• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • гълъби

Резултати за

Гълъби - Внос износ

 1. ERAX GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  For more than 17 years, ERAX GmbH has been providing its clients with the ideal defence products to protect their buildings from pigeons and other birds. Direct from the manufacturer – low-cost anti-pigeon systems such as spikes from ECOPIC & DEPIGEONAL, BIRDOUT (electronic systems), BIRDWIRE (tension wire system) and CABLE BIRD.

 2. MONDORAPACI

  Италия

  Предприятието MONDORAPACI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Гълъби. Освен това развива дейност и в сферата на pigeons, bird breeding, aviaries, и animal accessories. Седалището му е в/ъв Cirie', Италия.

 3. TILDUIVENBOND ONS BELANG

  Холандия

  Предприятието TILDUIVENBOND ONS BELANG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Гълъби. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

 4. GIROPROTEC

  Испания

  Предприятието GIROPROTEC, и работи в сферата на Гълъби. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и pigeon deterrence. Седалището му е в/ъв Girona, Испания.

 5. NATURAL GRANEN

  Белгия

  Предприятието NATURAL GRANEN, e Производител, и работи в сферата на Гълъби. Освен това развива дейност и в сферата на Зърна за добитък и домашни птици, Зърна за добитък и домашни птици, и pigeon food supplements. Седалището му е в/ъв Schoten, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. AGROMARKET S.R.L.

  Италия

  Предприятието AGROMARKET S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Домашни питомци - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Пейзажисти - предприемачи, Гълъби, Пейзажисти - предприемачи, и Гълъби. Седалището му е в/ъв Todi, Италия.

 2. SADOCCO ISEO S.N.C.

  Италия

  Предприятието SADOCCO ISEO S.N.C., и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Гълъби, Животни и животновъдство, Гълъби, и Животни и животновъдство. Седалището му е в/ъв Due Carrare, Италия.

 3. KALU A/S

  Дания

  Предприятието KALU A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Гълъби. Седалището му е в/ъв Koebenhavn V, Дания.

 4. CINCINELLI PAOLO

  Италия

 5. FELMICA MINERAIS INDUSTRIAIS, S.A.

  Португалия