освен това развива дейност и в сферата на marble granulates. Седалището му е в/ъв Zandobbio, Италия.

 4. PANTAMARMI DI PANTALEONE MICHELE

  Италия

  Предприятието PANTAMARMI DI PANTALEONE MICHELE, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори, Гранулирани продукти и мраморен прах, Мрамори, и Гранулирани продукти и мраморен прах. Седалището му е в/ъв San Severo, Италия.

 5. VISNES KALK AS

  Норвегия

  Предприятието VISNES KALK AS, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Гранулирани продукти и мраморен прах, и Гранулирани продукти и мраморен прах. Седалището му е в/ъв Lyngstad, Норвегия.

 6. STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE

  Тунис

  Предприятието STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE, e Разпространител, и работи в сферата на Гранулирани продукти и мраморен прах. Седалището му е в/ъв Bouargoub Riadh, Тунис.

 7. STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE POUR VERRERIES

  Тунис

  Предприятието STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE POUR VERRERIES, e Разпространител, и работи в сферата на Гранулирани продукти и мраморен прах. Седалището му е в/ъв Bouargoub Riadh, Тунис.

 8. STE TNNE DE CARRIERES

  Тунис

  Предприятието STE TNNE DE CARRIERES, e Производител, и работи в сферата на Гранулирани продукти и мраморен прах. Седалището му е в/ъв Raoued Riadh, Тунис.

 1. STE GLE D'EXPLOITATION DES CARRIERES

  Тунис

  Предприятието STE GLE D'EXPLOITATION DES CARRIERES, e Разпространител, и работи в сферата на Гранулирани продукти и мраморен прах. Седалището му е в/ъв Oueslatia Riadh, Тунис.

 2. STE MARWA D'EXPLOITATION ET TRAITEMENT DES MINERAUX

  Тунис

  Предприятието STE MARWA D'EXPLOITATION ET TRAITEMENT DES MINERAUX, e Производител, и работи в сферата на Гранулирани продукти и мраморен прах. Седалището му е в/ъв Oueslatia Riadh, Тунис.

 3. J.A.L.-SOCIEDADE GESTORA DE PARTICIPAÇOES SOCIAIS, S.A.

  Португалия

  Предприятието J.A.L.-SOCIEDADE GESTORA DE PARTICIPAÇOES SOCIAIS, S.A., e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Гранулирани продукти и мраморен прах, и Гранулирани продукти и мраморен прах. Седалището му е в/ъв Chaves, Португалия.

 4. GRANITOS PLEVEN - GICQUEL PORTUGAL, S.A.

  Португалия

 5. MOTAMINERAL, MINERAIS INDUSTRIAIS, S.A.

  Португалия

 6. GRANITOS Y ARIDOS DE ATIOS SL

  Испания

 7. ROCHA VERDE-SOCIEDADE TRANSFORMADORA DE MARMORES, LDA

  Португалия

 8. MINERALI INDUSTRIALI TUNISIA

  Тунис

 9. STE EL IZDIHAR

  Тунис

 10. LIAM LYNCH (QUARRIES) LTD

  Ирландия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно