• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • етернит

Резултати за

Етернит - Внос износ

 1. ALLBOARDS FRANCE SARL

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието ALLBOARDS FRANCE SARL, e Производител, и работи в сферата на Учебни дъски. Освен това развива дейност и в сферата на Етернит, и Етернит. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 2. SNSTONES

  Гърция

  Предприятието SNSTONES, e Производител, и работи в сферата на Етернит. Освен това развива дейност и в сферата на natural stone. Седалището му е в/ъв Kavala, Гърция.

 3. PIEDRAS SEGOVIA

  Испания

  Предприятието PIEDRAS SEGOVIA, и работи в сферата на Етернит. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни плочи, pebbles, covered products, Покривни плочи, и natural stone. Седалището му е в/ъв Madrid-Madrid, Испания.

 4. MÁRMOLES SAN CAYETANO MACAEL

  Испания

  Предприятието MÁRMOLES SAN CAYETANO MACAEL, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Етернит, quartzite, marble quarries, Етернит, и pebbles. Седалището му е в/ъв San Cayetano-Murcia, Испания.

 5. EDDA YAPI MIM.MÜH.INŞ.TAAH.MAD.GID.NAKL.SAN VE DIŞ TIC.A.Ş

  Турция

  Предприятието EDDA YAPI MIM.MÜH.INŞ.TAAH.MAD.GID.NAKL.SAN VE DIŞ TIC.A.Ş, e Производител, и работи в сферата на Гранит. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Каменни стълбища, Етернит, Плочки и плочкови настилки, Мрамори и естествени камъни, Каменни стълбища, Етернит, и Плочки и плочкови настилки. Седалището му е в/ъв Gölbaşi/ankara, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. PIZARRAS LOMBA SL

  Испания

  Предприятието PIZARRAS LOMBA SL, e Производител, и работи в сферата на Покривни плочи. Освен това развива дейност и в сферата на Етернит, slate boards, Етернит, tile extraction, и slate for coverings. Седалището му е в/ъв Sobradelo (carballeda)-Ourense, Испания.

 2. VANTO NATURAL STONES, S.R.O.

  Чехия

  Предприятието VANTO NATURAL STONES, S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Плочки и плочкови настилки, Пясъчник, Етернит, Плочки и плочкови настилки, Пясъчник, и Етернит. Седалището му е в/ъв Kunovice, Чехия.

 3. PIZARRAS LOS TRES CUÑADOS

  Испания

  Предприятието PIZARRAS LOS TRES CUÑADOS, и работи в сферата на Етернит. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни плочи, Покривни плочи, blackboards, working of slate, и slate roofs. Седалището му е в/ъв O BARCO DE VALDEORRAS - OURENSE, Испания.

 4. T.V.H.

  Белгия

  Предприятието T.V.H., e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Гранит, Етернит, Гранит, white stone, и Етернит. Седалището му е в/ъв Peer, Белгия.

 5. CUPA PIZARRAS

  Белгия

  Предприятието CUPA PIZARRAS, e Производител, и работи в сферата на Покривни плочи. Освен това развива дейност и в сферата на Етернит, Етернит, slate roofs, и slates for construction work. Седалището му е в/ъв Tournai, Белгия.

 1. GRANITRANS - TRANSFORMAÇAO DE GRANITOS, LDA.

  Португалия

  Предприятието GRANITRANS - TRANSFORMAÇAO DE GRANITOS, LDA., e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори, Гранит, Етернит, Мрамори, Гранит, basalt for construction work, и Етернит. Седалището му е в/ъв Negrais, Португалия.

 2. GALBANOX

  Испания

  Предприятието GALBANOX, e Производител, и работи в сферата на Етернит. Освен това развива дейност и в сферата на hangers. Седалището му е в/ъв O Barco De Valdeorras-Ourense, Испания.

 1. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Индустриална креда. Освен това развива дейност и в сферата на Етернит, Строителен варовик, Пясъчник, Етернит, Строителен варовик, и Пясъчник. Седалището му е в/ъв Painten, Германия.

 2. ARDOSIA SLATE

  Обединеното кралство

  Предприятието ARDOSIA SLATE, e Производител, и работи в сферата на Етернит. Седалището му е в/ъв Gunn, Обединеното кралство.

 3. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Германия

  Предприятието MÄRKER ZEMENT GMBH, и работи в сферата на Строителен варовик. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъчник, Етернит, Индустриална креда, Пясъчник, Етернит, и Индустриална креда. Седалището му е в/ъв Harburg , Германия.

 4. GRANILOURO

  Испания

  Предприятието GRANILOURO, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори, Гранит, Етернит, Мрамори, Гранит, Етернит, и industrial indoor flooring. Седалището му е в/ъв Cerquido - Pontevedra, Испания.

 5. HIDEMOR

  Испания

  Предприятието HIDEMOR, и работи в сферата на Мрамори. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Гранит, Етернит, Фасадна облицовка, Мрамори и естествени камъни, Гранит, Етернит, и Фасадна облицовка. Седалището му е в/ъв Castrelo-Cambados-Pontevedra, Испания.

 6. COMERCIALIZADORA DE PIEDRA Y ROCAS, S.L.

  Испания

  Предприятието COMERCIALIZADORA DE PIEDRA Y ROCAS, S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Етернит. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали, Natural stonework, Строителни материали, и ornamental stones and rocks. Седалището му е в/ъв Camponaraya, Испания.

 7. TESERA V.O.S.

  Чехия

  Предприятието TESERA V.O.S., e Производител, и работи в сферата на Промишлени подове и подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети, Надгробни паметници, Етернит, Пясъчник - плочки и плочкови настилки, Изделия от бетон и строителни брикети, Надгробни паметници, Етернит, и Пясъчник - плочки и плочкови настилки. Седалището му е в/ъв Ceske Budejovice, Чехия.

 8. ADI ARDESIA DONDERO ITALIA S.N.C.

  Италия

  Предприятието ADI ARDESIA DONDERO ITALIA S.N.C., e Подизпълнител, и работи в сферата на Етернит. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни плочи, rough slate, и Покривни плочи. Седалището му е в/ъв Moconesi, Италия.

 1. PEREIRA GOMES & CARVALHO, LDA

  Португалия

  Предприятието PEREIRA GOMES & CARVALHO, LDA, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Етернит, и Етернит. Седалището му е в/ъв Valongo, Португалия.

 2. TOP SOIL

  Обединеното кралство

  Предприятието TOP SOIL, и работи в сферата на Индустриална креда. Освен това развива дейност и в сферата на Строителен варовик, Етернит, Строителен варовик, и Етернит. Седалището му е в/ъв Wrexham, Обединеното кралство.

 3. HADDONSTONE LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието HADDONSTONE LTD, и работи в сферата на Индустриална креда. Освен това развива дейност и в сферата на Строителен варовик, Етернит, Строителен варовик, и Етернит. Седалището му е в/ъв Northampton, Обединеното кралство.

 4. CEMEX (UK) LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието CEMEX (UK) LTD, и работи в сферата на Индустриална креда. Освен това развива дейност и в сферата на Строителен варовик, Етернит, Строителен варовик, и Етернит. Седалището му е в/ъв Cockermouth, Обединеното кралство.

 5. M W JOHNSTON & SON

  Обединеното кралство

  Предприятието M W JOHNSTON & SON, и работи в сферата на Индустриална креда. Освен това развива дейност и в сферата на Строителен варовик, Етернит, Строителен варовик, и Етернит. Седалището му е в/ъв Lisburn, Обединеното кралство.

 6. ILAM STONE LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието ILAM STONE LTD, и работи в сферата на Индустриална креда. Освен това развива дейност и в сферата на Строителен варовик, Етернит, Строителен варовик, и Етернит. Седалището му е в/ъв Alfreton, Обединеното кралство.

 7. HAUGHMOND HILL

  Обединеното кралство

  Предприятието HAUGHMOND HILL, и работи в сферата на Индустриална креда. Освен това развива дейност и в сферата на Строителен варовик, Етернит, Строителен варовик, и Етернит. Седалището му е в/ъв Shrewsbury, Обединеното кралство.

 8. SKENE QUARRY

  Обединеното кралство

  Предприятието SKENE QUARRY, и работи в сферата на Индустриална креда. Освен това развива дейност и в сферата на Строителен варовик, Етернит, Строителен варовик, и Етернит. Седалището му е в/ъв Glenrothes, Обединеното кралство.

 9. DUNEDIN STONE LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието DUNEDIN STONE LTD, и работи в сферата на Индустриална креда. Освен това развива дейност и в сферата на Строителен варовик, Етернит, Строителен варовик, и Етернит. Седалището му е в/ъв Tranent, Обединеното кралство.

 10. GARRIOCK BROS

  Обединеното кралство

  Предприятието GARRIOCK BROS, и работи в сферата на Индустриална креда. Освен това развива дейност и в сферата на Строителен варовик, Етернит, Строителен варовик, и Етернит. Седалището му е в/ъв Shetland, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Етернит - Внос износ

Брой резултати

363 Фирми