• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост - Гърция

Гърция
  1. SEA POWER GREECE SINGLE MEMBER PC

    Гърция

    Предприятието SEA POWER GREECE SINGLE MEMBER PC, e Производител, и работи в сферата на Маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, dried figs, wooden pellets, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Pure Olive Oil. Седалището му е в/ъв Istiaia, Гърция.

  2. ELEOFARM P.C.

    Гърция

    Предприятието ELEOFARM P.C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на agricultural products, Greek Olive Oil Extra Virgin, extra virgin olive oil, и Distiller of fine PDO lavender oils. Седалището му е в/ъв Chania/crete, Гърция.

  3. ADAMANTINA IKE

    Гърция

    Предприятието ADAMANTINA IKE, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на traditional product, dry wheat pasta, и biscuit factory. Седалището му е в/ъв Glikovrisi Lakonias, Гърция.

  4. 3F EYAGG & ANT FASOYLETOS OE

    Гърция

    Предприятието 3F EYAGG & ANT FASOYLETOS OE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Heraklion Crete, Гърция.

  5. SMALL GREEK PRODUCERS

    Гърция

    Предприятието SMALL GREEK PRODUCERS, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на natural foods, traditional product, foodstuffs export, и producer of food products. Седалището му е в/ъв Kesariani Athens, Гърция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ROTAGLASS

    Гърция

    Предприятието ROTAGLASS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Стъклени бутилки и буркани, glass jars, packaging containers, и Стъклени бутилки и буркани. Седалището му е в/ъв Thermi-Thessaloniki, Гърция.

  2. GEORGIADIS BROS G.P.

    Гърция

    Предприятието GEORGIADIS BROS G.P., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на kiwi fruit. Седалището му е в/ъв Chrisochori, Гърция.

  3. 12STREMMATA

    Гърция

    Предприятието 12STREMMATA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на beekeeping, и bees. Седалището му е в/ъв Drama, Гърция.

  4. YUMMY TASTES PC

    Гърция

    Предприятието YUMMY TASTES PC, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Piraeus, Гърция.

  5. HALAL GREECE

    Гърция

    Предприятието HALAL GREECE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на halal, и halal certification. Седалището му е в/ъв Ξανθη, Гърция.

  1. M JOHN FAMILY (MJF)

    Гърция

    Предприятието M JOHN FAMILY (MJF), e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на tinned kiwi fruit, Frozen foods, и packing. Седалището му е в/ъв Pyrgetos, Гърция.

  2. DANCO GROUP

    Гърция

    Предприятието DANCO GROUP, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на frozen meats, lamb's offal, и import of frozen meats. Седалището му е в/ъв Athens, Гърция.

  1. A.KOUTSOGIANNOPOULOS -IRENE PARTSALAKI

    Гърция

    Предприятието A.KOUTSOGIANNOPOULOS -IRENE PARTSALAKI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Renti, Гърция.

  2. STAFYLOS

    Гърция

    Предприятието STAFYLOS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Koropi, Гърция.

  3. MEETERRA NATURE INSPIRED LIVING

    Гърция

    Предприятието MEETERRA NATURE INSPIRED LIVING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на nibbed almonds, и dried fruit. Седалището му е в/ъв Athina, Гърция.

  4. MED.DITERRANEAN S.P.

    Гърция

    Предприятието MED.DITERRANEAN S.P., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на vitamin supplements. Седалището му е в/ъв Paiania, Гърция.

  5. TSIATSMAS FRUITS PC

    Гърция

    Предприятието TSIATSMAS FRUITS PC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Alexandria, Гърция.

  6. EPIDAVROS FRUITS S.A.

    Гърция

    Предприятието EPIDAVROS FRUITS S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Skafidaki, Гърция.

  7. VARVITSIOTIS E. GEORGIOS SINGLE MEMBER P.C

    Гърция

    Предприятието VARVITSIOTIS E. GEORGIOS SINGLE MEMBER P.C, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Korinthos, Гърция.

  8. AR-KO PRODUCTION

    Гърция

    Предприятието AR-KO PRODUCTION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на oil, и greek feta. Седалището му е в/ъв Blagoevgrand, Гърция.

  1. NOVELTY TRADE

    Гърция

    Предприятието NOVELTY TRADE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Гуми и аксесоари, Земеделие - внос-износ, foreign timber, international trade fairs, Гуми и аксесоари, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Athens, Гърция.

  2. MITERRA NATURAL PRODUCTS LTD/

    Гърция

    Предприятието MITERRA NATURAL PRODUCTS LTD/, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Keratea-Athens, Гърция.

  3. M. I. C. (MEDITERRANEAN IMPORT CENTER)

    Гърция

    Предприятието M. I. C. (MEDITERRANEAN IMPORT CENTER), e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на services and activities concerning the food and preserved food industry, и food industry. Седалището му е в/ъв Heraklion, Гърция.

  4. GRCCIS

    Гърция

    Предприятието GRCCIS, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Ioannina, Гърция.

  5. NATURA VITA

    Гърция

    Предприятието NATURA VITA, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Kordelio, Thessaloniki, Гърция.

  6. GREAT LTD

    Гърция

    Предприятието GREAT LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Voula, Гърция.

  7. POINTUP M. I.K.E.

    Гърция

    Предприятието POINTUP M. I.K.E., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Thessaloniki, Гърция.

  8. FRESH FRUIT CENTER

    Гърция

    Предприятието FRESH FRUIT CENTER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на artistic stationery. Седалището му е в/ъв Skidra, Гърция.

  9. UNION OF AGRIC COOP OF AIGIALEIA ACHAIA

    Гърция

    Предприятието UNION OF AGRIC COOP OF AIGIALEIA ACHAIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Achaia, Гърция.

  10. EVRENIADIS A. & CO. MONATRE INTERNATIONAL

    Гърция

    Предприятието EVRENIADIS A. & CO. MONATRE INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Thessaloniki, Гърция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно