• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост

ГърцияСолун и Централна и Западна МакедонияТърговец на едро
  1. ROTAGLASS

    Гърция

    Предприятието ROTAGLASS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Стъклени бутилки и буркани, glass jars, packaging containers, и Стъклени бутилки и буркани. Седалището му е в/ъв Thermi-Thessaloniki, Гърция.

  2. AR-KO PRODUCTION

    Гърция

    Предприятието AR-KO PRODUCTION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на oil, и greek feta. Седалището му е в/ъв Blagoevgrand, Гърция.

  3. TSIATSMAS FRUITS PC

    Гърция

    Предприятието TSIATSMAS FRUITS PC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Alexandria, Гърция.

  4. FRESH FRUIT CENTER

    Гърция

    Предприятието FRESH FRUIT CENTER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на artistic stationery. Седалището му е в/ъв Skidra, Гърция.

  5. CHATZIGIANNI ATHINA

    Гърция

    Предприятието CHATZIGIANNI ATHINA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Edessa, Гърция.

Филтри

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Брой резултати

5 Фирми