• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • жълтъци- течни и на прах

Резултати за

Жълтъци- течни и на прах - Внос износ

 1. EGGSPERT4U E.K. INH. SUSANN SATTKOWSKI

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието EGGSPERT4U E.K. INH. SUSANN SATTKOWSKI, e Производител, и работи в сферата на Жълтъци, течни и на прах. Седалището му е в/ъв Schenefeld, Германия.

 2. OVOSTAR

  Украйна

  Предприятието OVOSTAR, e Производител, и работи в сферата на Яйчни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Жълтъци, течни и на прах, hen egg, liquid egg products, Жълтъци, течни и на прах, и egg whites. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

 3. DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A.

  Португалия

  Предприятието DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A., e Производител, и работи в сферата на Яйчни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Жълтъци, течни и на прах, prepared eggs and derivative products, egg powder products, Жълтъци, течни и на прах, и liquid egg products. Седалището му е в/ъв Pombal, Португалия.

 4. OVANIS S.A.S

  Франция

  Предприятието OVANIS S.A.S, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Жълтъци, течни и на прах. Освен това развива дейност и в сферата на egg whites, frozen egg products for institutional catering, frozen egg products, и egg powder products. Седалището му е в/ъв Roissy En France, Франция.

 5. EUROVO S.R.L.

  Италия

  Предприятието EUROVO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Яйца. Освен това развива дейност и в сферата на Жълтъци, течни и на прах, Яйчни изделия, eggs for consumption, Жълтъци, течни и на прах, egg whites, и Яйчни изделия. Седалището му е в/ъв Santa Maria In Fabriago, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. GROWARD GROUP UAB

  Естония

  Предприятието GROWARD GROUP UAB, e Производител, и работи в сферата на Жълтъци, течни и на прах. Освен това развива дейност и в сферата на Яйца, Хранителни изделия и напитки - съставки, Яйчни изделия, egg whites, Яйца, Хранителни изделия и напитки - съставки, и Яйчни изделия. Седалището му е в/ъв Kaunas, Естония.

 2. BALCAN IMPORT-EXPORT 81 LTD

  България

  Предприятието BALCAN IMPORT-EXPORT 81 LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Жълтъци, течни и на прах. Седалището му е в/ъв Plovdiv, България.

 3. MTB GROUP

  Украйна

  Предприятието MTB GROUP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Жълтъци, течни и на прах. Освен това развива дейност и в сферата на hen egg. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

 4. OVOCOM

  Франция

  Предприятието OVOCOM, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Жълтъци, течни и на прах. Освен това развива дейност и в сферата на small eggs. Седалището му е в/ъв Pedernec, Франция.

 5. RIEMER-GMBH

  Германия

  Предприятието RIEMER-GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Яйца. Освен това развива дейност и в сферата на Жълтъци, течни и на прах, и Жълтъци, течни и на прах. Седалището му е в/ъв Hannover, Германия.

 1. FRESCHINI SIMONA

  Италия

  Предприятието FRESCHINI SIMONA, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Семейство кокошкови, Жълтъци, течни и на прах, Семейство кокошкови, и Жълтъци, течни и на прах. Седалището му е в/ъв Perugia, Италия.

 2. ASAREZA

  Украйна

  Предприятието ASAREZA, e Производител, и работи в сферата на Жълтъци, течни и на прах. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

 1. COPRA

  Италия

 2. GRASSO MARIO

  Италия

 3. COMMERCIALE RAMONDA S.R.L.

  Италия

 4. RENZO LUCIA S.R.L.

  Италия

 5. SOCIETA' AGRICOLA LIBERELLE I S.R.L.

  Италия