• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • домакински принадлежности от алуминий

Резултати за

Домакински принадлежности от алуминий - Внос износ

 1. ZECCHI BOTTEGA D'ARTE CASA

  Италия

  Предприятието ZECCHI BOTTEGA D'ARTE CASA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Подаръци, сувенири и рекламни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Домакински принадлежности от алуминий, gift items, bonbonniere, Домакински принадлежности от алуминий, и complementary furnishings. Седалището му е в/ъв Cento, Италия.

 2. ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH

  Германия

  Предприятието ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Домакински принадлежности от алуминий, Метални домакински принадлежности, Домакински принадлежности от алуминий, electric mills, и cold drink dispensers. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

 3. SFYGA ALUMINIUM

  Гърция

  Предприятието SFYGA ALUMINIUM, e Производител, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Домакински принадлежности от алуминий, Домакински принадлежности от алуминий, saucepans, и Special aluminium structures. Седалището му е в/ъв Peristeri, Гърция.

 4. JOSEF BECKER, BECKLAND-ERZEUGNISSE GMBH & CO.KG, ONLINE -SHOP

  Германия

  Предприятието JOSEF BECKER, BECKLAND-ERZEUGNISSE GMBH & CO.KG, ONLINE -SHOP, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Домакински принадлежности от алуминий. Освен това развива дейност и в сферата на door mats, и Coconut wire-mesh mats. Седалището му е в/ъв Lünen, Германия.

 5. NAVA IDEAS

  Гърция

  Предприятието NAVA IDEAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домакински принадлежности от алуминий. Седалището му е в/ъв Ionia, Thessaloniki, Гърция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. VALIRA

  Испания

  Предприятието VALIRA, e Производител, и работи в сферата на Домакински принадлежности от алуминий. Освен това развива дейност и в сферата на Cooking equipment. Седалището му е в/ъв Reus, Испания.

 2. ESLON MUTFAK EŞYALARI

  Турция

  Предприятието ESLON MUTFAK EŞYALARI, e Производител, и работи в сферата на Домакински принадлежности от алуминий. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, saucepans, Kitchen utensils - metal, Метални домакински принадлежности, и houseware. Седалището му е в/ъв Kahramanmaraş, Турция.

 3. GOLDENWORLD ALUMINIUM COMPANY

  Китай

  Предприятието GOLDENWORLD ALUMINIUM COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Домакински принадлежности от алуминий. Освен това развива дейност и в сферата на Aluminium accessories for furniture, anodised aluminium, aluminium alloy metallization, и aluminium alloys. Седалището му е в/ъв Foshan, Китай.

 4. ANODIZADOS IBERALC,S.L.

  Испания

  Предприятието ANODIZADOS IBERALC,S.L., e Производител, и работи в сферата на Домакински принадлежности от алуминий. Освен това развива дейност и в сферата на bathroom accessories, anodised aluminium, и accessories, parts and components for industrial equipment and plants. Седалището му е в/ъв Arrubal, Испания.

 5. GÖKAY MADENI EŞYA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Турция

  Предприятието GÖKAY MADENI EŞYA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., e Производител, и работи в сферата на Домакински принадлежности от алуминий. Освен това развива дейност и в сферата на Aluminium and stainless steel household articles, и ironing boards. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 1. FINEXKIT VENTANAS DE ALUMINIO

  Испания

  Предприятието FINEXKIT VENTANAS DE ALUMINIO, e Разпространител, и работи в сферата на Домакински принадлежности от алуминий. Седалището му е в/ъв Albalat Dels Sorells, Испания.

 2. PLUS PACK

  Франция

  Предприятието PLUS PACK, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж - предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни опаковки, Пластмасови опаковки, Металически амбалажи и търговски опаковки, Домакински принадлежности от алуминий, Хранителни опаковки, Пластмасови опаковки, Металически амбалажи и търговски опаковки, и Домакински принадлежности от алуминий. Седалището му е в/ъв Saint-Germain-En-Laye, Франция.

 1. BAF PFANNEN

  Германия

  Предприятието BAF PFANNEN, e Производител, и работи в сферата на Домакински принадлежности от алуминий. Освен това развива дейност и в сферата на braziers, household cooking appliances, и non-stick coverings. Седалището му е в/ъв Kaltennordheim, Германия.

 2. VIVA PLAST GMBH

  Германия

  Предприятието VIVA PLAST GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Домакински принадлежности от алуминий. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни опаковки, food boxes, и Хранителни опаковки. Седалището му е в/ъв Bönen, Германия.

 3. ALLINOX

  Белгия

  Предприятието ALLINOX, e Производител, и работи в сферата на Домакински принадлежности от алуминий. Освен това развива дейност и в сферата на pots, pots and pans, kitchen knives, и wok. Седалището му е в/ъв Oostrozebeke, Белгия.

 4. ALUMINIOS GARCÍA LEMA

  Испания

  Предприятието ALUMINIOS GARCÍA LEMA, e Производител, и работи в сферата на Домакински принадлежности от алуминий. Освен това развива дейност и в сферата на Aluminium finishing, aluminium kitchen accessories, aluminium frame accessories, и aluminium frame. Седалището му е в/ъв Alcorcón, Испания.

 5. FORZA MAKINA SANAYI V E TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Турция

  Предприятието FORZA MAKINA SANAYI V E TICARET LIMITED ŞIRKETI, e Производител, и работи в сферата на Домакински принадлежности от алуминий. Освен това развива дейност и в сферата на industrial processing. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 6. BISON INDUSTRIAL LIMITED

  Китай

  Предприятието BISON INDUSTRIAL LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Домакински принадлежности от алуминий. Освен това развива дейност и в сферата на pressure die casting mould construction, machining aluminium and iron, CNC milling, и high-pressure zinc die-casting. Седалището му е в/ъв Dongguan, Китай.

 7. SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI

  Турция

  Предприятието SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI, e Производител, и работи в сферата на Алуминиево фолио за амбалаж. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, Опаковки и съдове от алуминиево фолио, Алуминиеви сплави, Домакински принадлежности от алуминий, Алуминий и сплави, Опаковки и съдове от алуминиево фолио, Алуминиеви сплави, и Домакински принадлежности от алуминий. Седалището му е в/ъв ISTANBUL, Турция.

 8. PENCERE SISTEMLERI

  Турция

  Предприятието PENCERE SISTEMLERI, e Производител, и работи в сферата на Домакински принадлежности от алуминий. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. FISSLER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Австрия

  Предприятието FISSLER GESELLSCHAFT M.B.H., e Търговец на едро, и работи в сферата на Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Електродомакински уреди - големи уреди, Пластмасови материи - домашни артикули, Домакински принадлежности от алуминий, Електродомакински уреди - малки уреди, Електродомакински уреди - големи уреди, Пластмасови материи - домашни артикули, Домакински принадлежности от алуминий, и Електродомакински уреди - малки уреди. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 2. GRANIT DAYANIKLI TUKETIM MALLARI URETIM VE PAZARLAMA SANAYI TICARET LTD STI

  Турция

  Предприятието GRANIT DAYANIKLI TUKETIM MALLARI URETIM VE PAZARLAMA SANAYI TICARET LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Домакински принадлежности от алуминий, и Домакински принадлежности от алуминий. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 3. MARBEGLASS

  Испания

  Предприятието MARBEGLASS, e Производител, и работи в сферата на Домакински принадлежности от алуминий. Освен това развива дейност и в сферата на aluminium, и crystals. Седалището му е в/ъв Marbella, Испания.

 4. AVACOM D.O.O.

  Словения

  Предприятието AVACOM D.O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговски франчайзинг. Освен това развива дейност и в сферата на Домакински принадлежности от алуминий, Метални капсули, Тапи и капачки от пластмасова материя, Ръкавици, Домакински принадлежности от алуминий, Метални капсули, Тапи и капачки от пластмасова материя, и Ръкавици. Седалището му е в/ъв Godovič, Словения.

 5. GRANIT HOME PRODUCTS

  Турция

  Предприятието GRANIT HOME PRODUCTS, e Производител, и работи в сферата на Домакински принадлежности от алуминий. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 6. CALDER SNC

  Италия

  Предприятието CALDER SNC, e Производител, и работи в сферата на Домакински принадлежности от стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Домакински принадлежности от алуминий, Дървени домакински принадлежности, Домакински принадлежности от алуминий, Дървени домакински принадлежности, и supplies for cake shops. Седалището му е в/ъв Omegna, Италия.

 7. ALUCOREX CANADA

  Канада

  Предприятието ALUCOREX CANADA, e Разпространител, и работи в сферата на Домакински принадлежности от алуминий. Освен това развива дейност и в сферата на aluminium accessories, и aluminum panel. Седалището му е в/ъв Toronto, Канада.

 8. SHOWROOM HERBE?

  Полша

  Предприятието SHOWROOM HERBE?, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Домакински принадлежности от алуминий. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

 9. KASANOVA

  Италия

  Предприятието KASANOVA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Домакински принадлежности от алуминий. Седалището му е в/ъв Busto Arsizio, Италия.

 10. MEDIA ELECTRO

  Полша

  Предприятието MEDIA ELECTRO, e Разпространител, и работи в сферата на Домакински принадлежности от алуминий. Седалището му е в/ъв Glina, Полша.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Домакински принадлежности от алуминий - Внос износ

Брой резултати

282 Фирми