Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • животновъдство - машини и техника

Резултати за

Животновъдство - машини и техника - Внос износ

 1. ELMEGA

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието ELMEGA, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие - инсталации и съоръжения, milking halls, milking circuits, portable milking machines, SLEEVES, GRILLS, и SCRAPERS. Седалището му е в/ъв Santa Comba-A Coruña, Испания.

 2. MAMYLAC

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието MAMYLAC, e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Животновъдство - услуги, Животновъдство - машини и техника, Животновъдство - услуги, cows' milk, Milk powder for calves, Milk supplements for calves, Rearing calves, и colostrum. Седалището му е в/ъв Malmedy, Белгия.

 3. ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Турция

  Предприятието ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI., e Производител, и работи в сферата на Храноснабдителни системи за животни. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Доене - машини и техника, Селскостопански машини, box equipment, Животновъдство - машини и техника, Доене - машини и техника, и Селскостопански машини. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 4. JINAN HOMA MACHINERY CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието JINAN HOMA MACHINERY CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на freight elevator buckets, cast iron parts for the automobile industry, drainage systems, и gratings. Седалището му е в/ъв Jinan City, Китай.

 5. ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI

  Турция

  Предприятието ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI, e Производител, и работи в сферата на Огъване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Зоотехнически съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Зоотехнически съоръжения, box equipment, contract manufacturing, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. FRANCO SRL

  Италия

  Предприятието FRANCO SRL, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Земеделие - инсталации и съоръжения, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cervasca, Италия.

 2. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Румъния

  Предприятието FLEXTIM INDUSTRY SRL, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Зоотехнически съоръжения, Изгаряне на отпадъците - инсталации, Зоотехнически съоръжения, и Изгаряне на отпадъците - инсталации. Седалището му е в/ъв Timisoara, Румъния.

 3. AK ZIRAAT

  Турция

  Предприятието AK ZIRAAT, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на vertical mixers. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 4. ONDA

  Италия

  Предприятието ONDA, e Разпространител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на livestock systems and equipment. Седалището му е в/ъв Santa Giustina In Colle, Италия.

 5. INDUSTRIAS DE BERANGO

  Испания

  Предприятието INDUSTRIAS DE BERANGO, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Доене - машини и техника, milking systems, automatic milking systems, Доене - машини и техника, и Milking machines. Седалището му е в/ъв Urduliz-Vizcaya, Испания.

 1. ŞANMAK

  Турция

  Предприятието ŞANMAK, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на refrigerated tanks. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 2. MITA FOREIGN TRADE COMPANY

  Турция

  Предприятието MITA FOREIGN TRADE COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Птицевъдство - машини и техника, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, stainless steel silos, Птицевъдство - машини и техника, и Poultry incubators and brooders. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. BRINKMAN ALMEN

  Холандия

  Предприятието BRINKMAN ALMEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Almen, Холандия.

 2. FIRMA THOMAS

  Белгия

  Предприятието FIRMA THOMAS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, и used farm machinery. Седалището му е в/ъв Merchtem, Белгия.

 3. MICHEL ODIC

  Франция

  Предприятието MICHEL ODIC, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и quads. Седалището му е в/ъв Neulliac, Франция.

 4. SARL GILIBERT ET FILS

  Франция

  Предприятието SARL GILIBERT ET FILS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Селскостопански машини, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Селскостопански машини, и farming machinery & tools. Седалището му е в/ъв Riolas, Франция.

 5. VAN OSCH UDEN

  Холандия

  Предприятието VAN OSCH UDEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Uden, Холандия.

 6. LIDEROGLU BANT

  Турция

  Предприятието LIDEROGLU BANT, e Производител, и работи в сферата на Ластици. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - промишлени подове, Животновъдство - машини и техника, Каучук - промишлени подове, Insertion rubber sheet, Conveyor belts for the food industry, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 7. CHAPRON-LEMENAGER SA

  Франция

  Предприятието CHAPRON-LEMENAGER SA, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи, Мрежи, решетки и телени мрежи, electric fences, barriers, и fencing. Седалището му е в/ъв Isigny-Sur-Mer, Франция.

 8. MELKZENTER

  Люксембург

  Предприятието MELKZENTER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Доене - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Индустриално поддържане, Доене - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Индустриално поддържане, и floor coverings. Седалището му е в/ъв Angelsberg, Люксембург.

 1. ALPHATECH

  Франция

  Предприятието ALPHATECH, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Храноснабдителни системи за животни, Животновъдство - услуги, Храноснабдителни системи за животни, Животновъдство - услуги, и cattle feed. Седалището му е в/ъв Lanrodec, Франция.

 2. KARETAG EAR TAG COMPANY

  Турция

  Предприятието KARETAG EAR TAG COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 3. AGRO-MATADEX STABLE EQUIPMENT

  Полша

  Предприятието AGRO-MATADEX STABLE EQUIPMENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

 4. CONSTRUCTION HUMEAU

  Франция

  Предприятието CONSTRUCTION HUMEAU, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Земеделски трактори и ремаркета, Лозарство - машини и техника, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Земеделски трактори и ремаркета, и Лозарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв St Pierre Montlimart, Франция.

 5. STE D' OUTILLAGE DE MATERIEL AGRICOLE ET DE CONST SOMAC SA

  Франция

  Предприятието STE D' OUTILLAGE DE MATERIEL AGRICOLE ET DE CONST SOMAC SA, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделски трактори и ремаркета, Животновъдство - услуги, Селскостопански машини, Земеделски трактори и ремаркета, Животновъдство - услуги, agricultural accessories, и Селскостопански машини. Седалището му е в/ъв Lor, Франция.

 6. SARL ALBOUY EQUIPEMENT

  Франция

  Предприятието SARL ALBOUY EQUIPEMENT, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поилки и хранилки, Поилки и хранилки, Feeders, automatic, fodder troughs for zootechnics, и ovine feed. Седалището му е в/ъв Baraqueville, Франция.

 7. VSI

  Белгия

  Предприятието VSI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на steel constructions, chicken cages, Piggeries, и silos. Седалището му е в/ъв Poppel, Белгия.

 8. GRIMAUD & GÉLARD

  Франция

  Предприятието GRIMAUD & GÉLARD, e Разпространител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Pleslin Trigavou, Франция.

 9. B-E DE LIER

  Белгия

  Предприятието B-E DE LIER, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, watering systems, и water treatment systems. Седалището му е в/ъв Sint-Katelijne-Waver, Белгия.

 10. STALL-PETER GMBH

  Германия

  Предприятието STALL-PETER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обзавеждане на оборски помещения, Почистване на обори - машини и техника, Поилки, Обзавеждане на оборски помещения, Почистване на обори - машини и техника, systems and equipment for manure removal, и Поилки. Седалището му е в/ъв Pyrbaum, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Животновъдство - машини и техника - Внос износ

Брой резултати

30 882 Фирми

Категория