• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Агент Представител - Гърция

ГърцияАгент/Представител
  1. XOCOMMERCETEAM

    Гърция

    Предприятието XOCOMMERCETEAM, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделски продукти, Fresh fruits and vegetables, cheeses, Земеделски продукти, и extra virgin olive oil. Седалището му е в/ъв Kozani, Гърция.

  2. GREEK SOIL'S CHOISES

    Гърция

    Предприятието GREEK SOIL'S CHOISES, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Delicatessen products. Седалището му е в/ъв Athens, Гърция.

  3. K&P ENTERPRISES LTD

    Гърция

    Предприятието K&P ENTERPRISES LTD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на extra virgin olive oil. Седалището му е в/ъв Athens, Гърция.

  4. AGORA SPARTATRADE PC

    Гърция

    Предприятието AGORA SPARTATRADE PC, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Athens, Гърция.

  5. VIRTUAL MARKET LTD

    Гърция

    Предприятието VIRTUAL MARKET LTD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Риболов - внос-износ, и Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв 00306945000022, Гърция.