• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • жънене

Резултати за

Жънене - Внос износ

 1. PERSIAN SPIICE

  Германия

  Предприятието PERSIAN SPIICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Жънене. Освен това развива дейност и в сферата на Пикантни подправки, Пикантни подправки, saffron, и caviar. Седалището му е в/ъв Essen, Германия.

 2. LOONBEDRIJF VERVAET

  Холандия

  Предприятието LOONBEDRIJF VERVAET, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв Zeeland, Холандия.

 3. TOSK GLOBAL VENTURES LIMITED

  Ирландия

  Предприятието TOSK GLOBAL VENTURES LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Жънене. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, Житни растения и зърнени храни, и sesame seeds. Седалището му е в/ъв Dublin, Ирландия.

 4. SAINTENOY BERNARD ET FILS

  Белгия

  Предприятието SAINTENOY BERNARD ET FILS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Подготовка на обработваеми почви. Освен това развива дейност и в сферата на Жънене, Засяване и защита на засяти участъци, Селско стопанство - техника и машини, Жънене, Засяване и защита на засяти участъци, Селско стопанство - техника и машини, и farm tractors. Седалището му е в/ъв Rouveroy, Белгия.

 5. NOUCA

  Испания

  Предприятието NOUCA, e Производител, и работи в сферата на Жънене. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове с ядки, Плодове с ядки, organic farming, и walnut. Седалището му е в/ъв Golmés (lérida), Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. HMEZAD EXIM D.D.

  Словения

  Предприятието HMEZAD EXIM D.D., e Производител, и работи в сферата на Бира. Освен това развива дейност и в сферата на Засяване и защита на засяти участъци, Жънене, malt, malt for the beverage industry, Засяване и защита на засяти участъци, и Жънене. Седалището му е в/ъв Zalec, Словения.

 2. JOBDA SRL

  Германия

  Предприятието JOBDA SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв Roman / Rumänien, Германия.

 3. AFRIKA BIZ INVESTMENTS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието AFRIKA BIZ INVESTMENTS LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 4. ERNTEHELFER GESUCHT - JOBDA AGRAR PERSONALVERMITTLUNG

  Румъния

  Предприятието ERNTEHELFER GESUCHT - JOBDA AGRAR PERSONALVERMITTLUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв Roman, Румъния.

 5. STIF EASTERN EUROPE

  Франция

  Предприятието STIF EASTERN EUROPE, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Жънене, Жънене, и freight elevator buckets. Седалището му е в/ъв Za De La Lande, Франция.

 1. MARKETBOOK ESPAÑA

  Испания

  Предприятието MARKETBOOK ESPAÑA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 2. BMV CONSTRUTORA LTDA

  Бразилия

  Предприятието BMV CONSTRUTORA LTDA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв Caieiras-São, Бразилия.

 1. CALEYA FORRAJES

  Испания

  Предприятието CALEYA FORRAJES, e Производител, и работи в сферата на Жънене. Освен това развива дейност и в сферата на fodder, и fodder mix. Седалището му е в/ъв Olivenza, Испания.

 2. AKOTOM CROP CONVEYOR BELTS

  Турция

  Предприятието AKOTOM CROP CONVEYOR BELTS, e Производител, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв Selçuklu/konya, Турция.

 3. ABC GLOBALBUSINESS, LLC

  САЩ

  Предприятието ABC GLOBALBUSINESS, LLC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Жънене. Освен това развива дейност и в сферата на maize. Седалището му е в/ъв MIAMI, САЩ.

 4. SNE SCHWÄBISCHE NATURENERGIE GMBH

  Германия

  Предприятието SNE SCHWÄBISCHE NATURENERGIE GMBH, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Освен това развива дейност и в сферата на Селско стопанство - услуги, Засяване и защита на засяти участъци, Жънене, Селско стопанство - услуги, Засяване и защита на засяти участъци, и Жънене. Седалището му е в/ъв Dillingen, Германия.

 5. ETABLISSEMENTS BRUNE

  Франция

  Предприятието ETABLISSEMENTS BRUNE, и работи в сферата на Селско стопанство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Жънене, Животновъдство - машини и техника, и Жънене. Седалището му е в/ъв Chatillon Sur Seine, Франция.

 6. ALFONSO GARCÍA PIAZUELO

  Испания

  Предприятието ALFONSO GARCÍA PIAZUELO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв Caspe, Испания.

 7. LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V.

  Холандия

  Предприятието LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Засяване и защита на засяти участъци. Освен това развива дейност и в сферата на Подготовка на обработваеми почви, Жънене, Подготовка на обработваеми почви, и Жънене. Седалището му е в/ъв Reutum, Холандия.

 8. RUSSELL LOVEDAY

  Канада

  Предприятието RUSSELL LOVEDAY, e Производител, и работи в сферата на Жънене. Освен това развива дейност и в сферата на corn meal for zootechnics. Седалището му е в/ъв Calgary, Канада.

 1. CAFETO MD

  Молдавия

  Предприятието CAFETO MD, e Производител, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв Chisinau, Молдавия.

 2. ISI AGRO

  България

  Предприятието ISI AGRO, e Производител, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Жънене, и Жънене. Седалището му е в/ъв Varna, България.

 3. ALIJARDE SPANISH GROUP, SL

  Испания

  Предприятието ALIJARDE SPANISH GROUP, SL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв Zaragoza, Испания.

 4. FST GROUP

  Перу

  Предприятието FST GROUP, e Производител, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

 5. LA SEMILLA AUTOMATICA

  Испания

  Предприятието LA SEMILLA AUTOMATICA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв Torrent, Испания.

 6. BALLOTA NOVA, S.L.

  Испания

  Предприятието BALLOTA NOVA, S.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв Talavera De La Reina, Испания.

 7. PURE GUM

  Обединеното кралство

  Предприятието PURE GUM, e Разпространител, и работи в сферата на Жънене. Освен това развива дейност и в сферата на gum arabic. Седалището му е в/ъв Glasgow, Обединеното кралство.

 8. AGRICULTURA Y EXPORTACION SL

  Испания

  Предприятието AGRICULTURA Y EXPORTACION SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Селско стопанство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Жънене, и Жънене. Седалището му е в/ъв Torre-Pacheco, Испания.

 9. TOP TRADE QUALITY

  Украйна

  Предприятието TOP TRADE QUALITY, e Производител, и работи в сферата на Жънене. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

 10. G F & R G PORTER

  Обединеното кралство

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно