• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • животински продукти

Резултати за

Животински продукти - Внос износ

 1. LES RUCHERS DE NORMANDIE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието LES RUCHERS DE NORMANDIE, e Производител, и работи в сферата на Животински продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Пчелен восък, Диетичнa и биологичнa хранa, Пчелен восък, и Диетичнa и биологичнa хранa. Седалището му е в/ъв Gisay La Coudre, Франция.

 2. ARMINAKIL BENTONIT MADEN

  Турция

  Предприятието ARMINAKIL BENTONIT MADEN, e Производител, и работи в сферата на Животински продукти. Освен това развива дейност и в сферата на bentonite. Седалището му е в/ъв Cankiri, Турция.

 3. GASTRO HARING GMBH

  Австрия

  Предприятието GASTRO HARING GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животински продукти. Седалището му е в/ъв Großklein, Австрия.

 4. KIMYA SAN. VE TIC LTD ŞTI

  Турция

  Предприятието KIMYA SAN. VE TIC LTD ŞTI, e Производител, и работи в сферата на Животински продукти. Освен това развива дейност и в сферата на moist cat food, и moist dog food. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 5. KI-BEVEL

  Белгия

  Предприятието KI-BEVEL, e Разпространител, и работи в сферата на Животински продукти. Освен това развива дейност и в сферата на mares, sow insemination, и Piggeries. Седалището му е в/ъв Bevel, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. HELIX ESPERIA

  Италия

  Предприятието HELIX ESPERIA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Животински продукти. Освен това развива дейност и в сферата на cochlea, Edible snails, и snail breeding. Седалището му е в/ъв Grammichele, Италия.

 2. CUREBEE ORGANIC LTD STI

  Турция

  Предприятието CUREBEE ORGANIC LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Животински продукти. Седалището му е в/ъв Ordu, Турция.

 3. STANFORD PETFOOD S.R.O.

  Чехия

  Предприятието STANFORD PETFOOD S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Животински продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Храна за домашни животни, и Храна за домашни животни. Седалището му е в/ъв Stara Paka, Чехия.

 4. HÉLIX SANTA ANA

  Испания

  Предприятието HÉLIX SANTA ANA, e Производител, и работи в сферата на Животински продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Охлюви в консерва, snails, Охлюви в консерва, и ready-to-eat snails. Седалището му е в/ъв La Coruña, Испания.

 5. SALPESA

  Испания

  Предприятието SALPESA, e Производител, и работи в сферата на Животински продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Animal Health Product, и natural food for animals. Седалището му е в/ъв Salamanca, Испания.

 1. GLOBAL FEED S.L.U.

  Испания

  Предприятието GLOBAL FEED S.L.U., e Производител, и работи в сферата на Животински продукти. Освен това развива дейност и в сферата на phosphates, и Monocalcium phosphate. Седалището му е в/ъв Huelva, Испания.

 2. RESUL ERGENC- ERGENC BAGIRSAK TICARETI

  Турция

  Предприятието RESUL ERGENC- ERGENC BAGIRSAK TICARETI, e Производител, и работи в сферата на Животински продукти. Седалището му е в/ъв Gaziantep, Турция.

 1. AJ ENERGI & STRØ

  Дания

  Предприятието AJ ENERGI & STRØ, e Производител, и работи в сферата на Животински продукти. Седалището му е в/ъв Aulum, Дания.

 2. ALMA TRADING (INGREDIENTS TRADE SPAIN S.L.)

  Испания

  Предприятието ALMA TRADING (INGREDIENTS TRADE SPAIN S.L.), e Агент/ Представител, и работи в сферата на Животински продукти. Седалището му е в/ъв Paracuellos De Jarama, Испания.

 3. AYDOGDU GROUP A.S AYDOGDU ORDEK

  Турция

  Предприятието AYDOGDU GROUP A.S AYDOGDU ORDEK, e Производител, и работи в сферата на Животински продукти. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

 4. PROTEINSECTA S.L.

  Испания

  Предприятието PROTEINSECTA S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Животински продукти. Седалището му е в/ъв Albacete, Испания.

 5. PRONIX INDUSTRIES INC.

  Тайван

  Предприятието PRONIX INDUSTRIES INC., e Производител, и работи в сферата на Животински продукти. Седалището му е в/ъв Taichung, Тайван.

 6. FANUS GIDA VE ORGANIK URUNLER SAN.TIC.LTD.STI

  Турция

  Предприятието FANUS GIDA VE ORGANIK URUNLER SAN.TIC.LTD.STI, e Производител, и работи в сферата на Животински продукти. Седалището му е в/ъв Trabzon, Турция.

 7. FARMA LAFIOTAKI

  Гърция

  Предприятието FARMA LAFIOTAKI, e Производител, и работи в сферата на Животински продукти. Седалището му е в/ъв Lagonissi, Гърция.

 8. STEMAR

  Украйна

  Предприятието STEMAR, e Разпространител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, Животински продукти, Смески за добитък и домашни птици, Животински продукти, agricultural products for zootechnical foods, и pharmaceutical products for veterinary use. Седалището му е в/ъв Lviv, Украйна.

 1. FUHRMANN BÜHNENTECHNIK, INH. OLIVER FUHRMANN

  Германия

  Предприятието FUHRMANN BÜHNENTECHNIK, INH. OLIVER FUHRMANN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Театрални декори. Освен това развива дейност и в сферата на Спектакли - организация, Зали за празници и приеми, Животински продукти, Спектакли - организация, Зали за празници и приеми, и Животински продукти. Седалището му е в/ъв Elmshorn, Германия.

 2. GUZINA ADMIR

  Италия

  Предприятието GUZINA ADMIR, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Животински продукти. Седалището му е в/ъв Alessandria, Италия.

 3. NAAPCAM SARL

  Камерун

  Предприятието NAAPCAM SARL, e Производител, и работи в сферата на Животински продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Feed additive for laying hens and broiler chickens. Седалището му е в/ъв Yaoundé, Камерун.

 4. DITHMARSCHER GEFLÜGEL GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието DITHMARSCHER GEFLÜGEL GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa, Гастрономия - специалитети, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Животински продукти, Диетичнa и биологичнa хранa, Гастрономия - специалитети, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Животински продукти. Седалището му е в/ъв Seddiner See, Германия.

 5. DORAVİT

  Турция

  Предприятието DORAVİT, e Производител, и работи в сферата на Смески за добитък и домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Животински продукти, products for animal health and beauty, Animal care products, Животински продукти, и Animal Health Product. Седалището му е в/ъв Konya / Selcuklu, Турция.

 6. L.B.R. LAVORAZIONE BUDELLA REGGIANE SRL

  Италия

  Предприятието L.B.R. LAVORAZIONE BUDELLA REGGIANE SRL, e Производител, и работи в сферата на Животински продукти. Освен това развива дейност и в сферата на natural entrails, и cords. Седалището му е в/ъв Gualtieri, Италия.

 7. CARNICAS HUERTOS MORALEJO S.L

  Испания

  Предприятието CARNICAS HUERTOS MORALEJO S.L, e Производител, и работи в сферата на Храна за домашни животни. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни складове, Животински продукти, industrial supplies, Pork - slaughterhouse products, Хладилни складове, и Животински продукти. Седалището му е в/ъв Zamora, Испания.

 8. POL-EXPORT

  Полша

  Предприятието POL-EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животински продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени меса, Говеждо - пресни меса, Свинско - пресни меса, Замразени и дълбоко замразени меса, Говеждо - пресни меса, Свинско - пресни меса, и poultry. Седалището му е в/ъв Walendow, Полша.

 9. SANDRA SP.ZO.O

  Полша

  Предприятието SANDRA SP.ZO.O, e Производител, и работи в сферата на Месна разфасовка. Освен това развива дейност и в сферата на Животински продукти, chicken, poultry for slaughter, poultry, и Животински продукти. Седалището му е в/ъв Lędziny, Полша.

 10. NEW GENERATION NUTRITION

  Холандия

  Предприятието NEW GENERATION NUTRITION, e Производител, и работи в сферата на Животински продукти. Седалището му е в/ъв 's-Hertogenbosch, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Животински продукти - Внос износ

Брой резултати

1510 Фирми