• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия

Резултати за

Доставчик На Услуги - Грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия

Доставчик на услуги
  1. CLEANING COMPETENCE CENTER AG

    Швейцария

    Verified by europages badge

    Предприятието CLEANING COMPETENCE CENTER AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Rümlang, Швейцария.

  2. COSERWA

    Франция

    Предприятието COSERWA, e Разпространител, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Техника за сеене и засаждане, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, machinery for plant nurseries, nursery supplies, Техника за сеене и засаждане, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Hagenbach, Франция.

  3. HECKEN SCHNEIDEN UND HECKENSCHNITT IN WIEN

    Австрия

    Предприятието HECKEN SCHNEIDEN UND HECKENSCHNITT IN WIEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на garden laying-out. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  4. AYMERIC SWALES

    Белгия

    Предприятието AYMERIC SWALES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Limal, Белгия.

  5. HESTIA

    Дания

    Предприятието HESTIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Gislinge, Дания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BOOMKWEKERIJ WILLAERT

    Белгия

    Предприятието BOOMKWEKERIJ WILLAERT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Градинарство и лесовъдство, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, garden ornaments, Градинарство и лесовъдство, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Roeselare, Белгия.

  2. BOUTE STEPHAN

    Белгия

    Предприятието BOUTE STEPHAN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поливни инсталации, Градинска архитектура - проектантски бюра, Градинска украса, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Поливни инсталации, Градинска архитектура - проектантски бюра, Градинска украса, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Zedelgem, Белгия.

  3. JARDINERÍA XURSAM

    Испания

    Предприятието JARDINERÍA XURSAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Ourense, Испания.

  4. INTRATUIN TUINPROJECTEN

    Белгия

    Предприятието INTRATUIN TUINPROJECTEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинска архитектура - проектантски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Пейзажисти - предприемачи, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Пейзажисти - предприемачи, garden sheds, и furnishings for pools. Седалището му е в/ъв Olen, Белгия.

  5. MLAESCHET - ÉLAGUEUR GRIMPEUR CERTIFIÉ

    Белгия

    Предприятието MLAESCHET - ÉLAGUEUR GRIMPEUR CERTIFIÉ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Kelmis La Calamine Plombières, Белгия.

  1. OGRODNIK. GOSPODARSTWO OGRODNICZO-SZKÓŁKARSKIE

    Полша

    Предприятието OGRODNIK. GOSPODARSTWO OGRODNICZO-SZKÓŁKARSKIE, e Multi-Category, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Пръст, evergreens, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Пръст, и shrubbery. Седалището му е в/ъв Kraczkowa, Полша.

  2. TRAINI ECOSERVICES

    Италия

    Предприятието TRAINI ECOSERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на gardening, parks and garden planning, construction of sports facilities, и watering systems. Седалището му е в/ъв Ascoli Piceno, Италия.

  1. SANZ GMBH & CO. KG

    Австрия

    Предприятието SANZ GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Wiener Neustadt, Австрия.

  2. SEKWOJA GARDEN

    Полша

    Предприятието SEKWOJA GARDEN, e Multi-Category, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Tuchola, Полша.

  3. HAND SP ZOO

    Полша

    Предприятието HAND SP ZOO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Градинарство, цветарство - внос-износ, Градинарство и цветарство, Градинарство - машини и уреди, Градинарство, цветарство - внос-износ, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Kozy, Полша.

  4. PGL ENTREPRISE APS

    Дания

    Предприятието PGL ENTREPRISE APS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на foundations for buildings. Седалището му е в/ъв Roskilde, Дания.

  5. JARDINERIA CT

    Испания

    Предприятието JARDINERIA CT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на gardening, artificial lawns, и gardeners. Седалището му е в/ъв Salt, Испания.

  6. NIEDDU MARIA GRAZIA

    Италия

    Предприятието NIEDDU MARIA GRAZIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Alghero, Италия.

  7. MAGHERINI ALBERTO

    Италия

    Предприятието MAGHERINI ALBERTO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пейзажисти - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градини и паркове - консултантски бюра, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Градини и паркове - консултантски бюра. Седалището му е в/ъв Scandicci, Италия.

  8. EUROPIAVE

    Италия

    Предприятието EUROPIAVE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Лесовъдство и овощарство - машини и техника, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Лесовъдство и овощарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cimadolmo, Италия.

  1. SAMPAOLO FLAVIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието SAMPAOLO FLAVIO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Цветари - техника и пособия, crystal costume jewellery, и Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Ancona, Италия.

  2. UGO SARTOR DI SARTOR UGO & FIGLI S.N.C.

    Италия

    Предприятието UGO SARTOR DI SARTOR UGO & FIGLI S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Пейзажисти - предприемачи, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Пейзажисти - предприемачи, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Caerano Di San Marco, Италия.

  3. L'AGITATEUR FLORAL

    Франция

    Предприятието L'AGITATEUR FLORAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Цветари - техника и пособия, и Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Manosque, Франция.

  4. GARTENHAUS MONTAGETEAM NORDDEUTSCHLAND

    Германия

    Предприятието GARTENHAUS MONTAGETEAM NORDDEUTSCHLAND, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Marne, Германия.

  5. BMA MACCHINE PER IL VERDE

    Италия

    Предприятието BMA MACCHINE PER IL VERDE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Nanto, Италия.

  6. ASSISTENZA TECNICA TOTARO ANTONIO

    Италия

    Предприятието ASSISTENZA TECNICA TOTARO ANTONIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  7. MATTIONI SEVERINO

    Италия

    Предприятието MATTIONI SEVERINO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Лесовъдство и овощарство - машини и техника, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Лесовъдство и овощарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cassacco, Италия.

  8. SPINAZZE' F.LLI S.N.C. DI SPINAZZE' STEFANO & C.

    Италия

    Предприятието SPINAZZE' F.LLI S.N.C. DI SPINAZZE' STEFANO & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Godega Di Sant'urbano, Италия.

  9. DOSTA S.R.O.

    Чехия

    Предприятието DOSTA S.R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Ремонтни работи - предприемачи, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Ремонтни работи - предприемачи, и Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции. Седалището му е в/ъв Cheb, Чехия.

  10. BIANCHI DINO S.R.L.

    Италия

    Предприятието BIANCHI DINO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Парникови растения, Зелени растения, Парникови растения, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Pescia, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Доставчик На Услуги - Грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия

Брой резултати

120 Фирми