• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • rentals

Резултати за

Rentals

ГърцияЦиклади, Дедоканези - острови в южно Егейско море
  1. AVANCE ANDROS RENT A CAR

    Гърция

    Предприятието AVANCE ANDROS RENT A CAR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на direct hire. Седалището му е в/ъв Andros, Гърция.

  2. PRIMROSE APARTMENTS

    Гърция

    Предприятието PRIMROSE APARTMENTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на room rental. Седалището му е в/ъв Αστυπάλαια, Гърция.

  3. PANOS LUXURY PAROS

    Гърция

    Предприятието PANOS LUXURY PAROS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотелски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на apartment rental, period villa rentals, bed & breakfast, и services for the hotel and hospitality industry. Седалището му е в/ъв Paros, Гърция.

  4. DK SCOOTERS PAROS

    Гърция

    Предприятието DK SCOOTERS PAROS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Car rentals. Седалището му е в/ъв Paros, Гърция.

  5. SUMMER CARS AND BIKES NAXOS

    Гърция

    Предприятието SUMMER CARS AND BIKES NAXOS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Наем на леки коли. Освен това развива дейност и в сферата на bike rental, car rental - services, и electric bikes. Седалището му е в/ъв Naxos, Гърция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MYKONOS YACHT CHARTER

    Гърция

    Предприятието MYKONOS YACHT CHARTER, e Подизпълнител, и работи в сферата на Туристически агенции. Освен това развива дейност и в сферата на yachts, yacht rental, и boat rental with crew. Седалището му е в/ъв Mykonos, Гърция.

  2. NOTOS RENT A CAR

    Гърция

    Предприятието NOTOS RENT A CAR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Car rentals. Седалището му е в/ъв Paros Cyclades, Гърция.

  3. KLEFTIKO MILOS HORIZON YACHTS BOAT TOURS

    Гърция

    Предприятието KLEFTIKO MILOS HORIZON YACHTS BOAT TOURS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Туристическо информационно бюро. Освен това развива дейност и в сферата на boat captain rental, sightseeing boat trip hire, и o-rings. Седалището му е в/ъв Milos Island, Гърция.

  4. RENT A CAR DELIS

    Гърция

    Предприятието RENT A CAR DELIS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на property purchase sale and rental, short-term car rental, и direct hire. Седалището му е в/ъв Astypalaia, Гърция.

  5. HORIZON LINE VILLAS

    Гърция

    Предприятието HORIZON LINE VILLAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътувания и туризъм. Освен това развива дейност и в сферата на seaside home rentals, и period villa rentals. Седалището му е в/ъв Rodos, Гърция.

  1. AUTO DERMATAS PAROS RENTALS

    Гърция

    Предприятието AUTO DERMATAS PAROS RENTALS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Airport transfer. Седалището му е в/ъв Paros, Гърция.

  2. KTIMA LINDOS

    Гърция

    Предприятието KTIMA LINDOS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сезонен наем на къщи и апартаменти. Седалището му е в/ъв Rodos, Гърция.

  1. HOLIDAY TOURS

    Гърция

    Предприятието HOLIDAY TOURS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Туристически агенции. Освен това развива дейност и в сферата на tour operator, group tour organisation, medium/long-term car rental, и luxury tourist coach rental with driver. Седалището му е в/ъв Rhodes, Гърция.

  2. LUXURY FOOTPRINTS

    Гърция

    Предприятието LUXURY FOOTPRINTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сезонен наем на къщи и апартаменти. Освен това развива дейност и в сферата на villa rentals, и condominiums. Седалището му е в/ъв Mykonos, Гърция.

  3. DK RENTALS PAROS

    Гърция

    Предприятието DK RENTALS PAROS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на scooter hire, и motorcycle rental. Седалището му е в/ъв Paros, Гърция.

  4. AKROGIALI

    Гърция

    Предприятието AKROGIALI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на room rental, и hotel availability. Седалището му е в/ъв Syros, Гърция.

  5. PAROS ANEMOMYLOS

    Гърция

    Предприятието PAROS ANEMOMYLOS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътувания и туризъм. Освен това развива дейност и в сферата на furnished apartments, room rental, tourism-residential hotels, и hotel service. Седалището му е в/ъв Paros, Гърция.

  6. LOFTS THE VILLAGE SUMMER APARTMENTS

    Гърция

    Предприятието LOFTS THE VILLAGE SUMMER APARTMENTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на furnished apartments, apartment rentals, и apartment hotel. Седалището му е в/ъв Paros, Гърция.

  7. SOMETHING ELSE

    Гърция

    Предприятието SOMETHING ELSE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сезонен наем на къщи и апартаменти. Седалището му е в/ъв Naxos, Гърция.

  8. LOFTS THE VILLAGE SUMMER APARTMENTS

    Гърция

    Предприятието LOFTS THE VILLAGE SUMMER APARTMENTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сезонен наем на къщи и апартаменти. Освен това развива дейност и в сферата на Индустрия за хотелиерство и ресторантьорство, Rental of houses and flats, и Индустрия за хотелиерство и ресторантьорство. Седалището му е в/ъв Πάρος, Гърция.

  1. ALKYONIS

    Гърция

    Предприятието ALKYONIS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сезонен наем на къщи и апартаменти. Освен това развива дейност и в сферата на room rental, и rock-climbing. Седалището му е в/ъв KALYMNOS, Гърция.

  2. MOTORLAND LTD

    Гърция

    Предприятието MOTORLAND LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на short-term car rental. Седалището му е в/ъв Paros, Гърция.

  3. PAROS ACCOMMODATIONS

    Гърция

    Предприятието PAROS ACCOMMODATIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на hotel stay, и room rental. Седалището му е в/ъв Paros, Гърция.

  4. TRAVEL GUIDE OF PAROS ISLAND

    Гърция

    Предприятието TRAVEL GUIDE OF PAROS ISLAND, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътувания и туризъм. Освен това развива дейност и в сферата на short-term car rental, и travel and tourism reservations. Седалището му е в/ъв Paros, Гърция.

  5. THEA APARTMENTS

    Гърция

    Предприятието THEA APARTMENTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сезонен наем на къщи и апартаменти. Освен това развива дейност и в сферата на sea view, и services for the hotel and hospitality industry. Седалището му е в/ъв Symi, Гърция.

  6. KION CAR RENTALS

    Гърция

    Предприятието KION CAR RENTALS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Коли под наем. Седалището му е в/ъв Rhodes, Гърция.

  7. EN TINO APARTMENTS TO LET

    Гърция

    Предприятието EN TINO APARTMENTS TO LET, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътувания и туризъм. Освен това развива дейност и в сферата на room rental. Седалището му е в/ъв Tinos, Гърция.

  8. VL CAR RENTAL

    Гърция

    Предприятието VL CAR RENTAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Коли под наем. Седалището му е в/ъв Santorini,vlychada, Гърция.

  9. COLOSSOS RENT A CAR RHODOS

    Гърция

    Предприятието COLOSSOS RENT A CAR RHODOS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на car rental. Седалището му е в/ъв Rhodos, Гърция.

  10. VL CAR RENTAL

    Гърция

    Предприятието VL CAR RENTAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Коли под наем. Седалището му е в/ъв Santorini, Гърция.