Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • железопътен подвижен състав и оборудване

Резултати за

Железопътен подвижен състав и оборудване - Внос износ

 1. FAHRZEUG-TECHNIK HATTINGEN DRESELER UND STEPHAN GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието FAHRZEUG-TECHNIK HATTINGEN DRESELER UND STEPHAN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Седалището му е в/ъв Hattingen, Германия.

 2. HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Спирачки, спирачни механизми със сервоусилватели и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване, Гумирани уплътнения, Железопътен подвижен състав и оборудване, hydraulic pumps, Spare parts for railway vehicles, Spare parts for wagons, Articulated shafts, Гумирани уплътнения, и solenoids. Седалището му е в/ъв Falkensee, Германия.

 3. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието EUROSTONE HERMELER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Железопътен подвижен състав и оборудване, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Haltern Am See, Германия.

 4. POUGET

  Франция

  Предприятието POUGET, e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на manual and motorised rail loaders. Седалището му е в/ъв Stains Cedex, Франция.

 5. DAXI SA

  Белгия

  Предприятието DAXI SA, e Производител, и работи в сферата на Трамваи - техника и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване, locomotives, railway points equipment, Железопътен подвижен състав и оборудване, и railway track devices. Седалището му е в/ъв Jumet, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. KST LIGHTING

  Белгия

  Предприятието KST LIGHTING, e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Седалището му е в/ъв Wandre, Белгия.

 2. PATRY

  Франция

  Предприятието PATRY, e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Релси от черни метали, Релси от черни метали, и Points and crossings for railway lines. Седалището му е в/ъв Persan, Франция.

 3. SEISENBACHER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Австрия

  Предприятието SEISENBACHER GESELLSCHAFT M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на aeronautical engineering, CNC bending parts, robotised welding, и CNC turned parts. Седалището му е в/ъв Ybbsitz, Австрия.

 4. FRANZ KAMINSKI WAGGONBAU GMBH

  Германия

  Предприятието FRANZ KAMINSKI WAGGONBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Седалището му е в/ъв Hameln, Германия.

 5. KUNSHAN ALEX RAILWAY FASTENING CO., LTD.

  Китай

  Предприятието KUNSHAN ALEX RAILWAY FASTENING CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Седалището му е в/ъв Kunshan, Китай.

 1. GEISMAR

  Франция

  Предприятието GEISMAR, e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, railway line revamping, Железници - поставяне и поддръжка, construction of railway lines, и vehicles for repairing railroad electrical lines. Седалището му е в/ъв Neuilly Sur Seine, Франция.

 2. DB SYSTEMTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието DB SYSTEMTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Пана за железопътна сигнализация, Електрическа железопътна сигнализация - системи и съоръжения, rail and tram industry, Пана за железопътна сигнализация, Електрическа железопътна сигнализация - системи и съоръжения, и construction of railway lines. Седалището му е в/ъв München, Германия.

 1. LIMITED LIABILITY COMPANY RICH

  Украйна

  Предприятието LIMITED LIABILITY COMPANY RICH, e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Visable supports the Ukrainian companies, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Dnepr, Украйна.

 2. PROMMASHMETAL LTD

  Украйна

  Предприятието PROMMASHMETAL LTD, e Производител, и работи в сферата на Мостови кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване, Visable supports the Ukrainian companies, metal warping, Железопътен подвижен състав и оборудване, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

 3. WEGH GROUP S.P.A.

  Италия

  Предприятието WEGH GROUP S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на tramway and railway superstructure, и Trains - equipment and rolling stock. Седалището му е в/ъв Fornovo Di Taro, Италия.

 4. INFRABEL

  Белгия

  Предприятието INFRABEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железници - поставяне и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване, Система за железопътна сигурност, Електрическа железопътна сигнализация - системи и съоръжения, Железопътен подвижен състав и оборудване, Система за железопътна сигурност, construction of railway lines, и Електрическа железопътна сигнализация - системи и съоръжения. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 5. IBRE SARL

  Франция

  Предприятието IBRE SARL, e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, Rail brake disc, и cast iron foundry. Седалището му е в/ъв Sens, Франция.

 6. ELECTREN, S.A.

  Испания

  Предприятието ELECTREN, S.A., и работи в сферата на Железници - поставяне и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване, tramway and railway superstructure, equipment for railway lines and tramlines, Железопътен подвижен състав и оборудване, и electrical systems for railway and tram lines. Седалището му е в/ъв MADRID, Испания.

 7. NATOPART

  Испания

  Предприятието NATOPART, e Търговец на едро, и работи в сферата на Военни превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - уреди и съоръжения, Железопътен подвижен състав и оборудване, accessories and spare parts, Aircraft - instruments and equipment, Кораби - уреди и съоръжения, и Железопътен подвижен състав и оборудване. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 8. ESKO, SPOL. S R.O.

  Чехия

  Предприятието ESKO, SPOL. S R.O., e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и railroad vehicles. Седалището му е в/ъв Praha 5 , Чехия.

 1. ADAMANTINVEST

  Украйна

  Предприятието ADAMANTINVEST, e Multi-Category, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Visable supports the Ukrainian companies, spare parts for compressors, replacement parts for pumps, spare parts for industrial machines, spare parts for hydraulic equipment, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Sumy, Украйна.

 2. MFI - MATÉRIEL FERROVIAIRE ET INDUSTRIEL S.A.

  Франция

  Предприятието MFI - MATÉRIEL FERROVIAIRE ET INDUSTRIEL S.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на wagons, locomotives, и cargo wagons. Седалището му е в/ъв Strasbourg, Франция.

 3. LOHISSE

  Белгия

  Предприятието LOHISSE, e Производител, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване, Железопътен подвижен състав и оборудване, interior decoration and furnishings, interior outfitting, и Interior remodelling. Седалището му е в/ъв Asse, Белгия.

 4. DEPRECQ SAS

  Франция

  Предприятието DEPRECQ SAS, e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Шасита на превозни средства, mechanical constructions, и Шасита на превозни средства. Седалището му е в/ъв Raismes, Франция.

 5. H.J.SKELTON & CO.,LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието H.J.SKELTON & CO.,LIMITED, e Разпространител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Седалището му е в/ъв Thatcham, Обединеното кралство.

 6. ETS ERSATZ-TEILE SCHIENENFAHRZEUGE GMBH

  Германия

  Предприятието ETS ERSATZ-TEILE SCHIENENFAHRZEUGE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Локомотиви - техника и съоръжения, Trains - equipment and rolling stock, parts and accessories for rail systems for handling merchandise, Локомотиви - техника и съоръжения, и Rail vehicles - materials and equipment. Седалището му е в/ъв Bönen, Германия.

 7. ON RAIL GMBH

  Германия

  Предприятието ON RAIL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Седалището му е в/ъв Mettmann, Германия.

 8. FRIEDRICH HIPPE MASCHINENFABRIK + GERÄTEBAU GMBH

  Германия

  Предприятието FRIEDRICH HIPPE MASCHINENFABRIK + GERÄTEBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на construction of trellises, train and tramway point switches, Welded structures, и rail track switches. Седалището му е в/ъв Hagen, Германия.

 9. BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS

  Русия

  Предприятието BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS, e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - услуги, Вагони - вътрешно оборудване, Амортисьори за превозни средства, Приспособления за прикачване на ремаркета, Превозни средства - услуги, Вагони - вътрешно оборудване, Амортисьори за превозни средства, и Приспособления за прикачване на ремаркета. Седалището му е в/ъв Bryansk, Русия.

 10. BUREAU MERTENS

  Белгия

  Предприятието BUREAU MERTENS, e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Trains - equipment and rolling stock, и industrial springs. Седалището му е в/ъв Ceroux-mousty, Белгия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Железопътен подвижен състав и оборудване - Внос износ

Брой резултати

644 Фирми