• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • животни- отглеждани заради кожите - животновъдство

Резултати за

Животни- отглеждани заради кожите - животновъдство - Внос износ

 1. KENNEL SIBERIAN HUSKY WOLF YAKUT

  Украйна

  Предприятието KENNEL SIBERIAN HUSKY WOLF YAKUT, e Производител, и работи в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство. Седалището му е в/ъв Drohobych, Украйна.

 2. AQUATERRA (ADRIEN ROULET & OSCAR GILLARD)

  Швейцария

  Предприятието AQUATERRA (ADRIEN ROULET & OSCAR GILLARD), e Производител, и работи в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство. Седалището му е в/ъв Orbe, Швейцария.

 3. LE DOMAINE D'AKELA

  Франция

  Предприятието LE DOMAINE D'AKELA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство. Седалището му е в/ъв Cambrai, Франция.

 4. AGROPROMINVEST LLC

  Украйна

  Предприятието AGROPROMINVEST LLC, e Производител, и работи в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на edible snail breeding. Седалището му е в/ъв Dnipro, Украйна.

 5. VOLYNKHUTRO

  Украйна

  Предприятието VOLYNKHUTRO, e Производител, и работи в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на minks. Седалището му е в/ъв Vladimir-Volynskyy, Украйна.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. JACO

  Франция

  Предприятието JACO, и работи в сферата на Домашни животни. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни питомци - принадлежности, Превози на животни, Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, Домашни питомци - принадлежности, Превози на животни, и Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство. Седалището му е в/ъв Feignies, Франция.

 2. CONCERIA ZONTA S.P.A.

  Италия

  Предприятието CONCERIA ZONTA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожухарство, Дребни изделия на кожената галантерия, Кожи и кожухарство, и Дребни изделия на кожената галантерия. Седалището му е в/ъв Bassano Del Grappa, Италия.

 3. GLAISTERS FARMS LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието GLAISTERS FARMS LIMITED, и работи в сферата на Коне и магарета. Освен това развива дейност и в сферата на Пчеларство и бубарство, Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, Пчеларство и бубарство, и Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство. Седалището му е в/ъв Dumfries, Обединеното кралство.

 4. PARK HALL FARMS ENTERPRISES LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието PARK HALL FARMS ENTERPRISES LIMITED, и работи в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Коне и магарета, Пчеларство и бубарство, Коне и магарета, и Пчеларство и бубарство. Седалището му е в/ъв Oswestry, Обединеното кралство.

 5. INNOVIS LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието INNOVIS LIMITED, и работи в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Коне и магарета, Пчеларство и бубарство, Коне и магарета, и Пчеларство и бубарство. Седалището му е в/ъв Aberystwyth, Обединеното кралство.

 1. KAZTURK

  Турция

  Предприятието KAZTURK, e Производител, и работи в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на goose meat, и goose eggs. Седалището му е в/ъв Sivas, Турция.

 2. LA FERME DES HALLAIS

  Франция

  Предприятието LA FERME DES HALLAIS, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, Пчеларство и бубарство, Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, и Пчеларство и бубарство. Седалището му е в/ъв St Denis D Orques, Франция.

 1. JOS VAN DEURZEN B.V.

  Холандия

  Предприятието JOS VAN DEURZEN B.V., и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Освен това развива дейност и в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, Коне и магарета, Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, и Коне и магарета. Седалището му е в/ъв Elsendorp, Холандия.

 2. BRECKONBOROUGH EQUESTRIAN LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието BRECKONBOROUGH EQUESTRIAN LIMITED, и работи в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Коне и магарета, Пчеларство и бубарство, Коне и магарета, и Пчеларство и бубарство. Седалището му е в/ъв Richmond, Обединеното кралство.

 3. CESARE MANZINI ITALIA S.A.S. DI CESARE MANZINI & C.

  Италия

  Предприятието CESARE MANZINI ITALIA S.A.S. DI CESARE MANZINI & C., и работи в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи - суровини, tanned ovine leather for furrier's, и Кожи - суровини. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 4. SPORT HORSE BREEDING OF GREAT BRITAIN

  Обединеното кралство

  Предприятието SPORT HORSE BREEDING OF GREAT BRITAIN, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Освен това развива дейност и в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, Коне и магарета, Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, и Коне и магарета. Седалището му е в/ъв Edenbridge, Обединеното кралство.

 5. THE SHETLAND PONY STUD-BOOK SOCIETY

  Обединеното кралство

  Предприятието THE SHETLAND PONY STUD-BOOK SOCIETY, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Освен това развива дейност и в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, Коне и магарета, Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, и Коне и магарета. Седалището му е в/ъв Perth, Обединеното кралство.

 6. HIGHFLYER BLOODSTOCK AGENCY LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието HIGHFLYER BLOODSTOCK AGENCY LIMITED, и работи в сферата на Коне и магарета. Освен това развива дейност и в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, Пчеларство и бубарство, Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, и Пчеларство и бубарство. Седалището му е в/ъв Newmarket, Обединеното кралство.

 7. CHINCHILLA UKRAINE LP

  Украйна

  Предприятието CHINCHILLA UKRAINE LP, e Производител, и работи в сферата на Кожуси. Освен това развива дейност и в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, и Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство. Седалището му е в/ъв Dnipropetrovsk, Украйна.

 8. SOLOGNE AUTRUCHES

  Франция

  Предприятието SOLOGNE AUTRUCHES, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Освен това развива дейност и в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, Коне и магарета, Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, и Коне и магарета. Седалището му е в/ъв Saint Gondon, Франция.

 1. LES RUCHERS DE LA PAUMERAIE

  Франция

  Предприятието LES RUCHERS DE LA PAUMERAIE, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, Пчеларство и бубарство, Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, и Пчеларство и бубарство. Седалището му е в/ъв Bouloire, Франция.

 2. NOVA PEL S.R.L.

  Италия

  Предприятието NOVA PEL S.R.L., и работи в сферата на Кожи и кожухарство. Освен това развива дейност и в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, Обработени кожи и кожи за обувки, Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, и Обработени кожи и кожи за обувки. Седалището му е в/ъв NOVENTA PADOVANA, Италия.

 3. JEREMY NOSEDA RACING LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието JEREMY NOSEDA RACING LIMITED, и работи в сферата на Коне и магарета. Освен това развива дейност и в сферата на Пчеларство и бубарство, Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, Пчеларство и бубарство, и Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство. Седалището му е в/ъв Newmarket, Обединеното кралство.

 4. FURECO FUR ENTERPRISE COMPANY S.R.L.

  Италия

  Предприятието FURECO FUR ENTERPRISE COMPANY S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи - суровини, tanned ovine leather for furrier's, и Кожи - суровини. Седалището му е в/ъв Seregno, Италия.

 5. OY HONGA RÄVFARM AB

  Финландия

  Предприятието OY HONGA RÄVFARM AB, e Производител, и работи в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство. Седалището му е в/ъв Kokkola, Финландия.

 6. A.C.S. ANIMALERIE CONSEILS ET SERVICES

  Франция

  Предприятието A.C.S. ANIMALERIE CONSEILS ET SERVICES, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, Пчеларство и бубарство, Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, и Пчеларство и бубарство. Седалището му е в/ъв Herm, Франция.

 7. D.G. FUR DI GUIATI DARIO

  Италия

  Предприятието D.G. FUR DI GUIATI DARIO, и работи в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи - суровини, и Кожи - суровини. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 8. LESKHOZ SLONIMSKII GLKHU

  Беларус

  Предприятието LESKHOZ SLONIMSKII GLKHU, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Освен това развива дейност и в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, Коне и магарета, Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, и Коне и магарета. Седалището му е в/ъв Slonim Grodnenskaya Region, Беларус.

 9. CANARDERIE DE LA RONDE

  Франция

  Предприятието CANARDERIE DE LA RONDE, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, Пчеларство и бубарство, Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, и Пчеларство и бубарство. Седалището му е в/ъв Cere La Ronde, Франция.

 10. SAT N 1733 GRANJA SAN MIGUEL

  Испания

  Предприятието SAT N 1733 GRANJA SAN MIGUEL, e Производител, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Освен това развива дейност и в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, Коне и магарета, Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, и Коне и магарета. Седалището му е в/ъв Villarreal De Huerva, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно

Намерете оферта за

Филтри

Резултати за

Животни- отглеждани заради кожите - животновъдство - Внос износ

Брой резултати

152 Фирми