• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • емайлирани домакински принадлежности

Резултати за

Емайлирани домакински принадлежности - Внос износ

 1. SEELANDT & UTECHT KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH & CO.KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието SEELANDT & UTECHT KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH & CO.KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Емайлирани домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Schwerin, Германия.

 2. CENTI WARENHANDELS GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието CENTI WARENHANDELS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Емайлирани домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Runkel-Dehrn, Германия.

 3. LYSVA PLANT OF ENAMELLED COOKWARE

  Русия

  Предприятието LYSVA PLANT OF ENAMELLED COOKWARE, e Производител, и работи в сферата на Домакински принадлежности от стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Кухненски прибори, Емайлирани домакински принадлежности, Прибори за ядене, Емайли, Кухненски прибори, Емайлирани домакински принадлежности, Прибори за ядене, и Емайли. Седалището му е в/ъв Lysva, Русия.

 4. CJSC "PLANT SANTEX"

  Беларус

  Предприятието CJSC "PLANT SANTEX", e Производител, и работи в сферата на Емайлирани домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на pots and pans. Седалището му е в/ъв Gomel, Беларус.

 5. MELITTA EUROPA GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието MELITTA EUROPA GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кафе-машини, Емайлирани домакински принадлежности, Бързовари, Професионални кафе-машини, Емайлирани домакински принадлежности, 4-module coffeemaker, и Бързовари. Седалището му е в/ъв Minden, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. MERX PRODUCTS HANDELS GMBH

  Австрия

  Предприятието MERX PRODUCTS HANDELS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Емайлирани домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Nenzing, Австрия.

 2. OVIVOGROUP HOUSEHOLD PRODUCTS

  Турция

  Предприятието OVIVOGROUP HOUSEHOLD PRODUCTS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Домакински принадлежности от стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Емайлирани домакински принадлежности, Художествена стъклария, Емайлирани домакински принадлежности, cleaning products, Художествена стъклария, и Kitchenware. Седалището му е в/ъв Karatay/konya, Турция.

 3. APAYDIN CELIK EMAYE TENEKE

  Турция

  Предприятието APAYDIN CELIK EMAYE TENEKE, e Производител, и работи в сферата на Емайлирани домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на enamelling, stainless steel components for kitchens, и Can. Седалището му е в/ъв Afyonkarahisar, Турция.

 4. CLICKBOX® E.K.

  Германия

  Предприятието CLICKBOX® E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Емайлирани домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Метални бъчви и бурета, Резервоари и отделения за складиране, Пластмаси - опаковки, Картон за амбалажната промишленост, Метални бъчви и бурета, Резервоари и отделения за складиране, Пластмаси - опаковки, и Картон за амбалажната промишленост. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

 5. EMAILLERIE BELGE SA

  Белгия

  Предприятието EMAILLERIE BELGE SA, e Производител, и работи в сферата на Емайлирани домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Brussels, Белгия.

 1. STOHA DESIGN RICHARD HIEBER KG

  Германия

  Предприятието STOHA DESIGN RICHARD HIEBER KG, e Производител, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Санитарна тръбна арматура, Емайлирани домакински принадлежности, Промишлена кинкалерия, Строителна кинкалерия, Санитарна тръбна арматура, Емайлирани домакински принадлежности, Промишлена кинкалерия, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Hofstetten, Германия.

 2. DISHWARE NOVOMOSKOVSK LLC

  Украйна

  Предприятието DISHWARE NOVOMOSKOVSK LLC, e Производител, и работи в сферата на Емайлирани домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Novomoskovsk, Украйна.

 1. KAYMET

  Турция

  Предприятието KAYMET, e Производител, и работи в сферата на Емайлирани домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

 2. ALLUFLON S.P.A.

  Италия

  Предприятието ALLUFLON S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Домакински принадлежности от алуминий, Емайлирани домакински принадлежности, Домакински принадлежности от алуминий, и Емайлирани домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Mondavio, Италия.

 3. EMAILLERIE NORMANDE

  Франция

  Предприятието EMAILLERIE NORMANDE, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Сигнализация - пана и табели, Емайлирани домакински принадлежности, Сигнализация - пана и табели, и Емайлирани домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Thury Harcourt, Франция.

 4. KARAKOY IC VE DIS TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието KARAKOY IC VE DIS TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Емайлирани домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на enamel paints, и non-stick pan. Седалището му е в/ъв GAZIANTEP, Турция.

 5. KONEX SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието KONEX SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули, Емайлирани домакински принадлежности, Пластмасови материи - домашни артикули, и Емайлирани домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Lodz, Полша.

 6. BAUMGARTEN HANDLE SYSTEMS KG

  Германия

  Предприятието BAUMGARTEN HANDLE SYSTEMS KG, e Производител, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Емайлирани домакински принадлежности, Пластмасови материи - домашни артикули, Емайлирани домакински принадлежности, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Neunkirchen, Германия.

 7. ENART EMAYE SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието ENART EMAYE SAN. VE TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Емайлирани домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на enamel paints, и enamelling. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

 8. PENGO S.P.A.

  Италия

  Предприятието PENGO S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Домакински принадлежности от алуминий, Емайлирани домакински принадлежности, Домакински принадлежности от алуминий, и Емайлирани домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Bassano Del Grappa, Италия.

 1. HATS HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Германия

  Предприятието HATS HANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Подаръци, сувенири и рекламни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Емайлирани домакински принадлежности, Метални домакински принадлежности, и Емайлирани домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Ludwigsfelde, Германия.

 2. GZS GROßVERTRIEB FÜR HAUSRATBEDARF GMBH

  Германия

  Предприятието GZS GROßVERTRIEB FÜR HAUSRATBEDARF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електродомакински уреди - малки уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Емайлирани домакински принадлежности, Домакински принадлежности от стомана, Емайлирани домакински принадлежности, и Домакински принадлежности от стомана. Седалището му е в/ъв Genderkingen, Германия.

 3. YIWU CITY LONGFEI IMPORT&EXPORT CO.,LTD

  Китай

  Предприятието YIWU CITY LONGFEI IMPORT&EXPORT CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Емайлирани домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Yiwu City, Китай.

 4. A.S.MET SNC

  Италия

  Предприятието A.S.MET SNC, e Производител, и работи в сферата на Емайлирани домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на outdoor metal furniture, и metal furniture for the home. Седалището му е в/ъв TORINO, Италия.

 5. CISL VENETO SERVIZI

  Италия

  Предприятието CISL VENETO SERVIZI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Федерации, обединения и синдикати. Освен това развива дейност и в сферата на Домакински принадлежности от алуминий, Емайлирани домакински принадлежности, Домакински принадлежности от алуминий, и Емайлирани домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Venezia, Италия.

 6. GUNES KATMER MADENI ESYA SAN.TIC.LTD.STI.

  Турция

  Предприятието GUNES KATMER MADENI ESYA SAN.TIC.LTD.STI., e Производител, и работи в сферата на Емайлирани домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

 7. HAUSTECHNIK JORDAN GMBH ELEKTRO- UND HEIZUNGSBAU

  Германия

  Предприятието HAUSTECHNIK JORDAN GMBH ELEKTRO- UND HEIZUNGSBAU, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане, Емайлирани домакински принадлежности, Кухни - мебелно обзавеждане, и Емайлирани домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Weilerswist, Германия.

 8. METALTEX ITALIA S.P.A.

  Италия

  Предприятието METALTEX ITALIA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Домакински принадлежности от алуминий, Емайлирани домакински принадлежности, Домакински принадлежности от алуминий, и Емайлирани домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Maslianico, Италия.

 9. NTONTOS INDUSTRY HEATING PRODUCTS

  Гърция

  Предприятието NTONTOS INDUSTRY HEATING PRODUCTS, e Производител, и работи в сферата на Емайлирани домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на stoves, и traditional wood stoves. Седалището му е в/ъв Trikala, Гърция.

 10. TRIA KITCHENWARES

  Турция

  Предприятието TRIA KITCHENWARES, e Производител, и работи в сферата на Емайлирани домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Kahramanmaras, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Емайлирани домакински принадлежности - Внос износ

Брой резултати

222 Фирми