• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • електрически намотки

Резултати за

Електрически намотки - Внос износ

 1. SIBATRON AG

  Швейцария

  Verified by europages badge

  Предприятието SIBATRON AG, e Производител, и работи в сферата на Електрически намотки. Освен това развива дейност и в сферата на Бобини и соленоиди, намотки, Бобини и соленоиди, намотки, small transformers, Induction coils, magnet coils, Coil winders for electrical engineering, Ferrite core coils, Air core coils, и Self-bonding coils. Седалището му е в/ъв Frauenfeld, Швейцария.

 2. GASS GMBH & CO KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието GASS GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Електрически намотки. Седалището му е в/ъв Alsfeld, Германия.

 3. HR ELECTRONIC GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието HR ELECTRONIC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Електрически намотки. Седалището му е в/ъв Blumberg, Германия.

 4. KUK COILS SLOVAKIA S.R.O.

  Словакия

  Предприятието KUK COILS SLOVAKIA S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Електрически намотки. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически трансформатори, Бобини и соленоиди, намотки, coils, Solenoid valves, Електрически трансформатори, и Бобини и соленоиди, намотки. Седалището му е в/ъв Trencianska Teplá, Словакия.

 5. KUK NEDERLAND - WIJDEVEN INDUCTIVE SOLUTIONS BV

  Холандия

  Предприятието KUK NEDERLAND - WIJDEVEN INDUCTIVE SOLUTIONS BV, e Производител, и работи в сферата на Електрически намотки. Освен това развива дейност и в сферата на Switch Mode Power Supplies, coils, special transformers, и magnet coils. Седалището му е в/ъв Oirschot, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SUZZI - ELECTRICAL COILS AND SOLENOIDS SINCE 1975

  Италия

  Предприятието SUZZI - ELECTRICAL COILS AND SOLENOIDS SINCE 1975, e Производител, и работи в сферата на Електрически намотки. Освен това развива дейност и в сферата на Бобини и соленоиди, намотки, electric coils, Бобини и соленоиди, намотки, overprinted electrical spools, и solenoid and magnet coils. Седалището му е в/ъв Ozzano, Италия.

 2. KUK ELECTRONIC AG

  Швейцария

  Предприятието KUK ELECTRONIC AG, e Производител, и работи в сферата на Електрически намотки. Освен това развива дейност и в сферата на electric windings. Седалището му е в/ъв Appenzell, Швейцария.

 3. ERB GMBH MESSTECHNIK & CO KG

  Германия

  Предприятието ERB GMBH MESSTECHNIK & CO KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електрически намотки. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

 4. HKR GMBH

  Германия

  Предприятието HKR GMBH, e Производител, и работи в сферата на Електрически намотки. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически трансформатори, и Електрически трансформатори. Седалището му е в/ъв St. Johann / Upfingen, Германия.

 5. NKL GMBH

  Германия

  Предприятието NKL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Електрически намотки. Освен това развива дейност и в сферата на inductance, current variators, Measurement transformers, и Power Inverter. Седалището му е в/ъв Wolpertshausen, Германия.

 1. WINDER TECHNOLOGY GMBH

  Германия

  Предприятието WINDER TECHNOLOGY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Електрически намотки. Освен това развива дейност и в сферата на fibre optic winders, winding, winding machines, и spool winders for metal wire. Седалището му е в/ъв Emden, Германия.

 2. CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI

  Турция

  Предприятието CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI, e Производител, и работи в сферата на Алуминиеви жици и кабели. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически намотки, Електрически намотки, oil-cooled transformers, и Power transformers. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. AVVOLGIMENTI ZAMPOLLI SRL

  Италия

  Предприятието AVVOLGIMENTI ZAMPOLLI SRL, e Производител, и работи в сферата на Електрически намотки. Освен това развива дейност и в сферата на windings for electric motors, и motor vibrators. Седалището му е в/ъв Berra Di Riva Del Po, Италия.

 2. COELMO

  Франция

  Предприятието COELMO, e Производител, и работи в сферата на Електрически намотки. Освен това развива дейност и в сферата на electrical windings for transformers. Седалището му е в/ъв Montelimar, Франция.

 3. ADOLF STROBELT GMBH ELEKTROMECHANISCHE WERKSTÄTTEN

  Германия

  Предприятието ADOLF STROBELT GMBH ELEKTROMECHANISCHE WERKSTÄTTEN, e Производител, и работи в сферата на Електрически намотки. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

 4. ATB - ATELIER TECHNIQUE DE BOBINAGE

  Франция

  Предприятието ATB - ATELIER TECHNIQUE DE BOBINAGE, e Производител, и работи в сферата на Електрически намотки. Седалището му е в/ъв Seclin, Франция.

 5. KEW ELECTRICAL

  Обединеното кралство

  Предприятието KEW ELECTRICAL, e Производител, и работи в сферата на ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - компоненти и части, Обработка на електрически и електронни отпадъци, Електрически намотки, Електродомакински уреди - внос-износ, Електричество - компоненти и части, Обработка на електрически и електронни отпадъци, Електрически намотки, и Електродомакински уреди - внос-износ. Седалището му е в/ъв Brighton, Обединеното кралство.

 6. GBC S.R.L.

  Италия

  Предприятието GBC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Електрически намотки. Освен това развива дейност и в сферата на Бобини и соленоиди, намотки, solenoid and magnet coils, electric windings, Бобини и соленоиди, намотки, и solenoids. Седалището му е в/ъв Inzago, Италия.

 7. FRANCE BOBINAGE

  Франция

  Предприятието FRANCE BOBINAGE, e Производител, и работи в сферата на Бобини и соленоиди, намотки. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически намотки, и Електрически намотки. Седалището му е в/ъв Chateaudun, Франция.

 8. ELECTRATEST YORKSHIRE LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието ELECTRATEST YORKSHIRE LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електрически кабели. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на осветителни тела, Електрически намотки, Производство на осветителни тела, и Електрически намотки. Седалището му е в/ъв Doncaster, Обединеното кралство.

 1. ATELIER URBINI & CO

  Белгия

  Предприятието ATELIER URBINI & CO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически намотки, coils, winding, Електрически намотки, и toric winding. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 2. BERNHARD F. RISSE ELECTRONIC GMBH

  Германия

  Предприятието BERNHARD F. RISSE ELECTRONIC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Електрически намотки. Седалището му е в/ъв Neukirchen, Германия.

 3. ELETTROMECCANICA BONACINA OSCAR

  Италия

  Предприятието ELETTROMECCANICA BONACINA OSCAR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електрически намотки. Освен това развива дейност и в сферата на electric motor repair, и pump inspection. Седалището му е в/ъв Meda, Италия.

 4. LES ATELIERS AM

  Мароко

  Предприятието LES ATELIERS AM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електрически намотки. Освен това развива дейност и в сферата на electrical and electromechanical windings, и electrical windings for transformers. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

 5. MONTECH SARL

  Тунис

  Предприятието MONTECH SARL, e Производител, и работи в сферата на Електрически намотки. Освен това развива дейност и в сферата на electromagnetic components. Седалището му е в/ъв Zéramdine, Тунис.

 6. ROSSINI PIERRE SARL

  Франция

  Предприятието ROSSINI PIERRE SARL, e Производител, и работи в сферата на Електрически намотки. Освен това развива дейност и в сферата на Industrial pumps, metallization, и windings for electric motors. Седалището му е в/ъв Sequedin, Франция.

 7. BTSR INTERNATIONAL

  Италия

  Предприятието BTSR INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Електрически намотки. Седалището му е в/ъв Olgiate Olona, Италия.

 8. AVEL S.R.L.

  Италия

  Предприятието AVEL S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Електрически намотки. Освен това развива дейност и в сферата на coils with ultra-thin wires, и electric coils. Седалището му е в/ъв Pogliano Milanese, Италия.

 9. SHANGHAI ALLSTAR INDUSTRIAL CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието SHANGHAI ALLSTAR INDUSTRIAL CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Електрически намотки. Седалището му е в/ъв Shanghai, Китай.

 10. SARL PROVECI

  Алжир

  Предприятието SARL PROVECI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електрически намотки. Освен това развива дейност и в сферата на enamelled copper wires. Седалището му е в/ъв Kouba, Алжир.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Електрически намотки - Внос износ

Брой резултати

5033 Фирми