• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • химия - внос-износ

Резултати за

Химия - внос-износ - Египет

Египет
  1. EL MOHANDES COMPANY FOR MODERN CHEMICALS.

    Египет

    Предприятието EL MOHANDES COMPANY FOR MODERN CHEMICALS., e Производител, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на organic chemicals, chemical solvents, chemical product, и Chemicals. Седалището му е в/ъв Behira, Египет.

  2. LIFE CHEMICALS GROUP

    Египет

    Предприятието LIFE CHEMICALS GROUP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Smoha, Alex, Египет.

  3. U.G.P.T FOR PROJECTS & TRADE

    Египет

    Предприятието U.G.P.T FOR PROJECTS & TRADE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Торове и препарати за обогатяване на почвите, bitumen for roads, Торове и препарати за обогатяване на почвите, и chemical solvents. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

  4. AL AMREYA FOR CHEMICALS AND DETERGENTS

    Египет

    Предприятието AL AMREYA FOR CHEMICALS AND DETERGENTS, e Производител, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sodium silicate, и sulphuric acid. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

  5. TIANPU CHEMICALS COMPANY LIMITED

    Египет

    Предприятието TIANPU CHEMICALS COMPANY LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Luzhou, Египет.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. EMS

    Египет

    Предприятието EMS, e Разпространител, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на services and activities for the pharmaceutical industry, и industrial detergents. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

  2. CAPLEOUNITED

    Египет

    Предприятието CAPLEOUNITED, e Производител, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на industrial salts, и road maintenance salt and sand. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

  3. TABARAK

    Египет

    Предприятието TABARAK, e Разпространител, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Giza,egypt, Египет.

  4. EGYPTIAN INTERNATIONAL PHARMACEUTICAL IND. CO. (EIPICO)

    Египет

    Предприятието EGYPTIAN INTERNATIONAL PHARMACEUTICAL IND. CO. (EIPICO), и работи в сферата на Фармацевтични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, Внос-износ - химия и фармация, antibiotics, vitamins, и pharmaceutical products for the digestive system and metabolism. Седалището му е в/ъв 10th Of Ramadan City, Египет.

  5. EIPICO

    Египет

    Предприятието EIPICO, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

  1. FUTURE

    Египет

    Предприятието FUTURE, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

  2. AMAGO GROUP

    Египет

    Предприятието AMAGO GROUP, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на industrial detergents. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

  1. EGYPTIANINTERNATION PHARMACEUTICAL IND. CO. (EIPICO)

    Египет

    Предприятието EGYPTIANINTERNATION PHARMACEUTICAL IND. CO. (EIPICO), и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв 10th Of Ramadan City, Египет.

  2. ALMARINA

    Египет

    Предприятието ALMARINA, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

  3. TRADE MASTERS CO.

    Египет

    Предприятието TRADE MASTERS CO., и работи в сферата на Внос-износ на енергия и суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на въглища, Суров дървен материал, Внос-износ на въглища, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

  4. NAMAL EGYPT FOR IMPORT & EXPORT

    Египет

    Предприятието NAMAL EGYPT FOR IMPORT & EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Fruit and vegetable exports, fruit export, и export of vegetables. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

  5. ALL FRESH INTERNATIONAL

    Египет

    Предприятието ALL FRESH INTERNATIONAL, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Fresh fruits and vegetables, logistics for agricultural products, Земеделие - внос-износ, и fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

  6. DEALMIR

    Египет

    Предприятието DEALMIR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Грозде, Плодове и зеленчуци - внос-износ, mango, Грозде, и onions. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

  7. SHAWKAT TRADING CO.

    Египет

    Предприятието SHAWKAT TRADING CO., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Облекло - внос-износ, и door-to-door air shipments of goods. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

  8. ELYOSR CO.

    Египет

    Предприятието ELYOSR CO., и работи в сферата на Дълбоко замразени морски специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Внос-износ - електрическа и електронна техника, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.