• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • заместители на майчиното мляко

Резултати за

Заместители на майчиното мляко - Внос износ

 1. REGILAIT

  Франция

  Verified by europages badge

  Founded a little over 60 years ago, Régilait is the leading company in granulated milk powders and a major stakeholder in the concentrated milk and infant milk markets. Régilait is present in over 60 countries. Régilait also markets delicious beverages and spreads. Régilait is a subsidiary of the two first French Dairy Cooperatives (Laïta and Sodiaal) that collect milk, in France, from over 14, 000 engaged milk producers, wholeheartedly enthusiastic about their profession.

 2. C&F EXPORT

  Испания

  Предприятието C&F EXPORT, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Млечни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Заместители на майчиното мляко, и Заместители на майчиното мляко. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

 3. GANCHEV EOOD

  България

  Предприятието GANCHEV EOOD, e Производител, и работи в сферата на Бебешки храни. Освен това развива дейност и в сферата на Бебешки пелени, Заместители на майчиното мляко, Бебешки и детски колички, Бебешки пелени, Заместители на майчиното мляко, и Бебешки и детски колички. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

 4. NAVETA DISTRIBUTION AG

  Германия

  Предприятието NAVETA DISTRIBUTION AG, e Разпространител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

 5. TERMO-FOL SP. Z O. O.

  Полша

  Предприятието TERMO-FOL SP. Z O. O., e Производител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Underfloor heating. Седалището му е в/ъв Kraków, Полша.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. BELLAKT JSC

  Беларус

  Предприятието BELLAKT JSC, e Производител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Освен това развива дейност и в сферата на baby foods, и treated feeds. Седалището му е в/ъв Volkovysk, Беларус.

 2. PRONUBEN BABY

  Испания

  Предприятието PRONUBEN BABY, e Производител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 3. GEKO GROSSHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Австрия

  Предприятието GEKO GROSSHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., e Търговец на едро, и работи в сферата на Квасена сметана. Освен това развива дейност и в сферата на Заместители на майчиното мляко, Млечни продукти, Сирена, Заместители на майчиното мляко, Млечни продукти, и Сирена. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 4. PHARMALYS LABORATORIES

  Швейцария

  Предприятието PHARMALYS LABORATORIES, e Производител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Седалището му е в/ъв Sierre, Швейцария.

 5. KHOROL INFANT NUTRITION FACTORY LLC

  Украйна

  Предприятието KHOROL INFANT NUTRITION FACTORY LLC, e Производител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Седалището му е в/ъв Khorol, Украйна.

 1. NUTRICIA POLSKA SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието NUTRICIA POLSKA SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Бебешки храни, и Бебешки храни. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

 2. NUTRICIA ZAKLADY PRODUKCYJNE SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието NUTRICIA ZAKLADY PRODUKCYJNE SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Бебешки храни, и Бебешки храни. Седалището му е в/ъв Opole, Полша.

 1. CREMILK GMBH

  Германия

  Предприятието CREMILK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Седалището му е в/ъв Kappeln, Германия.

 2. GROUPE FERRER

  Испания

  Предприятието GROUPE FERRER, e Производител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

 3. GIACALAIT SARL

  Швейцария

  Предприятието GIACALAIT SARL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Седалището му е в/ъв Belmont sur Lausanne, Швейцария.

 4. AZ. AGRICOLA BIO SELVA DI POGGIOLI FAUSTO

  Италия

  Предприятието AZ. AGRICOLA BIO SELVA DI POGGIOLI FAUSTO, e Производител, и работи в сферата на Мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Заместители на майчиното мляко, powdered milk, и Заместители на майчиното мляко. Седалището му е в/ъв Serramazzoni, Италия.

 5. VALIO EESTI AS

  Естония

  Предприятието VALIO EESTI AS, e Производител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Млечни продукти, и Млечни продукти. Седалището му е в/ъв Tallinn, Естония.

 6. NUTRICIA CUIJK B.V.

  Холандия

  Предприятието NUTRICIA CUIJK B.V., и работи в сферата на Кондензирано и сухо мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Заместители на майчиното мляко, и Заместители на майчиното мляко. Седалището му е в/ъв Cuijk, Холандия.

 7. MAZZANTI S.A.S. DI MAZZANTI RICCARDO

  Италия

 8. BORNHOLMS ANDELSMEJERI

  Дания

 1. LACTALIS CONSOMMATION HORS FOYER

  Франция

 2. LANDI MATTEO

  Италия

 3. MILTE PORTUGAL, S.A.

  Португалия

 4. ELIGOR, A.S.

  Чехия