• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • заместители на майчиното мляко

Резултати за

Заместители на майчиното мляко - Внос износ

 1. REGILAIT

  Франция

  Verified by europages badge

  Founded a little over 60 years ago, Régilait is the leading company in granulated milk powders and a major stakeholder in the concentrated milk and infant milk markets. Régilait is present in over 60 countries. Régilait also markets delicious beverages and spreads. Régilait is a subsidiary of the two first French Dairy Cooperatives (Laïta and Sodiaal) that collect milk, in France, from over 14, 000 engaged milk producers, wholeheartedly enthusiastic about their profession.

 2. HAPPY MILK

  САЩ

  Предприятието HAPPY MILK, e Производител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Седалището му е в/ъв Murrieta, САЩ.

 3. C&F EXPORT

  Испания

  Предприятието C&F EXPORT, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Млечни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Заместители на майчиното мляко, и Заместители на майчиното мляко. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

 4. TERMO-FOL SP. Z O. O.

  Полша

  Предприятието TERMO-FOL SP. Z O. O., e Производител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Underfloor heating. Седалището му е в/ъв Kraków, Полша.

 5. AUSNUTRIA HYPROCA

  Холандия

  Предприятието AUSNUTRIA HYPROCA, e Производител, и работи в сферата на Бебешки храни. Освен това развива дейност и в сферата на Заместители на майчиното мляко, household products distribution, dairies, и Заместители на майчиното мляко. Седалището му е в/ъв Heerenveen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. NAVETA DISTRIBUTION AG

  Германия

  Предприятието NAVETA DISTRIBUTION AG, e Разпространител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

 2. GANCHEV EOOD

  България

  Предприятието GANCHEV EOOD, e Производител, и работи в сферата на Бебешки храни. Освен това развива дейност и в сферата на Бебешки пелени, Заместители на майчиното мляко, Бебешки и детски колички, Бебешки пелени, Заместители на майчиното мляко, и Бебешки и детски колички. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

 3. GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Австрия

  Предприятието GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., e Търговец на едро, и работи в сферата на Квасена сметана. Освен това развива дейност и в сферата на Заместители на майчиното мляко, Млечни продукти, Сирена, Заместители на майчиното мляко, Млечни продукти, и Сирена. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 4. BELLAKT JSC

  Беларус

  Предприятието BELLAKT JSC, e Производител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Освен това развива дейност и в сферата на baby foods, и treated feeds. Седалището му е в/ъв Volkovysk, Беларус.

 5. PRONUBEN BABY

  Испания

  Предприятието PRONUBEN BABY, e Производител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 1. CREMILK GMBH

  Германия

  Предприятието CREMILK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Седалището му е в/ъв Kappeln, Германия.

 2. PHARMALYS LABORATORIES

  Швейцария

  Предприятието PHARMALYS LABORATORIES, e Производител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Седалището му е в/ъв Sierre, Швейцария.

 1. NATURAL SOURCE GROUP

  Сингапур

  Предприятието NATURAL SOURCE GROUP, e Производител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Освен това развива дейност и в сферата на uht milk. Седалището му е в/ъв Singapore, Сингапур.

 2. NUTRICIA ZAKLADY PRODUKCYJNE SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието NUTRICIA ZAKLADY PRODUKCYJNE SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Бебешки храни, и Бебешки храни. Седалището му е в/ъв Opole, Полша.

 3. NUTRICIA POLSKA SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието NUTRICIA POLSKA SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Бебешки храни, и Бебешки храни. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

 4. VALIO EESTI AS

  Естония

  Предприятието VALIO EESTI AS, e Производител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Млечни продукти, и Млечни продукти. Седалището му е в/ъв Tallinn, Естония.

 5. AZ. AGRICOLA BIO SELVA DI POGGIOLI FAUSTO

  Италия

  Предприятието AZ. AGRICOLA BIO SELVA DI POGGIOLI FAUSTO, e Производител, и работи в сферата на Мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Заместители на майчиното мляко, powdered milk, и Заместители на майчиното мляко. Седалището му е в/ъв Serramazzoni, Италия.

 6. GIACALAIT SARL

  Швейцария

  Предприятието GIACALAIT SARL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Седалището му е в/ъв Belmont sur Lausanne, Швейцария.

 7. GROUPE FERRER

  Испания

  Предприятието GROUPE FERRER, e Производител, и работи в сферата на Заместители на майчиното мляко. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

 8. NUTRICIA CUIJK B.V.

  Холандия

  Предприятието NUTRICIA CUIJK B.V., и работи в сферата на Кондензирано и сухо мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Заместители на майчиното мляко, и Заместители на майчиното мляко. Седалището му е в/ъв Cuijk, Холандия.

 1. BORNHOLMS ANDELSMEJERI

  Дания

 2. ELIGOR, A.S.

  Чехия

 3. MAZZANTI S.A.S. DI MAZZANTI RICCARDO

  Италия

 4. LANDI MATTEO

  Италия

 5. LACTALIS CONSOMMATION HORS FOYER

  Франция

 6. MILTE PORTUGAL, S.A.

  Португалия