• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • жънене

Резултати за

Жънене - Внос износ

 1. PERSIAN SPIICE

  Германия

  Предприятието PERSIAN SPIICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Жънене. Освен това развива дейност и в сферата на Пикантни подправки, Пикантни подправки, saffron, и caviar. Седалището му е в/ъв Essen, Германия.

 2. JOBDA SRL

  Германия

  Предприятието JOBDA SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв Roman / Rumänien, Германия.

 3. LOONBEDRIJF VERVAET

  Холандия

  Предприятието LOONBEDRIJF VERVAET, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв Zeeland, Холандия.

 4. TOSK GLOBAL VENTURES LIMITED

  Ирландия

  Предприятието TOSK GLOBAL VENTURES LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Жънене. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, Житни растения и зърнени храни, и sesame seeds. Седалището му е в/ъв Dublin, Ирландия.

 5. SAINTENOY BERNARD ET FILS

  Белгия

  Предприятието SAINTENOY BERNARD ET FILS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Подготовка на обработваеми почви. Освен това развива дейност и в сферата на Жънене, Засяване и защита на засяти участъци, Селско стопанство - техника и машини, Жънене, Засяване и защита на засяти участъци, Селско стопанство - техника и машини, и farm tractors. Седалището му е в/ъв Rouveroy, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. HMEZAD EXIM D.D.

  Словения

  Предприятието HMEZAD EXIM D.D., e Производител, и работи в сферата на Бира. Освен това развива дейност и в сферата на Засяване и защита на засяти участъци, Жънене, malt, malt for the beverage industry, Засяване и защита на засяти участъци, и Жънене. Седалището му е в/ъв Zalec, Словения.

 2. NOUCA

  Испания

  Предприятието NOUCA, e Производител, и работи в сферата на Жънене. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове с ядки, Плодове с ядки, organic farming, и walnut. Седалището му е в/ъв Golmés (lérida), Испания.

 3. AFRIKA BIZ INVESTMENTS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието AFRIKA BIZ INVESTMENTS LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 4. ERNTEHELFER GESUCHT - JOBDA AGRAR PERSONALVERMITTLUNG

  Румъния

  Предприятието ERNTEHELFER GESUCHT - JOBDA AGRAR PERSONALVERMITTLUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв Roman, Румъния.

 5. STIF EASTERN EUROPE

  Франция

  Предприятието STIF EASTERN EUROPE, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Жънене, Жънене, и freight elevator buckets. Седалището му е в/ъв Za De La Lande, Франция.

 1. CALEYA FORRAJES

  Испания

  Предприятието CALEYA FORRAJES, e Производител, и работи в сферата на Жънене. Освен това развива дейност и в сферата на fodder, и fodder mix. Седалището му е в/ъв Olivenza, Испания.

 2. MARKETBOOK ESPAÑA

  Испания

  Предприятието MARKETBOOK ESPAÑA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 1. AKOTOM CROP CONVEYOR BELTS

  Турция

  Предприятието AKOTOM CROP CONVEYOR BELTS, e Производител, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв Selçuklu/konya, Турция.

 2. SNE SCHWÄBISCHE NATURENERGIE GMBH

  Германия

  Предприятието SNE SCHWÄBISCHE NATURENERGIE GMBH, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Освен това развива дейност и в сферата на Селско стопанство - услуги, Засяване и защита на засяти участъци, Жънене, Селско стопанство - услуги, Засяване и защита на засяти участъци, и Жънене. Седалището му е в/ъв Dillingen, Германия.

 3. ISI AGRO

  България

  Предприятието ISI AGRO, e Производител, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Жънене, и Жънене. Седалището му е в/ъв Varna, България.

 4. CAFETO MD

  Молдавия

  Предприятието CAFETO MD, e Производител, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв Chisinau, Молдавия.

 5. ALFONSO GARCÍA PIAZUELO

  Испания

  Предприятието ALFONSO GARCÍA PIAZUELO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв Caspe, Испания.

 6. ETABLISSEMENTS BRUNE

  Франция

  Предприятието ETABLISSEMENTS BRUNE, и работи в сферата на Селско стопанство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Жънене, Животновъдство - машини и техника, и Жънене. Седалището му е в/ъв Chatillon Sur Seine, Франция.

 7. ALIJARDE SPANISH GROUP, SL

  Испания

  Предприятието ALIJARDE SPANISH GROUP, SL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв Zaragoza, Испания.

 8. LA SEMILLA AUTOMATICA

  Испания

  Предприятието LA SEMILLA AUTOMATICA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв Torrent, Испания.

 1. LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V.

  Холандия

  Предприятието LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Засяване и защита на засяти участъци. Освен това развива дейност и в сферата на Подготовка на обработваеми почви, Жънене, Подготовка на обработваеми почви, и Жънене. Седалището му е в/ъв Reutum, Холандия.

 2. AGRICULTURA Y EXPORTACION SL

  Испания

  Предприятието AGRICULTURA Y EXPORTACION SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Селско стопанство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Жънене, и Жънене. Седалището му е в/ъв Torre-Pacheco, Испания.

 3. TOP TRADE QUALITY

  Украйна

  Предприятието TOP TRADE QUALITY, e Производител, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

 4. BALLOTA NOVA, S.L.

  Испания

  Предприятието BALLOTA NOVA, S.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв Talavera De La Reina, Испания.

 5. PURE GUM

  Обединеното кралство

  Предприятието PURE GUM, e Разпространител, и работи в сферата на Жънене. Освен това развива дейност и в сферата на gum arabic. Седалището му е в/ъв Glasgow, Обединеното кралство.

 6. LCT SARL

  Франция

 7. EL PRADO DE JUMILLA S.L.

  Испания

 8. AGRONATIVA SL.

  Испания

 9. COOPERATIVA AGRICOLA MOGAN

  Испания

 10. UPTON SUFFOLK FARMS

  Обединеното кралство

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно