• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации

Резултати за

Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации - Внос износ

 1. PURION GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  For over 15 years, PURION has been leading the market in chemical-free UV disinfection technology for treating liquids, air and surfaces. PURION systems are developed and produced in Germany.

 2. CAPTAIN OLFAC

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието CAPTAIN OLFAC, e Производител, и работи в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

 3. HSDI FRANCE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието HSDI FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Филтриране на въздуха - съоръжения, Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации, Пречистване на въздуха - уреди и инсталации, Филтриране на въздуха - съоръжения, air quality control, air purifiers, Air decontamination, Air quality improvement, и Preserving foodstuffs. Седалището му е в/ъв Saint-Ismier, Франция.

 4. AIRPROTECH SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието AIRPROTECH SRL, e Производител, и работи в сферата на Пречистване на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации, Екологично инженерство, Намаляване замърсяването на околната среда - услуги, Почистване на въздуха - машини и съоръжения, Намаляване на атмосферното замърсяване - услуги, air purification plants, air purifiers, Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации, и air pollution purification services. Седалището му е в/ъв Magenta, Италия.

 5. PURAVENT

  Обединеното кралство

  Предприятието PURAVENT, e Разпространител, и работи в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioned, air purifiers, и ultraviolet lights. Седалището му е в/ъв Settle, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. AC-UMWELTTECHNIK

  Германия

  Предприятието AC-UMWELTTECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Йонизация на въздуха - уреди и инсталации, Пречистване на въздуха - уреди и инсталации, Филтриране на въздуха - съоръжения, Обезпрашаване на въздуха - уреди и инсталации, Йонизация на въздуха - уреди и инсталации, Пречистване на въздуха - уреди и инсталации, Филтриране на въздуха - съоръжения, и Обезпрашаване на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Lechbruck Am See, Германия.

 2. EUKOR

  Франция

  Предприятието EUKOR, e Разпространител, и работи в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на air purifiers, и disinfecting equipment. Седалището му е в/ъв Emerainville, Франция.

 3. BC-TECHNOLOGY GMBH

  Германия

  Предприятието BC-TECHNOLOGY GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Frickenhausen, Германия.

 4. TECNOSTATIC

  Испания

  Предприятието TECNOSTATIC, e Производител, и работи в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на electrostatic guns, aerosol equipment, disinfecting equipment, и spray guns. Седалището му е в/ъв Zaragoza, Испания.

 5. ECO-MIST-BIOTECHNICS INTERNATIONAL LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието ECO-MIST-BIOTECHNICS INTERNATIONAL LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на disinfection systems, hygiene and sanitary equipment for boats, hygiene-sanitary equipment, и building sanitation. Седалището му е в/ъв Glasgow, Обединеното кралство.

 1. B.A.T.I SOLUTION

  Франция

  Предприятието B.A.T.I SOLUTION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на air purifiers, и antibacterial products. Седалището му е в/ъв Lentilly, Франция.

 2. VIROBUSTER INTERNATIONAL GMBH

  Германия

  Предприятието VIROBUSTER INTERNATIONAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пречистване на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации, air purification plants, air purifiers, air pollution controller, и Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Windhagen, Германия.

 1. GROCO GMBH

  Австрия

  Предприятието GROCO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Пречистване на въздуха - уреди и инсталации, Access control, Пречистване на въздуха - уреди и инсталации, и portable air conditioners. Седалището му е в/ъв Loipersbach Im Burgenland, Австрия.

 2. NEOVIA GMBH & CO.KG

  Германия

  Предприятието NEOVIA GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Rotenburg, Германия.

 3. LIGHT PROGRESS GMBH

  Германия

  Предприятието LIGHT PROGRESS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Aschaffenburg, Германия.

 4. RICCHE LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието RICCHE LTD, e Производител, и работи в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на disinfecting equipment, и germicide disinfection of buildings, environments and plants. Седалището му е в/ъв South Croydon, Обединеното кралство.

 5. SPRAI SAS

  Франция

  Предприятието SPRAI SAS, e Производител, и работи в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на aerosol equipment, и nebulisers-atomisers. Седалището му е в/ъв Orsay Cedex, Франция.

 6. FALK & JANKE - INH. BERND JANKE E.K.

  Германия

  Предприятието FALK & JANKE - INH. BERND JANKE E.K., e Производител, и работи в сферата на Пречистване на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации, air purifiers, Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации, air purification, и air pollution controller. Седалището му е в/ъв Wolfenbüttel, Германия.

 7. JETI GMBH

  Германия

  Предприятието JETI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Oberwesel, Германия.

 8. GROUPE APP

  Франция

  Предприятието GROUPE APP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Намаляване на атмосферното замърсяване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации, Ширми и екстрактори, cold room ventilation, magnetic limescale-removal treatments, Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации, и Ширми и екстрактори. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

 1. PROTEA SRL

  Италия

  Предприятието PROTEA SRL, e Производител, и работи в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Purification and disinfection, air - equipment and systems, water purification, ozonisers, и water ozonizers. Седалището му е в/ъв Viareggio, Италия.

 2. OZONO DISINFEZIONI

  Италия

  Предприятието OZONO DISINFEZIONI, e Производител, и работи в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Санитарен контрол, Санитарен контрол, и ozonisers. Седалището му е в/ъв Ugento, Италия.

 3. MERLIN TECHNOLOGY GMBH

  Австрия

  Предприятието MERLIN TECHNOLOGY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Овлажняване на околния въздух. Освен това развива дейност и в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации, и Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Tumeltsham, Австрия.

 4. OZCON ENVIRONMENTAL

  Обединеното кралство

  Предприятието OZCON ENVIRONMENTAL, e Производител, и работи в сферата на Филтриране на въздуха - съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Пречистване на въздуха - уреди и инсталации, Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации, electrostatic filters, Пречистване на въздуха - уреди и инсталации, и Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

 5. ART GMBH ANLAGENBAU REINRAUM TECHNIK

  Германия

  Предприятието ART GMBH ANLAGENBAU REINRAUM TECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на white chambers, и isolators. Седалището му е в/ъв Hohenstein-Eglingen, Германия.

 6. INGENIEURBÜRO FÜR MASCHINENBAU

  Германия

  Предприятието INGENIEURBÜRO FÜR MASCHINENBAU, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации, training and coaching, plastic materials, и Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Wolkenstein, Германия.

 7. ALLPEST EQUIPMENT SERVICES

  Обединеното кралство

  Предприятието ALLPEST EQUIPMENT SERVICES, e Разпространител, и работи в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Northampton, Обединеното кралство.

 8. TONER S.R.O.

  Чехия

  Предприятието TONER S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на стомани и метали, Стомани и метали - заваряване и спояване, Инокс - прибори, Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации, Щамповане на стомани и метали, Стомани и метали - заваряване и спояване, Инокс - прибори, и Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Moravska Trebova, Чехия.

 9. DINIES TECHNOLOGIES GMBH

  Германия

  Предприятието DINIES TECHNOLOGIES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Немедицински дезинфектиращи средства, germicidal lamps, electrical engineering, electrical appliances and electronic, ultraviolet lights, и Немедицински дезинфектиращи средства. Седалището му е в/ъв Villingendorf, Германия.

 10. LCB FOOD SAFETY

  Франция

  Предприятието LCB FOOD SAFETY, e Производител, и работи в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на food safety. Седалището му е в/ъв Boz, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации - Внос износ

Брой резултати

427 Фирми

Категория